31 Mayıs 2010 Pazartesi

Ezel 30. bölüm izle

EN SON BÖLÜM ÖZETİ Ali, kendisine ihanet eden ve Ramiz Dayı ile Ezel için çalışan Teyfik’le bağlarını kopardı. Eyşan'dan intikam almak isteyen Ezel, Cengiz'in Eyşan'a yaklaşmasına göz yumdu ve onun Eyşan'ı öldürmek istediği sırada Eyşan'ı kurtardı ve onun güvenini yeniden kazanmayı başardı. Eyşan, Ezel ile bir gece geçirdi. Sabah uyandığında Ezel’i yanında göremeyen Eyşan, çalan zili açmak için kapıya yöneldi İcra memurları ile karşılaşınca Ezel’in bütün her şeyini elinden aldığını anladı ve şok geçirdi! Ezel’e karşı sevgisini ve ablası Eyşan’ a karşı güvenini yitiren Bahar, Ezel’in oyununu aldırmayıp her şeyi bırakıp gitmeye karar verdi. Teyfik’e olan aşkını görevi gereği arka planda tutan Şebnem, Teyfik’in gitmesine göz yumdu.

Ezel 30. bölüm izle

30 Mayıs 2010 Pazar

Geniş Aile 47. Bölüm izle

Geniş Aile 47. Bölüm izle





Aytaç’ın Şuküfe ile flört ettiği yetmezmiş gibi, bir de mahalleli ile yakınlaşma ve kahvedekilere şirin gözükme çabası Cevahir’i iyice çileden çıkarır. Aytaç’ın Amerika’ya gitmeden önce mankenlik yaptığını da öğrenen Cevahir, ona meydan okur ve manken olabileceğini kanıtlamak için Ulvi ile bir ajansa kaydolur. Şansa ikisine de hemen iş gelir. Ulvi’ye dizide sürpriz bir rol, Cevahir’e de güzel sanatlar fakültesinde mankenlik işi gelir. Ancak her ikisine de gelen bu işler onların başını ağrıtacak, Geniş Aile’yi ve mahalleyi de karıştıracaktır. Aytaç ise Şuküfe’yi ailesi ile tanıştırmaya karar verir. Varlıklı ailesinin yaza merhaba partisine Şuküfe ile katılır. Ancak ailesi ile sevdiği kız arasında gerginlik hat safhadadır. Pırıl’ın partiye katılmasına ses çıkaramayan Zekai ise, garson kılığında eve sızar. Doğumun kolay geçmesi için egzersiz CD’leri izleyen Nazan’a Mürsel sürpriz yapar ve eve spor hocası getirir. Ancak eve gelen kişi doğum yogası ve egzersizleri evde özel ders olarak veren hoca değil de, paralarını çalmaya çalışan bir dolandırıcı çıkar.


Geniş Aile 47. Bölüm izle

Ömre Bedel 40.Bölüm izle

Ömre Bedel 40.Bölüm izle



Ömre Bedel 40. Bölüm fragmanı ,1 Haziran 2010 Ömre Bedel 04. Bölüm Fragmanı izlemek istiyorsanız doğru adrestesiniz.. Ömre Bedel 40. Bölüm fragmanı her hafta oldugu gibi bu haftada kendi kanalında yayına girer girmez sitemizdeki yerini alacaktır… 1 Haziran 2010 salı gunu yayında olan dizi Ömre Bedel 40. bölümü ile Fox tv ekranlarındaki yerini alacaktır.. Ömre Bedel 40. Bölüm fragmanı -1 Haziran 2010 Ömre Bedel 40. Bölüm Fragmanı yayınladıgı anda burada olacaktır..

Ömre Bedel 40.Bölüm izle

Aşk ve Ceza 22. Bölüm izle

Aşk ve Ceza 22. Bölüm izle


Çiçek'in Savaş'tan boşanacağını söylemesi evde bomba etkisi yaratır. Çiçek'in babası Ahmet Moran, Savaş'ı kan davasını başlatmakla tehdit eder. Annesine ulaşamayan Yasemin panik içinde kalır.

Mustafa'nın cinayet işlemesi Şahnur'u yıkar. Ahmet Moran, Mustafa'nın işlediği suçu Savaş'ın ailesine karşı koz olarak kullanır. Nadya'dan ayrılan Cem İstanbul'u terk eder.

Yasemin'in eski nişanlısı Mehmet, Savaş'ın holdinginde önemli bir pozisyon edinir. Eski ajans ortağı Bora, Sevgi'yi Yasemin'e karşı kışkırtır. Bodrum'a arkadaşı Cem'i görmeye giden Savaş'ı büyük bir sürpriz beklemektedir…


Aşk ve Ceza 22. Bölüm izle

Papatyam 62. Bölüm izle

Papatyam 62. Bölüm izle



Necati ve Feride aynı gece ayrı ayrı düğünlere davet edilince tartışma çıkar. Hangi düğün daha önemlidir, hangi düğünde ne takılacaktır?
Sonunda Feride'nin kalbini kırmayı başaran Necati onun gönlünü almak için isteyip de alamadığı elbiseyi hediye etmeye karar verir. Ona elbisenin bedeni konusunda yardım edecek kişi ise bayan Elenidir. Feride Necati ve Eleni'yi evde yalnız yakalayınca yanlış anlar ve evi terk eder. Necati Feride'yi geri döndürmek için yine büyük bir yalana başvurur

Rıza düğün hazırlıklarına devam etmekte, düğün mekanı aramaktadır. Seyfo ise lise bitirme sınavına girecektir ve zihni açılsın diye sürekli havuç ve erik yemektedir fakat yedikleri başına büyük bir bela açacaktır.

Papatyam 62. Bölüm izle

Melekler Korusun 65. Bölüm izle

Melekler Korusun 65. Bölüm izle


Barış, Melek'in tehdidine karşılık geri adım atmaz. Nişan tehlikeye girer... Serpil Hanım da işin içine girince olay büyür!

İpek hamile olduğunu Melek'e söylemeye karar verir. Annesinden duydukları İpek'i şoke eder... İpek çareyi devlet tiyatrolarının sınavına girmekte bulur. Sınav sonucu bebeğinin de kaderini belirleyecektir!

Eylül ve İpek, okulda Erkan'ın büyük bir sırrını öğrenirler. Eylül, Erkan'ı okuldan atmak için kurul toplar ve İpek'in şahit olmasını ister. İpek aksi takdirde mezun olamayacaktır!

Kehribar, Mualla ve Fevzi birbirlerinden habersiz en büyük rakiplerini ziyarete giderler. Bu ziyaretten sonra Fevzi, memleketi Kayseri'ye dönmeye karar verir! Kehribar ise aileyi ikiye bölecek başka bir çözüm bulur!

Özgür'ün en büyük hayali gerçek olmak üzeredir... Milli Takım aday listesi açıklanır. Özgür sonucu Birol'dan öğrenir!

Erkan, Esin'e alkol kullandığını itiraf eder... Bu itiraf, Esin ve Erkan ilişkisinde bir dönüm noktası olur!

Barış, sınav konusunda Melek'e bir oyun oynar. Melek ise Barış'a yeni bir rest çeker. Nişanı bozan Barış, İpek'in hamile olduğunu öğrenir!



Melekler Korusun 65. Bölüm izle

Arka Sıradakiler 120 Bölüm Fragmanı

Arka Sıradakiler 120 Bölüm Fragmanı



Çete kavgalarının, uyuşturucunun, haracın kol gezdiği, yıllardır üniversiteye
bir tek öğrenci bile gönderememiş, unutulmuş bir lise; okulu kapatıp okul
arazisini satmanın derdinde bir müdür ve öğrencilerden tamamen ümidi kesmiş
hocalar…

Okula yeni gelen azimli bir öğretmen tek başına bu lisenin kaderini değiştirebilir mi?


Arka Sıradakiler 120 Bölüm Fragmanı

29 Mayıs 2010 Cumartesi

Türk Malı 12. Bölüm izle

Türk Malı 12. Bölüm izle



Abiye apar topar postaneye gider. Gittiğinde pek de hoş bir manzarayla karşılaşmaz. Erman her şeyin yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu Abiye'ye anlatabilecek midir?

Yarcan, Serçe'den ve ailesinden kurtulmanın yollarını ararken, fırsat ayağına kadar gelir. Belediyenin müfettişlerinin müşteri kılığında teftişe geleceğini ve insan sağlığını tehdit eden restoranları mühürleyeceklerini öğrenir. Müfettişi tespit edip dükkanı mühürletmek için elinden geleni yapar. Müfettiş sandığı kişinin aslında buluşacağı müzik yapımcısı olduğunu öğrenen Yarcan durumu toparlayabilecek midir?

Türk Malı 12. Bölüm izle

Arka Sokaklar 162. Bölüm izle

Arka Sokaklar 162. Bölüm izle
Uyuşturucu tacirlerine baskın

Elif, teyzesinin vefatı için Ayvalık’a gitmiştir. Sinan ise onun yolunu beklemektedir. Osman, Baran’a eksik mal (kokain hap vs.) yollamaktadır. Baran bir şekilde bunu fark eder ve tetikçisi Mahmut’u Osman’ın peşine takar. Ekip Baran’ın izini sürer ve Baran yakalanır.

Rıza, Ayla, Pınar, Mesut ve Hüsnü; Ali’yi ziyarete giderler. Pınar’ın Ali’ye vereceği bir haberi vardır. Bebeklerinin cinsiyeti belli olmuştur.

Metin ve Tekin’in okuluna Tuğberk adında zengin bir çocuk gelir. İlk geldiği günden itibaren de kızları etrafına toplar. Tuğberk hafta sonu da, villalarında parti verecektir ve Metin ile Tekin partiye davetli değildir. Tekin bu olaya sinir olur ve Metin ile Tunç’un da aklını çelip parti vermek ister. Ama parti yapacak ev yoktur. Çaycıları Latif polis olmak hayaliyle yanıp tutuşmaktadır. Tekin’den Hüsnü Komiserle konuşup onu polis okuluna aldırılmasını istemiştir. Bunun karşılığında da Tekin’in ondan ufak bir isteği vardır. Latif’in eski minibüsünde parti yapmak.

Çocuklar , okullarının önünde Adem’le Kemal’in kavgasına şahit olurlar. Adem psikopatın tekidir ve 3 ay önce Hülya ile evlenmiştir. Hülya’nın bütün eski sevgililerini öldürmek ister. Hülya’yı da dövüp evin bodrumuna kapatır.

Ramazan Boztaş isimli mafya elemanı, yaşlı kadınları tehdit edip, avukat Salih aracılığıyla mallarını ellerinden alır ve kadınları öldürürler. Noter sürekli avukat Salih’in yaşlı kadınlarla gelip satış işlemleri yapmasından şüphelenir ve Rıza Baba’nın yardımını ister.


Arka Sokaklar 162. Bölüm izle

Cumaya Kalsa 7. Bölüm izle

Cumaya Kalsa 7. Bölüm izle

Şebnem, Cuma’nın romantik yanlarını keşfediyor. Cuma evin ardiyesine çalışma masası koyacak kadar yer açmak için bazı eşyaları atmaya karar verir. Bunların başında çocukların okulda yaptığı şeyler vardır. Şebnem hatıra olarak sakladığı bu şeylerin atılmasına izin vermediği için, Cuma onları koyacak bir depo kiralamaya karar verir, ne var ki depo kirası Cuma’ya yüksek gelir.

Kerem’le birlikte hepsini çöpe atarlar, Şebnem’e de depoya verdik derler. Sonra yalanın ortaya çıkmaması için akla karayı seçerler.
Cuma ve Şebnem film almak için DVD markete gider. Cuma romantik filmlerle dalga geçer. Sonra, Şebnem’in aldığı romantik filmi evde gizlice seyreder. Ama durum ortaya çıkar. Cuma’nın aslında çok duygusal bir erkek olması önce Şebnem’in hoşuna gider. Ama sandığının aksine, iki gözü iki çeşme ağlayan bir erkekten hoşlanamayacağını anlamaya başlar.



Cumaya Kalsa 7. Bölüm izle

Çok Güzel Hareketler Bunlar 30 Mayıs

Çok Güzel Hareketler Bunlar 30 Mayıs izle Çok Güzel Hareketler Bunlar – 30 Mayıs Pazar SURVIVOR MACERASI! Kadın şoförlerin trafikteki çileleri, BKM Mutfak ekibine skeç mevzusu oldu! Bu hafta trafikte tacize uğrayan iki kadının çilesi, sahneye taşınıyor. Eros, aşkı buluyor ve evlenmeye karar veriyor. Ama elbette kız arkadaşın babayla tanışması gerek ve Eros’un babası Zeus pek kolay bir baba değil! Maçın 85. dakikasına kadar 3 hakem değiştirilen maçta, 3. hakemin son dakikalarda taraftarlar tarafından sakatlanması ile 4. hakem devreye girecek. Fakat o da ne 4. hakem bir kadın oluyor. Yeni sevgilisini evine davet eden genç kızın, eski sevgilisinin hediyesi olan papağan her şeyi altüst ediyor. Ve, adada 3 kız, 3 erkek kalarak zorlu mücadelelerle hayatta kalma mücadelelerine devam eden yarışmacıları Survivor’da ilginç ödüller bekliyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın!


Çok Güzel Hareketler Bunlar 30 Mayıs

Aşk Bir Hayal 34. Bölüm izle

Miran artık cezaevindedir ama ağzını bıçak açmamaktadır. Asmin'in son umudu Hacer, yakalandıktan sonra emniyette tek kelime etmez. Asmin'in oğluna çıkan bütün yollar tek tek kapanmaktadır. Umutların umutsuzluğa dönüştüğü bir anda hayat mucizelerini gösterir. Güle ve Gabriel'in oğulları Şahtiyan ailesinin içine biraz umut, biraz mutluluk ve heyecan katar. Ama Gabriel'in annesi Maryam yeni ihtiraslar ve çekişmelerle hastaneyi basacak ve bu mutluluğu gölgelemeye çalışacaktır. Asmin ve Altay ise bu süreçte boş durmamakta karış karış oğullarını aramaya devam etmektedir.

Aşk Bir Hayal 34. Bölüm izle

Arka Sıradakiler 118. Bölüm izle

Arka Sıradakiler 118. Bölüm izle Sedat, Kemal’in karşısında suçunu kabul etmekten başka çare bulamaz. Kemal Sedat’ı polise teslim eder… Cemre’nin de kaçırılmasından dolayı yaptıklarından büyük bir pişmanlık duyan Sedat, Hakan’ı bulur!… Hakan ise, Zehra ve Cemre için hazırladığı planı sonlandırmak üzeredir... Diğer tarafta Zehra ve Cemre onları alıkoyanların ellerinden kaçmayı başarırlar. Ancak, tehlikenin geçtiğini sanıp kurtulduklarını düşünürken, hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar… Kerem, intikam planı için hazırlıklarını sürdürürken küçük bir kaza geçirir. Soluğu hastanede alan Kerem, Oktay’la karşı karşıya kalacağından habersizdir… Oktay, Dizdar’ın mezarını ziyaret eder. Dizdar’ın mezarı başında geçmişiyle ilgili her şeyi hatırlamaya başlar. Oktay’ın ve onu sevenlerin uzun zamandır beklediği gün nihayet gelmiştir

Arka Sıradakiler 118. Bölüm izle

Kavak Yelleri 120. Bölüm Fragmanı

Kavak yellerinde sezon finaline girdik arkadaslar son final bölümü ile heyecanlı yerde finale giren dizimizin son bölümüne ait fragmanı yayinliyoruz sizce bundan sonra dizi nasıl ilerlemeli yorum yaparak aklınızdaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşıp tartışabiliriz

Kavak Yelleri 120. Bölüm Fragmanı

Kavak Yelleri 120. Bölüm Fragmanı

Kavak yellerinde sezon finaline girdik arkadaslar son final bölümü ile heyecanlı yerde finale giren dizimizin son bölümüne ait fragmanı yayinliyoruz sizce bundan sonra dizi nasıl ilerlemeli yorum yaparak aklınızdaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşıp tartışabiliriz

Kavak Yelleri 120. Bölüm Fragmanı

Hanımın Çiftliği 32. Bölüm Fragmanı

Hanımın Çiftliği 32. Bölüm Fragmanı Kabak Hafız’ın öncülüğünde ve Kemal’in de içlerinde olduğu kalabalık bir grup, zorla alıkonulan Ramazan’ı kurtarmak için ellerinde kazma küreklerle çiftliğin kapısına dayanıyor. Güllü’nün Zaloğlu’nu çiftliğe kapatıp, tutsak etmesi, herkesi ayaklandırmıştır. Jandarmanın bu konuda kayıtsız kalması, Kabak Hafız’ın öncülüğünde herkesin bir araya gelip çiftliğin kapısına dayanmasını sağlamıştır.


Hanımın Çiftliği 32. Bölüm Fragmanı

Gönülçelen 14. Bölüm Fragmanı

Gönülçelen 14. Bölüm Fragmanı Kumkapı'da olaya karışan herkes nezarete götürülür. Kadir tek başına kalınca Levent, Kadir'i mahalleye bırakır. Kadir kendisine yaklaşan herkesin zarar gördüğünü düşünmektedir. Nezarette geçirilen saatler Balçiçek ve Bekir'e, Hasret'i daha yakından inceleme şansı verir. Kafalarında ip uçlarını birleştirip Hasret'teki değişikliklere dikkat edince, Hasret'in Kırklareli'ne babaannesine gitmediğini anlarlar. Murat sonunda Hasret'in öğrencisi olarak yanında kaldığını ve bunun gizli tutulması gerektiğini söyler.Nesrin televizyonda paparazzilerin Murat ile ilgili haberlerini izlemektedir. Turalı ailesinin avukatı Murat'ı nezaretten çıkarmaya gelir. Ancak Murat içerideki herkes çıkmadan oradan ayrılmayacağını söyler, avukatla konuşur. Cihan bu konuşmaları duyar, Murat'a olan saygısı artar. Tüm mahalle birlikte serbest kalır ancak dışarıda kameralar beklemektedir. Murat'a yönlendirilen sorulardan biri de sahneye çıkaracağı sürpriz şarkıcıyla ilgilidir. Balçiçek kameraların önüne atlar ve herkesi çok şaşırtan kendinden beklenmeyen bir konuşma yapar. Her şey yavaş yavaş normale dönüyordur. Hasret, Murat'ın odasında bir DVD bulur. İzlediği görüntülerle Selin' e olan merakı iyice artar ve kendine Selin'i örnek almaya başlar. Selin gibi araba kullanmak, kürek çekmek, piyano çalmak için çalışmaya başlar. Hasret'in Selin'e benzemesi Nesrin'in ilgisini çeker ve Murat'In hoşuna gitmeyeceğini düşünerek gizliden bunu desteklemeye başlar. Berrin artık büyük konserde sahneye çıkmak istemiyordur ancak herkesi şok edecek yepyeni planları vardır. Murat'ın yaşgünü için Nesrin parti hazırlıklarına başlar. Murat'ın da kendi yaşgününde Hasret için bir sürprizi vardır. Nesrin, Hasret'e aynı Selin'in giydiği elbiseler gibi bir elbise hediye eder ve Hasret doğum günü gecesi bu elbiseyi giyer...



Gönülçelen 14. Bölüm Fragmanı

28 Mayıs 2010 Cuma

Aşk-ı Memnu 76. bölüm izle

Merakla beklenen Aşk-ı Memnu'nun 76. bölüm fragmanı yayınlandı. Nihal'den sonra Adnan Bey de Bihter ve Behlül arasındaki yasak aşkı sezmeye başladı. Yasak aşk, son virajına girdi... Aşk-ı Memnu'nun 76. yeni bölümünde neler olacak? Nihal ve Adnan Bey, yasak aşkı çözebilecek mi? Matmazel yasak aşkın delillerini netleştirebilecek mi? Durumu gittikçe kötüleşen Beşir, Nihal'in daha fazla üzülmemesi için yasak aşkı deşifre edecek mi? Bihter'in annesi Firdevs Hanım, sevgilisinden ayrılacak mı? Olayların ortasında sıkışıp kalan Bihter ve Behlül ne yapacak? Aşk-ı Memnu'nun 76. bölümü 3 Haziran Perşembe günü Kanal D'de yayınlanacak... AŞK-I MEMNU'NUN YENİ BÖLÜM ÖZETİ Nihal, Bihter ve Behlül arasındaki yasak aşktan şüphelenmeye başladı. Bunu Behlül'e anlatınca ondan hiç beklemediği sert bir tepki aldı. Behlül, Nihal'i azarladı. Bu durum karşısında şaşkına dönen Nihal geri adım atmak zorunda kaldı. Hizmetçi Katja'nın mahkemeye tanık olarak gelmesinden sonra Ziyagil ailesi davadan vazgeçmek zorunda kalınca Hilmi Önal iddialarını daha yüksek sesle dile getirmeye başladı. İlk başlarda kocası Nihat'la Behlül ve Bihter arasındaki yasak ilişki yüzünden tartışan Peyker de yasak aşka inanmaya başladı. Peyker, telefonla aradığı Behlül'e Bihter'le arasında olan yasak aşktan haberi olduğunu söyledi ve ayağını denk almasını istedi. Behlül ise her zamanki gibi bu iddiları reddetti. Beşir'in bir gizli kasasının olduğunun ortaya çıkmasından sonra Ziyagil Köşkü'nde çalışan herkes, yasak aşkı kanıtlayan bir bilgiye sahip olmasalar da buna inanmaya başladı. Yakalandığı hastalığın pençesinde her gün biraz daha eriyen Beşir, Behlül'e eve dönmek istediğini söyledi. Beşir'in kötü durumuna üzülen Behlül, amcası Adnan'a da danışarak Beşir'i eve getirdi. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde haftalar sonra Behlül'le yeniden yakınlaşan Bihter, Behlül'e son bir kez birlikte olmak istediğini söyledi. Behlül ise bu duruma önce temkinli yaklaştı ama Bihter'den kurtulmak için onun bu son isteğini kabul etti... Behlül, Bihter'le son kez buluşmak için otele geldi. Bihter'i çok telaşlı gören Behlül, bir an yakalandıklarını düşündü.... Ama gerçek çok farklıydı!

Aşk-ı Memnu 76. bölüm izle

Ezel 30. bölüm izle

EN SON BÖLÜM ÖZETİ Ali, kendisine ihanet eden ve Ramiz Dayı ile Ezel için çalışan Teyfik’le bağlarını kopardı. Eyşan'dan intikam almak isteyen Ezel, Cengiz'in Eyşan'a yaklaşmasına göz yumdu ve onun Eyşan'ı öldürmek istediği sırada Eyşan'ı kurtardı ve onun güvenini yeniden kazanmayı başardı. Eyşan, Ezel ile bir gece geçirdi. Sabah uyandığında Ezel’i yanında göremeyen Eyşan, çalan zili açmak için kapıya yöneldi İcra memurları ile karşılaşınca Ezel’in bütün her şeyini elinden aldığını anladı ve şok geçirdi! Ezel’e karşı sevgisini ve ablası Eyşan’ a karşı güvenini yitiren Bahar, Ezel’in oyununu aldırmayıp her şeyi bırakıp gitmeye karar verdi. Teyfik’e olan aşkını görevi gereği arka planda tutan Şebnem, Teyfik’in gitmesine göz yumdu.


Ezel 30. bölüm izle

Kavak Yelleri 119. bölüm izle

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Kavak Yelleri'nin 119. bölüm fragmanı yayınlandı. Kavak Yelleri'nin 119. bölüm sezon finali 29 Mayıs Cumartesi Kanal D'de. Deniz, çocuğunu aldırmaya giden Mine’nin peşindedir. Deniz, Mine’ye engel olabilecek mi? Diğer tarafta ise Deniz’den hamile olduğunu söyleyen Leyla vardır. Deniz ile Leyla evliliğe doğru giderken, Su, Mine ile Deniz'i barıştırmayı aklına koymuştur. Leyla’nın hamileliğine inanmaz. Su’nun iki sevgiliyi barıştırmak için bir planı vardır. Su, Leyla’nın yalan söylediğini ortaya çıkarabilecek mi? Leyla ise zehirli bir yılan gibidir. Su’yu kalbinden vuracak kozları elinde tutmaktadır. Aslı ile Güven, sürdükleri iz sonucunda bir kayığa ulaşırlar. Kayıkta buldukları şey onları Efe’ye bir adım daha yaklaştırır. Aslı, Efe’nin yaşadığına dair bazı işaretlere rastlar. Efe’nin yaşadığını söyleyen biri vardır. Güven ise temkinlidir. İkilinin arası Efe yüzünden gerilir. Aslı’ya bir mesaj gelir. Aslı, mesajın sahibinin Efe olduğuna inanır. Aslı, Efe ile buluşmaya gider. Güven, Aslı’yı takip eder. Gerçekten Efe’yi görecekler mi? Burak, Mine’yi alarak İstanbul’a gitmek ister. Mine, Burak tehlikesinin farkına varmıştır. Onunla gitmeyi kabul eder. Ancak kalbi hala Deniz’dedir. Deniz, Güven sayesinde Mine’nin kendisini sevmekten vazgeçmediğini anlar. Deniz ile Mine, barışacaklar mı? Burak, Mine’yi kaçırır. Deniz, peşlerine düşer. Burak’ın yanında silah vardır. Üçünün yolu karanlık bir tünelde kesişir.


Kavak Yelleri 119. bölüm izle

Küçük Kadınlar 88. Bölüm izle

Küçük Kadınlar dizisinin 88. bölümü 29 Mayıs Cumartesi günü Star TV'de yayınlanacak. Hastanede kendine gelen Hulki, Yeliz'i kendisini bıçaklamakla suçlar. Yeliz, suçlamaları reddeder ama Eda planlarını çoktan uygulamaya başlamıştır. İntikam ateşi ile yanan Eda, polislere Yeliz aleyhinde ifade verir. Cinayete teşebbüsten suçlanan Yeliz ise kız kardeşleri hastaneden gider gitmez ortadan kaybolur. Bu da Eda'nın karanlık planlarından biridir. Yeliz, bu kez tahmininden de büyük bir tehlikenin içindedir. Polisler eve de gelirler. Armi, Yeliz'in cinayette teşebbüsten arandığını öğrenince şoka girer. Ali ve Eylül arasında filizlenen aşk da giderek güçlenmektedir. İkili pazarda açtıkları tezgah ile evi geçindirmeye çalışırlar. Bade de onlara destek olmak için Hulusi'den gizli ek işe başlar. Bilge ve Memed arasındaki yakınlaşma ise hız kazanır. Yetkin, Armi'nin tekrar yürümesi için ona destek olur. Bu çabaları Utku kıskançlık ile izler ama engelleyemez. Süt ısıtmaya kalkan Cansu ise büyük bir faciaya neden olur. Fakat bu kaza kardeşlerini kurtarmak için çabalayan Armi'nin eski gücünü kazanmasına neden olur. Yeliz'i gördüğünü iddia eden bir arkadaşından telefon alan Hulki, onu bulmak üzere tedavisi bitmeden hastaneden çıkar ve Yeliz'in peşine düşer.


Küçük Kadınlar 88. Bölüm izle

Akasya Durağı 79. Bölüm izle

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Akasya Durağı'nın 79. bölümü 29 Mayıs Cumartesi 20.00'da... Osman ile Arif akıl hastanesine düşüyor! Akıl hastanesine yatan eski bir şoför arkadaşını ziyarete giden Osman ve Arif, bir oldu bittinin ardından, kendilerini de hastanenin hastaları arasında buluyorlar. Osman’ın eski bir şoför arkadaşı akıl hastanesine yatmıştır. Osman arkadaşını ziyaret etmek ister. Arif daha önce akıl hastanesinde yattığı için Osman’ı alıp hastaneye götürür. Fakat iki hasta Osman’la Arifi bayıltıp elbiselerini giyip kaçarlar. Osman’la Arif uyandıklarında kimseyi deli olmadıklarına inandıramazlar. Bir kuyumcu soyulur. Hırsızın çaldığı altınlar Sinan’ın eline geçer ve Sinan zengin oldum diye sevinir. Ancak Sinan’ın çantası Ali Kemal’in çantası ile karışınca Sinan’ın bütün hayalleri suya düşer. Leyla’nın doğum günüdür. Şoförler Leyla’ya doğum gününü birlikte kutlamayı teklif ederler. Fakat Leyla, Tolga ile birlikte kutlamak istemektedir. Tolga, Leyla’nın doğum günü olduğunu hatırlamayınca Leyla darılır. Osman’ın kızı Dilek, tefeciyle problem yaşayan sınıf arkadaşının öldürülmesine tanık olur. Adamlar Dilek aleyhlerine tanıklık yapmasın diye onu da ortadan kaldırmaya çalışırlar. Dilek babasını arar. Osman kızını kurtarabilmek için zamanla yarışa girer

Akasya Durağı 79. Bölüm izle

Adanalı 66. Bölüm izle

Organize Şube'ye yeni bir müdür atanır. Adanalı ve Maraz Ali bunu öğrenince hemen yeni müdürle tanışmaya giderler. Ancak yeni müdür tahmin ettikleri gibi değildir. Maraz Ali ve Adanalı artık otoriter bir kadın olan Elif'in (Dolunay Soysert) emrinde çalışacaklardır. Emniyete gelen bir çatışma haberi üzerine ikili hemen olay yerine giderler. Gittiklerinde çatışma devam etmektedir. Mafya adamlarından bazıları sürat teknesine binip uzaklaşınca Adanalı ve Maraz Ali de diğer sürat teknesine atlayıp takibe başlarlar. Ancak bu takip sırasında birçok kuralı ihlal ettikleri için yeni müdür Elif'ten (Dolunay Soysert) ceza almaları


27 Mayıs 2010 Perşembe

Samanyolu 25. Bölüm izle

Namık Belkıs’la bir anlaşma yapmıştır. Bu durumdan Nejat hiç hoşnut olmaz. Belkıs’ın aklından neler geçiyor? Melek ve Ali cephesinde işler karışıyor. Zülal Namık’a Nükhet’in eve geldiğini bildiğini söyler. Namık çok öfkelenir ve Zülal’i hırpalar. Zülal Namık’a onu sevmediğini hatta nefret ettiğini söyler. Bu sözler karşısında öfkeden deliye döner. Zülal evi terketmek ister fakat Namık izin vermez! Nükhet zaaflarına bir kez daha yenilmiştir! Nejat’la Eda’yı birlikte gören Zülal bir yıkım yaşar!


Samanyolu 25. Bölüm izle

Kollama 92. Bölüm izle

Yanan ateş her yere sıçrıyor.... Yiğit, Necip'ten sonra Memduh’ u da gözden çıkarıyor..Yiğit’ in kurşunuyla yere yığılan Memduh hastaneye kaldırılırken,artık Necip'in canına tak ediyor.. Bir kurşun da Necip'ten Yiğit'e geliyor... Kardeş kavgasının tozu dumana kattığı bu bölümde sinsi planlarda devreye girmek için sabırsızlanıyor.. Kollama heyecanın dorukta olduğu muhteşem bir bölümle geliyor…


Hanımın Çiftliği 31. Bölüm izle

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Hanımın Çiftliği'nin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Hanımın Çiftliği 31. bölüm 28 Mayıs Cuma günü yayınlanacak. Kabak Hafız’ın öncülüğünde ve Kemal’in de içlerinde olduğu kalabalık bir grup, zorla alıkonulan Ramazan’ı kurtarmak için ellerinde kazma küreklerle çiftliğin kapısına dayanıyor. Güllü’nün Zaloğlu’nu çiftliğe kapatıp, tutsak etmesi, herkesi ayaklandırmıştır. Jandarmanın bu konuda kayıtsız kalması, Kabak Hafız’ın öncülüğünde herkesin bir araya gelip çiftliğin kapısına dayanmasını sağlamıştır. Güllü, başta Kemal olmak üzere bu kadar büyük bir topluluğun Zaloğlu’nun arkasında olduğunu görünce çok şaşırmıştır. Bu zalim tavır artık herkesin çiftliğin hanımına karşı durmasına sebep olmuştur ve Zaloğlu nihayet bulunmuştur. Hamza’nın zorlu yolculuğu devam etmektedir. Ama şimdi geçmesi gereken engel çok risklidir. Sınıra ulaşabilmesi için mayınları göze alıp, o tarladan geçmelidir. Hamza’nın kimseye söyleyemediği bir sırrı vardır. Muzaffer Bey’in cinayetini Hamza işlemiştir ama, bu kararı tek başına almamıştır! Halide’nin de düşündüğü gibi gerçekten Hamza’nın arkasında biri var mıdır? Güllü, Halide’ye söz verdiği gibi tüm gelirlerden hakkına düşen parayı verecektir. Ama bir şartı vardır. Halide, bir seçim yapmalıdır. Ya, Kemal’le yoksul bir hayatı yaşayacak, ya da tekrar eskisi gibi çiftlikteki lüks hayatına geri dönecektir. Halide, Güllü’nün bu teklifine acaba nasıl bir cevap verecek?
Hanımın Çiftliği 31. Bölüm izle

Gönülçelen 13. Bölüm izle

Gönülçelen dizisinin 13. bölümü 28 Mayıs Cuma günü ATV'de yayınlanacak.

Nazar'ın Murat'la, Hasret'in de Cihan'la ateşten atlaması herkesin dikkatini çeker. Hasret ise Nazar'la meydan kavgasına girişmemek için kendini zor tutmaktadır. Kadriye ve Bekir artık Cihan'ı başgöz etmenin vaktinin geldiğini düşünürler ve gelin olarak düşünülen tek bir kız vardır. Berrin, Nazar'ın okuldaki müzik yarışmasına katılabilmesi için onu tekrar okula yazdırmaya, çalışmalarında yardımcı olmaya karar verir. Ateş çevresindeki herkes, dilenen dileklerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamak için rüzgarın çıkmasını bekler. Rüzgar çıkar ve dileklerin gerçekleşeceği anlaşılır. Gülnaz'ın dileği gerçekleşmiştir bile, Kobra gelir, ancak yalnız değildir.

Levent, Berrin ve Nazar'ı üniversite kampüsüne Murat Hoca'ya, Nazar'ın sesini dinletmek için getirir. Hasret ise dışardan Murat ve Nazar'ın birlikte çalıştıklarını düşünür. Mahallede ise Kadriye ve Bekir Burhan'dan Hasret'i istemeye gelirler. Hasret, kaza ile Nesrin'in tablolarından birinin üstüne tiner döker ve tabloyu bozar. Düzeltmeye çalıştıkça daha da beter olur. Nesrin tablonun mahvolduğunu farkedince kıyamet kopar. Murat ise Hasret'in tabloyu düzeltmek için Cihan'dan yardım istemiş olmasına kızmıştır. Hasret, Levent'ten, Selin ile ilgili çok önemli bir gerçeği öğrenir, Selin'in de geçmişiyle ilgili bilmedikleri varmış...


Gönülçelen 13. Bölüm izle

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Parmaklıklar Ardında 103. Bölüm Fragmanı

Parmaklıklar Ardında 103. Bölüm Fragmanı Parmaklıklar Ardında 103. Bölüm Fragmanı Yayınlandigi anda sitemize eklenecektir bizi izlemeye devam edin simdilik dizi hakkında yorumlarinizi aşşagidan yorum yaparak belirtebilirsiniz sizce dizinin akısı nasıl olmalidir bir dahaki bölümde neler olabilir neler olmalidir ?

Tek Türkiye 108. Bölüm Fragmanı

Tek Türkiye 108. Bölüm Fragmanı Tek Türkiye 108. Bölüm Fragmanı Yayınlandigi anda sitemize eklenecektir yorum yaparak görüşlerinizi bildirebilirsiniz

Parmaklıklar Ardında 102. Bölüm izle

Ahmet, Tansel'i açığa almak için gerekli dosyayı tamamlamıştır. Tansel son bir umutla Aysel'in kapısını çalar. Yeni gelen mahkum Didem bütün kadın koğuşlarına pizza ısmarlar. Ekrem bunlarla uğraşırken, başına geleceklerden habersizdir. Durum açığa çıkınca Tansel ve Ekrem birbirlerine düşerler. Ahmet adım adım sonuca yürümektedir. Veysel'in ifadesi geçersiz sayılmış, Firdevs'e tahliye yolu görünmüştür. Ahmet Kayacan hakkındaki tutuklama kararı da kalkacaktır. Bir an önce buluşmak için tehlikeyi göze alan Ahmet Kayacan Sinop'a gelir. Müfettiş Ahmet tehlikenin geçtiğini söyler. Bir yandan iktidar savaşı kızışırken, diğer yandan nikah hazırlıkları da sürmektedir. Kemal'in Kevser'e getirdiği gelinlik kadınların ilgi odağı olur. İki Ahmet'in gece buluşması ise geçmişte kalan başka bir nikahı gündeme getirir. Acaba Beray'la ilgili hikaye iki kardeşin arasını bozacak mı?





Parmaklıklar Ardında 102. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 92. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 92. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 92. bölüm fragmanında İskeneder, Polat'ın kızını kaçırıyor. Yakışıklı ise Aron Feller'i öldürmek için harekete geçiyor... Star TV'nin reyting rekorlarını alt- üst eden dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 92. bölüm fragmanı yaynlandı. Dizinin 27 Mayıs Perşembe günü ekranlara gelecek yeni bölümünde İskender'in evini basan Polat, tuzağa düşüyor... İskender ve adamları Polat Alemdar'ın kızı Elif''i kaçırmak için hastaneye baskın düzenliyor. İskender'in hastaneye geleceğini önceden haber alan Güllü Erhan, İskender'in adamlarıyla çatışıyor... İskender, Elif'i kaçırıyor. Polat, beynine hükmettiği Yakışıklı'yı Amerikan ajanı Aron Feller'in yanına gönderiyor ve İskender'in yerini öğrenmesini istiyor. Feller'in yanına giden Yakışıklı, Feller ve adamına saldırıyor... İstihbarat'ta görev yapan Alper, Polat'ın kızı Elif'in ihtiyarlara bağlı birinin yanında olduğunu söylüyor. Bunu duyan Polat, adamlarıyla birlikte kızı Elif'i kurtarmak için operasyona başlıyor... Polat kızı Elif'i İskender'in elinden kurtarabilecek mi? Polat'ın görevlendirdiği Yakışıklı, Aron Feller'i öldürecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 92. bölümünde neler olacak? Vadi'nin yeni bölümü 27 Mayıs Perşembe günü Star TV'de yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 92. Bölüm izle

Tek Türkiye 107. Bölüm izle

Tek Türkiye dizisinin 107. bölümü 27 Mayıs Perşembe günü ATV'de yayınlanacak. Tek Türkiye bu bölüm özlenen yüzlerle geliyor.. Şivan Tarık’ı kurtaracak kaset için aralıksız çalışırken, Botan Selma uğruna gene büyük bir riske giriyor.. Kırmızı deşifre oluyor..Tarık ölümün soğukluğu yavaş yavaş hissederken, Zelal yeniden ekranlara geliyor.. Gelişmeler dur durak bilmezken Zelal ile Kırmızı Tarık için bir araya geliyor… Ortada büyük bir oyun var… Her şeyini kaybetmek üzere olan Kırmızı ya yeni lidere koltuğunu bırakacak ya da daha kaliteli senaryolar yazacak..

Tek Türkiye 107. Bölüm izle

Aşk-ı Memnu 75. Bölüm izle

Aşk-ı Memnu'nun 75. bölümünde Behlül ve Nihal'in arası bozulacak mı? Bihter ve Firdevs Hanım, Aşk-ı Memnu'nun 75.yeni bölümünde neler yapacak? Nihal’in Behlül’e sürpriz doğum günü yapmak istediğini öğrenen Bihter, güvenini yeniden kazanmak için büyük bir fırsat elde ediyor. Bihter’le Behlül’ün yeniden yakınlaşmaları karşısında Firdevs Hanım huzursuzluğunu belli edince, bu durum Nihal’i de şüphelendirir. Soru işaretlerini dile getiren Nihal, Behlül’ün sert çıkışı karşısında geri adım atmak zorunda kalır. Göze aldığı tehlikelere rağmen, Bihter’in Behlül’den vazgeçmeyeceğini anlayan Firdevs Hanım, Bihter’i kaderiyle baş başa bırakır. Behlül, Bihter’e olan zaafına yenilmenin pişmanlığıyla Nihal’e daha çok sığınınca, Bihter’in mutluluğu kısa sürer. Hayal kırıklığı içinde Behlül’ün kendisinden uzaklaşmasını izleyen Bihter, Adnan Bey’e teslim olacaktır. Ziyagil Köşkü’ndeki düğün hazırlıkları hız kazandıkça, Matmazel’in sessizliğini koruması daha da zorlaşmıştır. Yasak aşka dair izler birleştirilince, kuşkular artık sesli dile getirilmeye başlanır. Peyker gelecekte yaşanabilecek felaketi önleyebilmek adına Behlül’ü son kez uyaracaktır. Adım adım ölüme yaklaştığını hisseden Beşir’in son isteği karşısında çaresiz kalan Behlül, bir karar vermek zorundadır...

25 Mayıs 2010 Salı

Canım Ailem 62. Bölüm Fragmanı

Cabbar ve İkbal’in evlilik haberi aileye bomba gibi düşer. Meliha sinirden deliye dönünce Halim ve Feride aşklarını itiraf etmekten vazgeçer. Onlar aşklarını yaşamakta ne kadar kararlıysa, engeller de en az aşıklar kadar kararlıdır. Aşk konusunda bu kadar sorunların yaşandığı ortamda Eda ve Furkan da nasibini alır. Eda’nın Amerika’ya gitmesine son derece karşı olan Furkan, okulda Amerika karşıtı bir kampanya düzenler. Bakalım Furkan’ın çabası en genç aşıkları kurtarabilecek mi? Samim, 20 yıl sonra Meliha’ya evlenme teklifi etmek için kolları sıvar Herkes kendi derdine düşmüş uğraşırken beklenmedik bir şey olur. Halim ve Feride sıkışan trafikte başlarına olmadık bir şey gelir…

Yaprak Dökümü 157. Bölüm Fragmanı

Leyla, tüm cesaretini toplayıp bir kez daha babasının karşısına çıkıyor ve af diliyor. Leyla tüm cesaretini toplayarak Ali Rıza Bey’in karşına çıkmıştır. Ancak Ali Rıza Bey’in, Leyla’nın açtığı yaraları unutup, ona kucak açması mümkün değildir. Babasının kendisini affetmeyeceğini bilen Leyla’ya, Ali Rıza Bey’in sessizliği bile bir tesellidir. Hayriye Hanım’ın Ali Rıza Bey’i yumuşatma çabalarıysa, sessizliğin kısa sürede bozulmasını sağlar. Fikret, ailesine mutsuzluğunu hissettirmemek için kendisine ağır gelen sahte bir oyun oynamaktadır. Fikret’i üzmemek için kimse bu oyunu bozmayacaktır. Fikret’in sessizliğiyle birlikte çektiği ceza da büyüyen Tahsin’in yaşadıklarını biriyle paylaşmaya çok ihtiyacı vardır. Tahsin’in Şevket’le buluşması, Fikret’in Adapazarı’ndaki yaşamını gözler önüne serer. Necla, Ali Sarper’le mutlu başlangıcında emin adımlarla ilerlemektedir. Ancak Cem’in ailesinin hala çok taze olan acıları, hayatlarını etkilemeyi sürdürür. Bu sırada Necla’ya doğru bir adım daha atan Ali Rıza Bey’i, tatsız bir sürpriz beklemektedir. Kaybettiklerinin öfkesiyle hırsı daha çok bilenen Ferhunde ise Tekin Ailesi karşısında aldığı tüm yenilgilerin hesabını sormaya kararlıdır. Leyla’nın ziyaretini öğrenen Necla’nın öfkesi, iki kardeş arasında hiç kapanmayacak hesabın bir işareti gibidir. Necla, Leyla’nın sahip olduğu bir şeyi daha isterken; iki kardeş arasındaki uzaklık giderek büyüyecektir.

Yaprak Dökümü 157. Bölüm Fragmanı

Sakarya Fırat 24. Bölüm Fragmanı

Sakarya Fırat’ta heyecan hız kesmiyor!

Çeliktepe’nin ortasında, üstelik tam da sevdiği adamın kurşunuyla can veren öğretmen Müge’nin ardından, Poyraz timinin yas tutmaya bile vakti yok. Osman, artık kangren haline gelen Necla meselesini çözmeye kararlı. Dağlara ilk atılansa, intikam ateşiyle yanan Hakan Asteğmen.

İşlediği son cinayetin ardından sınırı geçen Necla’nın ensesinde ise, ölümün soğuk nefesi var.

Sakarya Fırat’ı sakın kaçırmayın!


Sakarya Fırat 24. Bölüm Fragmanı

Unutulmaz 47. Bölüm Fragmanı

Ece’nin ağzından çıkan her kelime Harun’u aradığı cevaba yaklaştırırken, Batu bu durumdan nasıl kurtulacaktır? Aşk skandalı haberi Türkan, Melda ve Eda’yı çaresizlik içinde bırakırken, yeni bir gelişme ile daha da şaşıracaklardır. Batu değişen planlarını yeniden gözden geçirirken, bir yandan da yıllar sonra kavuştuğu kız kardeşine gerçekleri anlatmaktadır. Ama istediği tepkileri alması düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Saadet hanım kocasına olan sevgisini ve desteğini göstermek için farklı ve duygusal bir yol seçer. Bu yaklaşım Feyyaz beyi son derece mutlu edecektir. Üst üste gelen olaylar Burak ve Işıl’ın boşanmasını ertelerken, ilişkileri daha da gerginleşecektir. Harun’u karşısında bulan Eda bu aşktan kaçamayacağını bir kere daha anlamıştır. Harun, Eda ve Yağmur hayatlarının en mutlu anlarını yaşarken, Melda da annesine Harun’la boşanacaklarını söylemektedir..Eve dönen Türkan Cemil’i evde bulamaz..İçindeki umut kırıntıları giderek tükenmektedir. Eda ve Melda kaçınılmaz yüzleşmeye doğru sürüklenmekteler.. Acaba bu cesareti gösterebilecekler mi yoksa birbirlerinin yüzüne bakarak tükenmeye devam mı edecekler?


Unutulmaz 47. Bölüm Fragmanı

Canım Ailem 61. Bölüm izle

Canım Ailem dizisinin 60. yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin en son yayınlanan bölümünde TEM otoyolunda meydana gelen bir kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Bunu fırsat bilen Halim ve Feride de yol açılana kadar kenardaki çimlerde mangal yaktı... Kaza nedeniyle olay yerine gelen kameralar da Halim ve Feride'yi görüntüledi. Bunu evdeki televizyondan canlı olarak izleyen Meliha, çılgına döndü. Feride ve Halim eve gelir gelmez Meliha'dan fırçayı yediler. Meliha, diğer kardeşiyle de bir dönem nişanlı olduğu için Feride'nin Halim'le birlikte olmasına karşı olduğunu söyledi. Halim'le buluştuktan sonra tekrar eve gelen ve mide hapı yerine uyku ilacı için Feride, işleri karıştırdı. Evde Feride'yi uyur halde bulan ve yanında da boş bir ilaç kutusu gören ablası Meliha, Feride'nin intihar ettiğini düşündü. Samim ve Meliha, Feride'yi hastaneye götürdü. Halim de olayı haber alarak hastaneye koştu. Halim'in yanında çalışan Cumali, doktor kılığına girerek Feride'nin yattığı odaya girdi. Halim ve Cumali bir ambulansla Feride'yi hastaneden kaçırdı. Feride'nin odasına girince yatağı boş gören Samim ve Meliha ise şok geçirdi....

Yaprak Dökümü 156. Bölüm izle

Kanal D'nin en çok seyredilen dizilerinden olan Yaprak Dökümü'nün 156. bölüm fragmanı yayınlandı. Yaprak Dökümü'nün 156. yeni bölümü 26 Mayıs Çarşamba günü ekranlara gelecek. En son bölüm özeti Leyla, kareşi Necla ve Ali'nin evlendiği haberini alarak onları tebrik etti. Yüreği aldatılma acısıyla yanan Fikret, kocası Tahsin'i hala affetmedi... Oğuz'un ortağı Seyfo, Leyla'nın babası Ali Rıza'nın kitapçı dükkanına giderek onu tehdit etti. Durumu oğlu Şevket'e anlatan Ali Rıza, artık böyle şeylerle uğraşmaktan sıkıldığını ve bunu kızı Leyla ve nikahsız yaşadığı eşi Oğuz'a söylemesini istedi. Leyla'nın evine giden Şevket, onun üzülmesinden korktuğu için durumu ona anlatamadı. Yaman Bey'den ayrıldıktan sonra işleri bozulan Ferhunde, ekonomik sıkıntılar yüzünden bunalıma girdi. Kafasını dağıtmak için bir uçurum kenarına gelen Ferhunde'yi bir genç, fark etti ve Ferhunde'nin intihar edeceğini düşünerek onu kurtarmak istedi. Yaptığı kötülüklerin pençesinde boğuşan Ferhunde, teselliyi içkide buldu. İçki içmek için bir mekana giden Ferhunde, burada sabahleyin kendisini kurtaran İsmal'le karşılaştı. İsmal'i içki içemek için masasına davet eden Ferhunde ağlamaya başladı. Ferhunde'nin bu halini gören İsmail ise ona yardım ederek otellerine götürdü... Birlikte vakit geçiren Ferhunde ve İsmail birbirlerinden etkilendi. Ferhun'de yaptığı kötülüklerin içinde boğulmuşken ona yardım eli hiç ummadığı bir yerden geldi...

Yaprak Dökümü 156. Bölüm izle

Sakarya Fırat 23. Bölüm izle

Sakarya Fırat dizisinin 23. bölümünde neler olacak? Osman Kanat'ı nasıl bir sürpriz bekliyor? Sakarya Fırat'ın 23. yeni bölümü 26 Mayıs Çarşamba günü ekranlara gelecek?

Sakarya Fırat 23. Bölüm izle

Unutulmaz 46.Bölüm izle

ATV'nin beğenilerek izlenen dizisi Unutulmaz'ın 46. bölümü 26 Mayıs Çarşamba akşamı saat 22.20'de ekranlara gelecek. İşte Unutulmaz'ın 46. yeni bölüm fragmanı ve özeti. En son bölüm özeti Ece'nin ağzından çıkan her kelime Harun'u aradığı cevaba yaklaştırırken, Batu bu durumdan nasıl kurtulacak? Aşk skandalı haberi Türkan, Melda ve Eda'yı çaresizlik içinde bırakırken, yeni bir gelişme ile daha da şaşıracaklar. Batu değişen planlarını yeniden gözden geçirirken, bir yandan da yıllar sonra kavuştuğu kız kardeşine gerçekleri anlatmaktadır. Ama istediği tepkileri alması düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Saadet Hanım kocasına olan sevgisini ve desteğini göstermek için farklı ve duygusal bir yol seçer. Bu yaklaşım Feyyaz Bey'i son derece mutlu eder. Üst üste gelen olaylar Burak ve Işıl'ın boşanmasını ertelerken, ilişkileri daha da gerginleşir. Harun'u karşısında bulan Eda bu aşktan kaçamayacağını bir kere daha anlamıştır. Harun, Eda ve Yağmur hayatlarının en mutlu anlarını yaşarken, Melda da annesine Harun'la boşanacaklarını söyler. Eve dönen Türkan, Cemil'i evde bulamaz. İçindeki umut kırıntıları giderek tükenir.

Ömre Bedel 40.Bölüm Fragmanı

Ömre Bedel 40. Bölüm fragmanı ,1 Haziran 2010 Ömre Bedel 04. Bölüm Fragmanı izlemek istiyorsanız doğru adrestesiniz.. Ömre Bedel 40. Bölüm fragmanı her hafta oldugu gibi bu haftada kendi kanalında yayına girer girmez sitemizdeki yerini alacaktır… 1 Haziran 2010 salı gunu yayında olan dizi Ömre Bedel 40. bölümü ile Fox tv ekranlarındaki yerini alacaktır.. Ömre Bedel 40. Bölüm fragmanı -1 Haziran 2010 Ömre Bedel 40. Bölüm Fragmanı yayınladıgı anda burada olacaktır..

Aşk ve Ceza 22. Bölüm Fragmanı

Kapalıçarşı 32. Bölüm izle

Mahmut, Seher'den uzaklaşmaya çalışır. Üzüntüsünü kendi başına yaşamak ister. Yaptıkları Seher'i kızdıracak ve beklenmedik bir karar almasına yol açacaktır. Bu arada Mahmut'un haline üzülen ev halkı, ona bir sürpriz hazırlamaktadır. Fırat, avukatın istediği parayı bulmuştur. Ancak şimdi çok daha zor bir seçimle yüzyüze kalır. Abisiyle konuşmaları sırasında söylediği şeyi duyan biri bunu yanlış anlar. Böylece Fırat'ın söylediği şey, Diyar'ın kulağına tamamen farklı bir şekilde gider. Sonunda olaylar Fırat'ın hiç beklemediği şekilde gelişir. Öte yandan Nergis'in ortadan kaybolması, Salih'i Timur'un peşine düşürür. Oğlunu korumak isteyen Ziya duruma el koyar. Yapacakları, onu tehlikenin içine sürükleyecektir.

Kapalıçarşı 32. Bölüm izle

Geniş Aile 47. Bölüm Fragmanı

Geniş Aile 47. Bölüm Fragmanı yayınlandigi anda sitemize eklenecektir geniş aile de gene cevahir ülvi koyu bilal ile muhteşem bir komediye hazır olun derim size cünkü kahramanlarimiz gene gülmekden bizi yıkacaklarina eminim süper bi başarı yakalayan geniş aile ekibine teşekkür ediyoruz yorumlarinizi bekliyoruz


Papatyam 62. Bölüm Fragmanı

Terzi dükkanının yanmasıyla işsiz kalan Feride sürekli Necati ile gezmek istemektedir. Bundan bunalan Necati dükkanı yeniden açmak için kolları sıvar. Karısını aldattığı için evden kovulan Erdem ise baba evine yerleşmiştir. Çok kısa süre içinde Lütfü ve Erdem arasında geçimsizlik başlar. Erdem’i evden göndermek Lütfü’nün en büyük hedefidir.


Melekler Korusun 65. Bölüm fragmanı

Özgür, Tuna ve Arda’dan şüphelenip peşlerine düşer. Annesi ile Arda’nın evine gittiklerinde kötü bir sürprizle karşılaşırlar… Selda, Özgür’ün hayatını etkileyecek büyük bir karar verir. Selda’nın kararı Özgür’ü babasıyla yeniden yüz yüze getirir… Erkan, Eylül’le boşanmak için mahkemeye çıkar. Davanın sonucu herkesi şaşırtır… Eylül, Erkan’la uğraşmak için bir yol daha bulur. Erkan’ın okulda başvurduğu kadroya başvurur!

Melekler Korusun 65. Bölüm fragmanı

Bahar Dalları 31. Bölüm izle

Bahar Dalları dizisinin 31. bölümü 25 Mayıs Salı akşamı TRT-1 ekranlarında olacak. TRT 1'in beğenilerek izlenen dizisi Bahar Dalları'nın 31. bölümünde neler olacak? Bahar Dalları'nın 31. yeni bölümü 25 Mayıs Salı günü ekranlara gelecek.

Bahar Dalları 31. Bölüm izle

Türk Malı 12. Bölüm Fragmanı

Kaliteli oyuncu kadrosuyla pazartesi gunlerının vazgecılmez kahkaha fırtınası türk malı dizisi 31 mayıs pazartesi aksamı yepyeni bölümyle sizlerle olmaya devam edecek iyi seyirler... Erman kuzunun harıka komıklıklerıyle bizlerden ayrılmayın... Türk Malı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandıgında Sitemize Eklenecektir Yorumlarınızı Bekliyoruz

Ezel 30. Bölüm Fragmanı

Ezel 30. Bölüm Fragmanı Bakalım neler olacak ezel kendini aliye belli etti ama ali keko anlamadi :) tefo gitti kral tefo ya yazık oldu anasını satim cocugu o kadar kullandilar ondan sonra yol verdiler dayi varya bosbos konusuyor aralarda onun basının altindan cikdi neyse fragman cikinca eklicem ben sizde yorum yapin by

24 Mayıs 2010 Pazartesi

24 25 Mayıs Dizi izle

24 25 Mayıs Tarihleri dizilerine burdan bakabilirsiniz.....

Bahar Dalları 30. Bölüm izle

Melekler Korusun 64. Bölüm izle

Papatyam 61. Bölüm izle

Geniş Aile 46. Bölüm izle

Kapalıçarşı 31. Bölüm izle

Aşk ve Ceza 21. Bölüm izle

Ömre Bedel 39.Bölüm izle

dizi izle

Türk Malı 11. Bölüm izle

Abiye, kendisi için hazırlanan sürpriz partiden haberi olmadığı için geriye bir not bırakıp evden kaçar. Ermanın Müdürü ise ısrarla Abiyeyi görmek istemektedir. Çünkü Müdür, Ermanın aile yaşantısını çok beğenmekte ve Ermanı bu nedenle de terfi etmeyi düşünmektedir.

Arda ve Melodi, Abiye in kaçtığını Müdürün anlamaması için Müdüre Abiye in hasta olduğunu söyler. Buna çok üzülen Müdür, Abiye geçmiş olsun dileklerini iletmek istemektedir. İyice köşeye sıkışan Erman nasıl bir çözüm bulacaktır?

Abiye evden kaçar ancak fazla uzaklaşamaz. Sevallere gelir ve artık orada kalmaya karar verir. Seval ve Gökhan Abiye in artık kendilerinde kalacağını öğrenince ne yapacaktır?


Ezel 29. Bölüm izle

ATV in beğenilerek izlenen dizisi Ezelin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Ezelin 29. yeni bölümü bu akşam ATVde.

Tevfikin korktuğu an gelip çattı. Seçim anı… Ezel mi? Ali mi? Vereceği karar ne olursa olsun, aslında Tevfik ir namlunun ucunda olan. Bilmediği şey, bunun son değil, sonun başlangıcı olduğudur. Tüm ekip Tevfik için bir araya gelir. İki taraf için de, şimdi akıllı planlar yapma zamanıdır…

Cengiz hapisten kurtulmak için Ramizin düşmanlarıyla işbirliğine devam eder. Ancak kurtulma telaşı içinde unuttuğu bir şey vardır. Cengiz bu adamların kim olduğunu bilmiyordur daha. Sonunda öğrenir. Ama her zaman olduğu gibi, gerçekleri öğrenmenin bedeli ağır olacaktır…

Öbür tarafta gerçekleri bilen tek kişi olmanın ağırlığıyla ezilen Bahar, hala ne yapacağını bilememektedir. Bir de üstüne Serdar devreye girince, Bahar kimin tarafını tutacağını şaşırır. Son çaresi Eyşanla konuşmaktır ama ablasından duyacağı şeyler Baharı büyük bir hayal kırıklığına itecektir.



Cumaya Kalsa 6. Bölüm izle

Şebnem, Cuma’nın romantik yanlarını keşfediyor. Cuma evin ardiyesine çalışma masası koyacak kadar yer açmak için bazı eşyaları atmaya karar verir. Bunların başında çocukların okulda yaptığı şeyler vardır. Şebnem hatıra olarak sakladığı bu şeylerin atılmasına izin vermediği için, Cuma onları koyacak bir depo kiralamaya karar verir, ne var ki depo kirası Cuma’ya yüksek gelir.

Kerem’le birlikte hepsini çöpe atarlar, Şebnem’e de depoya verdik derler. Sonra yalanın ortaya çıkmaması için akla karayı seçerler.
Cuma ve Şebnem film almak için DVD markete gider. Cuma romantik filmlerle dalga geçer. Sonra, Şebnem’in aldığı romantik filmi evde gizlice seyreder. Ama durum ortaya çıkar. Cuma’nın aslında çok duygusal bir erkek olması önce Şebnem’in hoşuna gider. Ama sandığının aksine, iki gözü iki çeşme ağlayan bir erkekten hoşlanamayacağını anlamaya başlar.



Cumaya Kalsa 6. Bölüm izle


19 Mayıs 2010 Çarşamba

Fragmanı

Sakarya Fırat’ta heyecan hız kesmiyor! Poyraz Timi Kuzey Irak’tan bölgenin en azılı katilini yanına alarak dönüyor. Cephaneleri yetersiz, suları yok, iki yaralı asker var ve timin etrafı kalabalık bir terörist grubu tarafından kuşatılmış.


dizi izle

Canım Ailem 61.Bölüm Fragmanı

Yaprak Dökümü 156. Bölüm Fragmanı

Unutulmaz 46. Bölüm Fragmanı

Sakarya Fırat 23. Bölüm Fragmanı

Bölüm izle

En son bölüm özeti Harun, en büyük düşmanıyla karşı karşıya olduğunu düşünürken, ummadığı bir gelişme olayların akışını değiştirir. Bu gelişme Batu'nun intikam duygularını daha da körükler. Melda'nın merdivenlerden düşmesi herkesi paniğe sürükler. Ablasının başına gelenler Eda'yı derinden sarsar. Ona göre bütün bu kötü olayların tek bir sebebi vardır. Eda artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini bir kere daha acı bir şekilde anlar. Batu'nun beklenmeyen hamlesi, Harun ve babasını çok zor durumda bırakır. Hemen ardından gelen ikinci darbe, neler olduğunu anlamaya çalışan Türkan, Melda ve Eda'yı tam bir çıkmaza sürükler. Cemil için artık tek bir yol vardır. Bu yol herkesi üzecek olsa da Cemil o yolda yürümeye kararlıdır. Yanında kimse olmasa bile. Türkan Eda'yı babasına karşı savunurken, bir yandan da Melda'nın durumuna kahrolur. Saadet Hanım'ın kafa karışıklığı bir gerçeğin ortaya çıkmasına sebep olur. Bu inanılmaz gerçek, Kenan hakkında bir iz bulmak için çırpınan Harun'u hedefine götürebilecek mi yoksa ona başka hedefler mi gösterecek?

Dizi izle

Sakarya Fırat 22. Bölüm izle

Unutulmaz 45. Bölüm izle

Yaprak Dökümü 155. Bölüm izle

Canım Ailem 60.Bölüm izle

18 Mayıs 2010 Salı

Fragmanı

Birbirlerine karşı bir türlü hırsları dinmeyen Halide ile Güllü bu olayla beraber tekrar karşı karşıya gelmişlerdir. Halide, Hamza’nın işlediği bu cinayette Güllü’nün parmağı olduğunu düşünmektedir. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Zaloğlu’nun ortalarda gözükmemesi artık Kabak Hafız’ı iyice tedirgin etmekte, sorduğu hiç kimsede Zaloğlu’nun nerde olduğunu bilmemektedir. Güllü, her geçen gün işleri biraz daha öğrenmekte ve Zekai’nin de yardımlarıyla yanlış aldığı kararları yavaş yavaş düzeltmektedir. Muzaffer Bey’in izinden giden Güllü, Demokrat Parti’de de yer almaya ve siyasete girmeye karar vermiştir. Şimdi Hamza’nın önünde iki seçenek vardır. Ya Adana’da kalıp ömrünü hapishanede çürütecek, ya da ölümü bile göze alıp o sınırdan geçecektir. Ama diğer taraftan Güllü, abisi bile olsa Hamza’nın peşindedir ve artık Hamza’nın aslında ne yaparsa yapsın kurtulamayacağı tek bir gerçeği vardır, o da Güllü.


Dizi izle

Ömre Bedel 39. Bölüm Fragmanı

Aşk Ve Ceza 21. Bölüm Fragmanı


Kapalı Çarşı 31.Bölüm Fragmanı

Geniş Aile 46. Bölüm Fragmanı

Papatyam 61. Bölüm Fragmanı

Melekler Korusun 64.Bölüm Fragmanı

Bahar Dalları 31. Bölüm Fragmanı

Aşk ve Ceza 20. Bölüm izle

Aşk ve Ceza 20. Bölüm 18 Mayıs Salı Günü Saat: 20:00′da Büyük aşkta ayrılık rüzgarı esiyor! Salı gecelerinin yıldız dizisi Aşk ve Ceza nın yeni bölümü, aşk, gerilim ve sürpriz dolu sahneleriyle izleyenleri sarsacak Bir çocuğu olduğunu bildiğini söyleyen eski nişanlı Mehmet, Yasemin e büyük panik yaşatır. Yasemin den ayrı kalmaya dayanamayan Savaş aşkının peşinde koşmaya kararlıdır. Kendisine görücü gelen Nazan herkesin kanını donduran bir girişimde bulunur. Nazan ı kaybettiğini düşünen Bora Sevgi yle arasını düzeltmeye çalışır. Sevgi bir an önce Yasemin le ortak iş yapma telaşındadır. Yasemin ve Savaş ın ayrılması konusunda Nadya nın aldığı tutum Cem i kuşkuya düşürür. İşe gitmeyip serseriliğe devam eden Mustafa, ailenin başına dert olacaktır. Çiçek annesinin Savaş la ilişkisine akıl almaz bir şekilde müdahale etmesi sonucu çileden çıkar� Savaş Yasemin i yeniden bir araya gelmek için ikna edebilecek mi? Mehmet Yasemin den ne isteyecek? Mustafa aileye nasıl bir dert açacak? Çiçek i çıldırtan olay ne?

Aşk ve Ceza 20. Bölüm izle

Ömre Bedel 38. Bölüm izle

Ömre Bedel dizisinin 38. bölümü 18 Mayıs Salı günü Fox TV'de ekranlara gelecek. Ömre Bedel adlı dizinin 38. bölümünde neler olacak? Ömre Bedel'in 38. yeni bölümü 18 Mayıs Çarşamba günü Fox TV'de yayınlanacak. Ömre Bedel En son bölüm özeti Cesur ve Ömür’ün kazası Soykan ailesine bomba gibi düşer. Aylin müthiş şüpheler içinde kalır. Hastanede zor saatler geçmektedir. Herkes Cesur ve Ömür’ün yapacağı açıklamayı beklemektedir. Erdem’in duruşma günü gelmiştir. Tüm veriler Erdem’in serbest kalacağı yönündedir. Mahkemede bulunan Ömür, Cesur’un katil olduğunu açıklamaya karar verir. Mahkeme salonunda büyük olaylar meydana gelecektir. Ailesinin başında bekleyen Ayten, hiç beklemediği bir anda üzücü bir haber alacaktır. Soyka ailesinin tüm sırlarını bilen Türker bir karar aşamasındadır. Erdem Türker’e önemli bir teklif yapar. Yolun sonuna geldiğini anlayan Cesur, akıl almaz bir plan yapar. Cesur’da alacağı teklif Ömür için dehşet verici olacaktır. Ömür yine büyük bir çıkmaza girecektir.

Kapalı Çarşı 30.Bölüm izle

Mahmut en son yaşadıklarından sonra Roniyi oğlu olarak kabul etmiştir ve Roni nin yanına gitmeye karar vermiştir. Diyar ise Fırat’ın kendisine evlenme teklifi edeceğini düşürken duydukları karşısında şok olur ve herkezi şaşırtan bir karar alır. Arda için yeni bir fırsat doğmuştur ve Diyarı bırakmaya hiç niyeti yoktur.


Kapalı Çarşı 30.Bölüm izle

Geniş Aile 45. Bölüm izle

Cevahir ve Şuküfe ölümle burun buruna Cevahir ve Şuküfe’nin içinde bulundukları araba kayıp bir uçurumun kenarına gelince, onlarda ölümle burun buruna geliyor. Bahar kapıyı çalınca, Hıdırellez’i bahane eden mahalleli cümbür cemaat piknik yapmaya karar verir. Ağaçlar altında sofralar kurulacak Hıdırellez ateşi üzerinden atlanacak, dilekler dilenecektir. Herkes piknik havasına girer. Zekai ve arkadaşlarının alem planı, Adeviye Hanım’ın Bilal’e kız beğenme çabaları, Sevim’in nostaljik piknik hayali devreye girer. Bilal ile Cevahir’in ise piknikle ilgili başka planları vardır. Aytaç’ın piknik kafilesine katılması ise hiç de hesapta olmayan bir durumdur. Şuküfe ile yalnız kalmayı planlayan Cevahir, herkesi atlatıp amacına ulaşır ama Bilal’in arabasıyla çıktıkları yolculuk bir uçurumun kenarında sonlanır. Hareket ettikçe araba uçuruma doğru kaymaktadır. Üstelik etrafta yardım alabilecekleri kimse de yoktur. Cevahir ile Şuküfe şimdi ölümle burun burunadır. Aynı anda hem Cevahir’in hem de Şuküfe’nin uzun bir süredir ortalarda görünmemesi Koyu Bilal ve Aytaç’ı şüphelendirir. İkiliyi bulmak için ormanda aramaya çıkarlar. Birden bire ortadan kaybolan sadece onlar da değildir. Çeşmeye su doldurmaya giden damat Mürsel de kayıptır. Uçurumun kenarında kapana kısılan Şuküfe ve Cevahir’in yaşadıkları acı - tatlı günler, bir film karesi gibi tek tek gözlerinin önünden geçerken yardım hiç beklemedikleri bir anda gelir.


Geniş Aile 45. Bölüm izle

Papatyam 60. Bölüm izle

Papatyam dizisinin 60. bölümü 18 Mayıs Salı akşamı Star TV ekranlarında olacak. Terzi dükkanının yanmasıyla işsiz kalan Feride sürekli Necati ile gezmek istemektedir. Bundan bunalan Necati dükkanı yeniden açmak için kolları sıvar. Karısını aldattığı için evden kovulan Erdem ise baba evine yerleşmiştir. Çok kısa süre içinde Lütfü ve Erdem arasında geçimsizlik başlar. Erdem'i evden göndermek Lütfü'nün en büyük hedefidir. Özge'yi yangından kurtaran Seyfo ise bunu bir avantaja çevirmek ve abisine karşı kullanmayı planlamaktadır. Vedat, bu duruma daha fazla dayanamaz ve ödeşmek ister. Bunun için Seyfo'yu hayati bir tehlikenin içine düşürmeli ve hayatını kurtarmalıdır. Rıza, ise adaklık deve arayışı içindedir. Deve bulmak ise hiç kolay değildir.


Papatyam 60. Bölüm izle

Melekler Korusun 63.Bölüm izle

"GÜZELLİĞE, SAĞLIĞA, AŞKA..." Barış'a duygularını açıklayan İpek, onun hayatında biri olduğunu anlar. İpek'in Levent'ten ayrıldığını öğrenen Barış'ın ise iyice aklı karışır... Erkan Esin'i ikna etmek için son kozunu oynar. Esin hayatına kiminle devam etmek istediğine karar verir... Esin'in kararı en çok Eylül'ü etkiler... Esin yepyeni bir sınavdan geçmeye çalışır: Annelik sınavı! Esin, Barış'ın Özgür'e olan aşkını öğrenir. İpek'in bu gerçeği Barış'tan duymasını engellemek zorundadır! İpek gece herkesten gizli Barış'a bir sürpriz yapar. Ancak Melek her şeyin farkındadır! Özgür, Tuna ve Arda'dan şüphelenip peşlerine düşer. Annesi ile Arda'nın evine gittiklerinde kötü bir sürprizle karşılaşırlar... Selda, Özgür'ün hayatını etkileyecek büyük bir karar verir. Selda'nın kararı Özgür'ü babasıyla yeniden yüz yüze getirir... Erkan, Eylül'le boşanmak için mahkemeye çıkar. Davanın sonucu herkesi şaşırtır... Eylül, Erkan'la uğraşmak için bir yol daha bulur. Erkan'ın okulda başvurduğu kadroya başvurur! İpek, Özgür ve Esin Melek'i kandırıp meyhaneye giderler. Sırlar, dertler ortaya dökülür. Kızların dostluğu bir kez daha sınanırken Melek ve Kehribar meyhaneyi basar! Ancak onların da dertleri vardır... İpek, Melek'e duygularını itiraf ederek uyuyakalır. Uyandığında herkesin hayatı değişmiştir!

Bahar Dalları 30. Bölüm izle

TRT 1'in beğenilerek izlenen dizisi Bahar Dalları'nın 30. bölümünde neler olacak? Bahar Dalları'nın 30. yeni bölümü 18 Mayıs Salı günü ekranlara gelecek.

16 Mayıs 2010 Pazar

Türk Malı 11. Bölüm Fragmanı

Seval ve Gökhan hazırlıklarını yapıp “Kuzu”lara katılırlar. Aynı onlar gibi davranıp “Kuzu”ları muma çevirirler. Yayın sırasında Serçe gizli tünelden geçerek Yarcan’ın odasına girer. Yarcan her ne kadar Serçe’yi göndermek için elinden geleni yapsa da olacakların önüne geçmeyi başaramaz. Çünkü Serçe’nin belalı ailesi yayını izlemiş ve gördüklerinin ardından “Kuzu”ların evini basmıştır. Canlı yayında yaşanacaklar Ezgi ve Yarcan’ın aralarının bozulmasına sebep olur. “Kuzu”lar oldukça hareketli saatlerin yaşandığı yayının ardından hediyeleri kazanabilecek midir? Yayının ertesi günü Erman Kuzu’ya tebrik telefonları gelir. Gökhan ve Seval haricinde herkes bu aileyi çok sevmiştir. Postanede her şey yolunda giderken Erman’a gelen bir haber işleri karıştıracaktır. Çünkü Abiye, Seval’i de alıp izdivaç programına seyirci olarak katılmıştır.

Arka Sokaklar 161. Bölüm Fragmanı

Uyuşturucu batağındaki iki gencin dramı Uyuşturucu batağına saplanan Ece ve Kerem adlı gence Ekip, yardım elini uzatıyor. Ortaya çıkan tablo ise yürek burkuyor. Ali’nin askere gidişi Pınar’ı epeyce sarsar. Mektup haberiyle sevinen Pınar postacıya da huzur vermez. Aziz işlettiği pavyonda ölü bulunur. Barda çalışan Suna’ya olan düşkünlüğü şüpheleri genç kadın ve etrafındakilere çevirse de, Aziz’in karısının ifadesi sonrasında gerçek katil ortaya çıkar. Nazike ve Suat, yeni başladıkları çömlek kursunda tanıştıkları Bedri ve Enver’e satış yapmaya başlarlar. Paralarını peşin aldıkları işte, yine başlarını belaya sokarlar. Uyuşturucu batağına bulaşan gençlerden Ece ve Kerem kurtulma yollarını bulmaya çalışmaktadırlar. Uyuşturucu temin edebilmeleri için Ece’yi fuhuşa zorlayan Sencer, Feridun’u da kendi tarafına çeker. Ece’nin gözaltına alınmasıyla işler iyice karışır. Ekip’in son anda müdahale ettiği olaylarda çıkan tablo içler acısıdır.


Arka Sokaklar 161. Bölüm Fragmanı

Cumaya Kalsa 6. Bölüm Fragmanı

Cuma ve Kerem, Çiğdem’i işinden ediyor Cuma ve Kerem, Çiğdem’in işinden kovulmasına neden oluyor. Çiğdem, çalıştığı işyerinde tadilat yaptıracaktır. İşi Cuma ve Kerem’e sipariş eder. Cuma ve Kerem, Çiğdem’in işyerinde tadilat yaparken, müdürün Çiğdem’e çok kaba davrandığını görürler. Cuma ve Kerem müdahale eder. Bu müdahale Çiğdem’in kovulmasına neden olur. Melis doğumgününü kutlamak için arkadaşları eve davet eder. Şebnem hastalanınca partiyi iptal etmek ister ama Cuma buna karşı çıkar, parti boyunca çocuklarla başa çıkabileceğini, hatta onları eğlendirebileceğini iddia eder. Ne var ki, bunun bir pijama partisi olduğunu çocuklar eve geldiğinde öğrenir. Cuma ve Kerem dokuz çocukla başa çıkabilmek için akla karayı seçer.

Cumaya Kalsa 6. Bölüm Fragmanı

Ezel 29. Bölüm Fragmanı

Ezel’in bu kez yaşadıkları, ne geri alınabilir, ne de bir oyunla telafi edilebilir. Bahar, Ezel’i Eyşan’la gördü bir kez. Ezel, Bahar’ı üzdüğü için pişmanlık içinde kıvranmaktadır. Üstelik Bahar’a yaklaşmak hiç kolay değildir. Çünkü önünde bu kez çok kararlı bir engel vardır: Ali. Ve Ezel bilir ki, bu engeli aşmanın tek bir yolu vardır. Ezel’in bilmediği şey ise, Cengiz’in içeride çevirdiği dolaplardır. Öğrendikleri üzerine hemen harekete geçen Cengiz’in de bir planı vardır artık. Ancak hapishane hayatı sandığı kadar tekdüze değildir. Aradığı cevapları hiç beklemediği bir yerden alan Cengiz, başına gelecek sürprizlerden de habersizdir.

Türk Malı 10. Bölüm izle

Türk Malı 10. Bölüm – 17 Mayıs Pazartesi Abiye, kendisi için hazırlanan sürpriz partiden haberi olmadığı için geriye bir not bırakıp evden kaçar. Erman’ın Müdür’ü ise ısrarla Abiye’yi görmek istemektedir. Çünkü Müdür, Erman’ın aile yaşantısını çok beğenmekte ve Erman’ı bu nedenle de terfi etmeyi düşünmektedir. Arda ve Melodi, Abiye’nin kaçtığını Müdür’ün anlamaması için Müdür’e Abiye’nin hasta olduğunu söyler. Buna çok üzülen Müdür, Abiye geçmiş olsun dileklerini iletmek istemektedir. İyice köşeye sıkışan Erman nasıl bir çözüm bulacaktır? Abiye evden kaçar ancak fazla uzaklaşamaz. Seval’lere gelir ve artık orada kalmaya karar verir. Seval ve Gökhan Abiye’nin artık kendilerinde kalacağını öğrenince ne yapacaktır?

Türk Malı 10. Bölüm izle
Türk Malı 10. Bölüm – 17 Mayıs Pazartesi Abiye, kendisi için hazırlanan sürpriz partiden haberi olmadığı için geriye bir not bırakıp evden kaçar. Erman’ın Müdür’ü ise ısrarla Abiye’yi görmek istemektedir. Çünkü Müdür, Erman’ın aile yaşantısını çok beğenmekte ve Erman’ı bu nedenle de terfi etmeyi düşünmektedir. Arda ve Melodi, Abiye’nin kaçtığını Müdür’ün anlamaması için Müdür’e Abiye’nin hasta olduğunu söyler.

Türk Malı 10. Bölüm izle

Buna çok üzülen Müdür, Abiye geçmiş olsun dileklerini iletmek istemektedir. İyice köşeye sıkışan Erman nasıl bir çözüm bulacaktır? Abiye evden kaçar ancak fazla uzaklaşamaz. Seval’lere gelir ve artık orada kalmaya karar verir. Seval ve Gökhan Abiye’nin artık kendilerinde kalacağını öğrenince ne yapacaktır?

Türk Malı 10. Bölüm izle

Arka Sokaklar 160. Bölüm izle

Hüsnü aklanıyor,Ekip, kayıp paranın yerini buluyor ve Hüsnü aklanıp görevinin başına dönüyor. Tüm Ekip, Hüsnü’nün aklanması için sefer olur. Banka üzerinden yapılan araştırmada Ahsen isimli banka çalışanına ulaşan Ekip, kayıp paranın yerini bulur.İyi haber Ekip’e ulaştırıldıktan sonra Hüsnü’nün görev başına dönmesi herkese rahat bir nefes aldırır.Eski bir boksör olan Hilmi, oğlunu kirli işlerde maşa olarak kullanmaktadır. Sezgin’e borcu olan Kemal’in tahsilatı sırasında işler karışınca Bilal rehin alınır. Esat’ın oğlunu kurtarmak için çıktığı yolda, Ekip’i karşısında bulur. Engin, Deniz’den gittikçe uzaklaşmaktadır. Yalnız olduğunu hisseden genç kız, bazı arkadaşlarıyla vakit geçirmeye çalışırken başını belaya sokar. İyice batağa saplanmaya başladığı sırada yine yardımına Engin Başkomiser koşar.

Cumaya Kalsa 5. Bölüm izle

Romantik Cuma Şebnem, Cuma’nın romantik yanlarını keşfediyor. Cuma evin ardiyesine çalışma masası koyacak kadar yer açmak için bazı eşyaları atmaya karar verir. Bunların başında çocukların okulda yaptığı şeyler vardır. Şebnem hatıra olarak sakladığı bu şeylerin atılmasına izin vermediği için, Cuma onları koyacak bir depo kiralamaya karar verir, ne var ki depo kirası Cuma’ya yüksek gelir. Kerem’le birlikte hepsini çöpe atarlar, Şebnem’e de depoya verdik derler. Sonra yalanın ortaya çıkmaması için akla karayı seçerler. Cuma ve Şebnem film almak için DVD markete gider. Cuma romantik filmlerle dalga geçer. Sonra, Şebnem’in aldığı romantik filmi evde gizlice seyreder. Ama durum ortaya çıkar. Cuma’nın aslında çok duygusal bir erkek olması önce Şebnem’in hoşuna gider. Ama sandığının aksine, iki gözü iki çeşme ağlayan bir erkekten hoşlanamayacağını anlamaya başlar.

Cumaya Kalsa 5. Bölüm izle

Ezel 28. Bölüm izle

Ezel Dizisi 28.Bölüm Fragman 17 Mayıs 2010! Ezel bu hafta yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Ezel’de finale doğru gidilirken tansiyon da yükseliyor. Cengiz tanıştığı adamdan ürküyor ama bu işten karlı çıkacaktır. Ezel Bahar’a Ömer olduğunu söyledi. Bahar bu yükü taşıyacak kadar güçlü mü? Bildiklerini kiminle, hangi tarafla paylaşacak? Cengiz’e yardım eden kim? Cengiz ilk bakışta hapishanede karşılaştığı adamın niyetini çözemez. Kimdir bu adam? Ona yardım mı edecek, yoksa işini mi bitirecek… Ancak kısa sürede bu işin sandığından büyük olduğunu anlar. Ve bir karar verir. Karşısındaki kim olursa olsun, isterse Cengiz’in boyunu fersah fersah aşsın, Cengiz bu işten karlı çıkacaktır.

15 Mayıs 2010 Cumartesi

Aşk Bir Hayal 33. Bölüm Fragmanı

Altay ve dört askeri Miran’ın peşinde dağlardadır. Altay parçalanan ailesini bir araya getirmek için artık saniyeleri saymakta, Miran ise yolun sonunu bir mağaranın içinde beklemektedir. Altay sonunda Miran’ı kıskıvrak yakalar. Ama sabaha mağarayı basan peşmergeler yüzünden roller değişir. Artık Altay, Miran’ın esiridir. Ama dağlarda Miran’ın izini süren bir başkası daha vardır. Selim Yüzbaşı!.. Son anda Altay’ı kurtarır ve Miran’ı kıskıvrak yakalar. Haber Mardin’e ulaşmıştır. Miran’ın yakalanmasına sevinç çığlıkları atan Asmin oğlunun bulunamadığını duyunca sinir kirizleri geçirir. Altay, Asmin ve Miran için yolun sonu, her şeyin başladığı yer Mardin olmuştur ve şimdi herkes için


Arka Sıradakiler 117. Bölüm Fragmanı

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Dizdar hayatını kaybeder Arka Sıradakiler büyük bir yasa boğulur. Polis Keremi bulmak için elinden geleni yaparken, Kerem Dizdarın cenazesinde yeni bir sürprizle herkesi şok eder… Kemal geride kalan öğrencilerini Keremden koruyabilmenin yollarını arar. Tayfa Keremin Dizdardan sonra kimi hedef aldığını öğrenince gergin bekleyiş başlar… Diğer taraftan Büyük Zafer Lisesi öğrencilerinin uzun zamandır hazırlandıkları sınav günü gelir Oktay ve tayfası da sınava girerken, Kerem son planını hayata geçirir… Sınavdan sonra Zehra Hakan tarafından kaçırılır Zehra bir aracın içinde kendine geldiğinde çok büyük bir şok yaşar…


Çok Güzel Hareketler Bunlar 16 Mayıs

Çok Güzel Hareketler Bunlar Bkm Mutfak 16 Mayıs 2010 HIDRELLEZ NİYETLERİ, NİYETLERİ BOZARSA! Asker arkadaşıyla telefonda çok içten konuşan adamın tavrı, iş yüz yüze görüşmeye gelince değişir. Asker arkadaşı birden adamın kapısında belirince işler karışır. Hıdrellez günü, 7 nimeti karıştırıp, uyumadan önce yiyerek niyet tutan gençler, bu inanışa göre rüyalarında kendilerine su getiren kimse, onunla evleneceklerdir. Fakat gençlerin rüyaları kâbusa döner. Memleketine ailesini ziyarete giden Şahin, kendisi ünlü olduktan sonra artan ilgi ve yakın çevresinin beklentileri karşısında baba evinde zor duruma düşer. Oğlunun dershaneye kaydı için, müdür ile sıkı bir pazarlığa tutuşan veli, sonunda dershane müdürü ile anlaşmaya varır. Çocuğun kaydı yapılır. Ancak müdürün bir şartı vardır. Çocuk dershane sınırları içinde kimseye aşık olmayacaktır! Yoksa anlaşma bozulacaktır! Sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanan genç, kız arkadaşından borç para ister. Önceleri parayı vermek istemeyen kız, çocuğun bunu teklif için yaptığını öğrenince farklı bir tavra bürünür. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın!

Aşk Bir Hayal 32. Bölüm izle

Altay ve dört askeri Miran’ın peşinde dağlardadır. Altay parçalanan ailesini bir araya getirmek için artık saniyeleri saymakta, Miran ise yolun sonunu bir mağaranın içinde beklemektedir. Altay sonunda Miran’ı kıskıvrak yakalar. Ama sabaha mağarayı basan peşmergeler yüzünden roller değişir. Artık Altay, Miran’ın esiridir. Ama dağlarda Miran’ın izini süren bir başkası daha vardır. Selim Yüzbaşı!.. Son anda Altay’ı kurtarır ve Miran’ı kıskıvrak yakalar. Haber Mardin’e ulaşmıştır. Miran’ın yakalanmasına sevinç çığlıkları atan Asmin oğlunun bulunamadığını duyunca sinir kirizleri geçirir. Altay, Asmin ve Miran için yolun sonu, her şeyin başladığı yer Mardin olmuştur ve şimdi herkes için hesaplaşma vaktidir.

Arka Sıradakiler 116. Bölüm izle

Arka Siradakiler 116. Bölüm Tüyosu Burada 16 Mayıs 2010,Arka Siradakiler 116. Bölüm tüyosu izle,Arka Siradakiler 116. Bölüm youtube izle,16 mayıs Arka Siradakiler 116. Bölüm donmadan izle,Arka Siradakiler 116. Bölüm konusu çıktı 16 mayıs,9 Mayıs 2010 pazar günü yayınlanan Arka Siradakiler 115. Bölüm de Keremin önce oktaya gözdağı vermesi ardındanda Dizdarla kapışarak komalık etmesi üzerine diziye hafifte olsa heyecan kattı fakat dizdardan sonraki tayfanın adamı kim olacak herkesi bitirmeyi kafasına koyan Kerem Oktayla dalga geçer gibi birşey yapmadan mezarlığa bırakması demek oluyor ki oktayla hesabını herkesi öldürdükten sonra paylaşacak.Bizce galiba sırada ibo var çünkü kızıla ve yadigara karışmayan Kerem demek ki 2. sıraya ibo aldı,bakalım ibo nasıl keremi alt edip kurtulabilecek dizinin Final Kapanışı Kerem Yapacak Dizinin tayfasını tek tek dağıtarak,Tam oktayın hafızası yerine gelecekken ve Keremi hatırlayarak Öldürdüğü arkadaşları için keremden Hesap soracakken eminiz herkes tamda dizi tatile girecek zamanı buldu be kardeşim diyecektir.


14 Mayıs 2010 Cuma

Kavak Yelleri 118. Bölüm Fragmanı

Güven köşeye sıkışıyor Aslı, Elena’yı Güven’in yanında görüyor. Güven ise bu durumu Aslı’ya nasıl açıklayacağını düşünüyor. Mine, hamile olduğunu öğrenir. Deniz bunu duyacak mı? Mine’nin işi zordur. Kendisini bu hale düşürdükleri için herkese kızgındır. Mine, Aslı’ya hiç beklemediği, ağır sözler söyler.

Küçük Kadınlar 88. Bölüm Fragmanı

Bir anda araba ile birlikte kendilerini suda bulan Eylül ve Ali şaşkındır. Bunu kimin yaptığını anlaymazlar ama Hulki’den şüphe ederler. Armi, pes etmez ve Yeliz’i almak için Hulki’nin kapısına kamp kurar. Yeliz, ailesini korumak adına Armi’nin yine kalbini kırar ve peşini bırakması için onlar yerine parayı seçtiğine inanmasını sağlar.


Küçük Kadınlar 88. Bölüm Fragmanı

Cümbür Cemaat Aile 12.Bölüm Fragmanı

Rahime hamilelik numarası yapar ve Kenan’ı İsmet Ağa’ya söylemekle tehdit eder. Şuayip’in geldiği gece beraber olduklarını iddia eder. Rahime’nin tehditlerinin ve isteklerinin ardi arkasi kesilmez. Kenan da çözümü Rahime’yi bayıltıp doktora götürmekte bulur. Sonuçta Rahime’nin hamile olmadığı anlaşılır. Çark terse dönmeye başlar bu sefer Kenan’in isteklerinin ardı arkası kesilmez.


Akasya Durağı 78. Bölüm Fragmanı

Osman ile Sinan hapishaneye giriyor. Ancak suç işledikleri için değil, define bulup köşeyi dönmek istedikleri için! Safiye, televizyondaki bir kültür yarışmasından bir haftalık Bodrum tatili kazanır. Osman bu haberi duyunca çok sevinir ve ailece yola çıkarlar. Yolda başlarına gelen felaketler yetmezmiş gibi, otelde de onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Adanalı 65. Bölüm Fragmanı

Maraz Ali, diski açıp Adanalı’ya diskin içindeki her şeyi gösterir. Adanalı, Nevzat Müdür’ün gerçekte kim olduğunu artık biliyordur. Bütün dikkatini bu konuya yöneltmişken, Sofia’nın kaçırıldığını öğrenir.


Adanalı 65. Bölüm Fragmanı

Kavak Yelleri 117. Bölüm izle

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Kavak Yelleri'nin 117. bölüm fragmanı yayınlandı. Kavak Yelleri'nin 117. bölümünde neler olacak? Kavak Yelleri'nin 117. yeni bölümü 15 Mayıs Cumartesi günü ekranlara gelecek. Güven köşeye sıkışıyor Aslı, Elena’yı Güven’in yanında görüyor. Güven ise bu durumu Aslı’ya nasıl açıklayacağını düşünüyor. Mine, hamile olduğunu öğrenir. Deniz bunu duyacak mı? Mine’nin işi zordur. Kendisini bu hale düşürdükleri için herkese kızgındır. Mine, Aslı’ya hiç beklemediği, ağır sözler söyler. Mine’nin Aslı’ya yönelik bir planı mı var? Öte yandan Burak’ın Deniz’lerin oteline ortak olmasına ramak kalmıştır. Deniz’in durumdan haberi yoktur. Acaba Deniz, Burak'la sözleşmeyi imzalamadan, annesini durdurabilecek mi? Aslı, Güven’in yanında Elena’yı görmüştür. Güven durumu nasıl açıklayacak? Güven’in Elena’yı Aslı’dan saklaması zordur. Acaba Güven ile Aslı’nın ilişkisi, yine bir sınavdan mı geçecek? Elena belasından kurtulamayan Güven’in bir ziyaretçisi daha vardır. Yıllardır aradığı bu kişi acaba Güven’in hayatını nasıl etkileyecek? Aslı ise eski anıları canlandıracak bazı işaretlere rastlar. Hiç beklenmeyen birinden gelen telefon, Aslı’nın hayatını değiştirebilir. Mine’nin hamile olduğunu öğrenen Leyla, Deniz’i kaybetme korkusuyla elindeki tüm kozları oynar. Mine, çocuğu aldırmaya kararlıdır. Peki yapabilecek mi, içindeki Deniz’i söküp atabilecek mi? Tüm bu sorular “Kavak Yelleri”nin bu bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

Küçük Kadınlar 87. Bölüm izle

ARMİ, HASTANEYE KALDIRILIR! HULKİ, YELİZ'E SÜPRİZ YAPAR EVE BİR MİSAFİR GETİRİR! Hulki arabası ile çarptığı Armi'yi hastaneye kaldırır. Bütün aile hastaneye gelir, hayati tehlikesi olmayan Armi'ye doktorların kötü bir haberi vardır. Tesadüfen Armi'nin kaza geçirdiğini öğrenen Yeliz'de hastaneye gelir ama kardeşlerinin hiç biri onu istemez. Yetkin, hastanede Armi'nin yanından bir an olsun ayrılmaz. Utku da haberi alınca onu görmeye gelir fakat Yetkin onu sert bir dille uyarır. Yusuf, Hulki ile görüşmeye gelir. Hulusi ortadan kalkmadığı için Hulki gergindir Yusuf'a istediği parayı da vermez yardım da etmez. Ali ve Eylül ise bırakıldıkları ormanlık alana gece yarısı yollarını bulmaya çalışırlar. Hem kavga edip hem de ormandan kurtulmaya çalışan ikili birbirlerine iyice yakınlaşır. Yeliz'i eve hapis eden Hulki'nin ona bir sürprizi vardır. Hulki, daha fazla yalnızlık çekmemesi için eve ona arkadaşlık etmesi için bir misafir getirir. Ancak gelen bu kişinin intikam planları vardır. Vakit kaybetmeden de onları uygulamaya geçer ve Yeliz büyük bir tehdit altındadır

Cümbür Cemaat Aile 12.Bölüm izle

Rahime hamilelik numarası yapar ve Kenan'ı İsmet Ağa'ya söylemekle tehdit eder. Şuayip'in geldiği gece beraber olduklarını iddia eder. Rahime'nin tehditlerinin ve isteklerinin ardi arkasi kesilmez. Kenan da çözümü Rahime'yi bayıltıp doktora götürmekte bulur. Sonuçta Rahime'nin hamile olmadığı anlaşılır. Çark terse dönmeye başlar bu sefer Kenan'in isteklerinin ardı arkası kesilmez.

Akasya Durağı 77. Bölüm izle

Osman ile Sinan hapishaneye giriyor. Ancak suç işledikleri için değil, define bulup köşeyi dönmek istedikleri için! Safiye, televizyondaki bir kültür yarışmasından bir haftalık Bodrum tatili kazanır. Osman bu haberi duyunca çok sevinir ve ailece yola çıkarlar. Yolda başlarına gelen felaketler yetmezmiş gibi, otelde de onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Mahalleden Bekir adında bir serseri Mehmet Hoca’nın kızı Nurten’e aşık olmuştur. Nurten, Bekir’e yüz vermez. Bekir pikniğe giden otobüste Nurten’i rehin alır. Mazhar, şoförleri duraktan atmak için gelir. Sinan, Mazhar’dan kurtulmak için Mazhar’ın çayına uyku ilacı atar. Ve Mazhar’ı öyle bir yere bırakır ki, Mazhar uyandığında şoke olur. Tolga tehdit mesajları alan ünlü bir bayan mankeni korumak için evine gider. Leyla bunu öğrenince kıskançlık yapmaya başlar. Mafya babası Raşit kaldığı hapishaneden kaçmak için bir tünel kazdırır. Osman ile Sinan tünelin çıkışını bulurlar. Bir de kroki vardır. Sinan bu krokinin define krokisi olduğunu iddia edince iki kafadar kendilerini hapishanede bulurlar.

Akasya Durağı 77. Bölüm izle

Adanalı 64. Bölüm izle

Nevzat Müdür, Nazlı'yı esir alınca, Maraz Ali Nazlı'yı kurtarmak için takası kabul eder. Ancak bir planı vardır. Adanalı ile birlikte, Nevzat Müdür'le buluşma noktasına giderler. Nazlı, Adanalı'nın yanına ulaştığı zaman, Maraz Ali de Nevzat Müdür'ün yanındadır. Nevzat Müdür amacına ulaştığını sanar ancak kendisini büyük bir sürpriz beklemektedir. Adanalı ve Maraz Ali eski günlerine dönerler. Maraz Ali tekrar emniyete dönmüştür ve Adanalı'yla birlikte çeşitli operasyonlara katılır. Emniyette özgürlüklerini ilan etmişlerdir. Öte yandan Nevzat Müdür'ün yakalandığı günden beri Nazlı'yı göremeyen Maraz Ali, Nazlı'yı çok özlemiştir. Tam Nazlı'yı düşünürken Nazlı abisiyle çıkagelir

13 Mayıs 2010 Perşembe

Belkıs nezarethanede çok zor durumda kalır. Eve geri dönen Halil, Zülal’e nasıl davranacağını bilememektedir. Namık hastaneden erken ayrılır. Ancak eve dönüşü, Zülal’le aralarındaki sorunları çözmez. Melek, Ali ile aldığı önemli kararları Halil ve Evsed’le nasıl paylaşacağını düşünmektedir. Ali’yi bir gece eve davet eder.

Kollama 91.Bölüm Fragmanı

Kollama’ da bu hafta vukuatlar büyüyor… Sabit’e sıkılan kurşun Yiğit’in sonunu hazırlıyor. Vicdan azabıyla yanan Yiğit, Pikeasların tahliyesini de duyunca hepten çılgına dönüyor… Yiğit’in eli tetikte, namlunun ucu Necip’te.. Gelmeyen adaletin faturası Necip’e kesiliyor… Karakolda olaylar dur durak bilmiyor… Gerilim dolu bir bölüm Kollama severleri bekliyor…

Hanımın Çiftliği 30.Bölüm Fragmanı

Güllü, hapishaneden çıktıktan sonra çiftliğe her zamankinden farklı bir şekilde dönmüştür. Artık çiftlikteki ve fabrikadaki tüm işleri üzerine devralmalı ve aktif bir şekilde bu işleri yürütmelidir. Ama Güllü bu konularda hiç tecrübesi olmadığı ve nasıl davranması gerektiğini bilmediği için bocalamaktadır. Köylüler, Güllü’yü hala teneke mahallesinin Güllü’sü olarak gördükleri için sıkıştırmakta, Zekai ise Güllü’ye doğru yolu göstermeye çalışmaktadır.


Gönülçelen 12.Bölüm Fragmanı

Murat sonunda Hasret’in neden ‘değişmek’ istediğini anlar. Murat’ın sürprizi sadece Hasret’i şaşırtmakla kalmaz Nesrin Hanım’a da büyük bir sürpriz olur. Ethem, gece boyunca Nesrin’le ilgilenir. Bol müzikli, danslı, kahkahalı, eğlenceli geçen gecenin ardından sabah Murat evdeki herkesi şok edecek bir sahneyle karşılaşılır.

Samanyolu 23. Bölüm izle

Samanyolu 23. bölümünde hangi gelişmeler olacak bende sizler gibi merak ediyorum..Sizlerin bu dizi hakkında düşüncelerinizide merak ediyorum..Bizimle tüm düşüncelerinizi paylaşın.. Samanyolu 23. Bölüm Fragmanı -4 Mayıs 2010 Samanyolu 23. Bölüm fragmanı yayına girer girmez sitemizde olacaktır..

Kollama 90.Bölüm izle

Açıklama : Kollama’ da bu hafta vukuatlar büyüyor… Sabit’e sıkılan kurşun Yiğit’in sonunu hazırlıyor. Vicdan azabıyla yanan Yiğit, Pikeasların tahliyesini de duyunca hepten çılgına dönüyor… Yiğit’in eli tetikte, namlunun ucu Necip’te.. Gelmeyen adaletin faturası Necip’e kesiliyor… Karakolda olaylar dur durak bilmiyor… Gerilim dolu bir bölüm Kollama severleri bekliyor

Hanımın Çiftliği 29.Bölüm izle

Hanınım Çiftliği”nin bu bölümünde; Muzaffer Bey’in gerçek katilinin kim olduğu ortaya çıkıyor. Muzaffer Bey’in Zaloğlu’na verdiği toprakları Güllü’nün geri alması Zaloğlu’nu deliye döndürüyor... İLGİLİ HABERLER » Acun Ilıcalı Survivor 16 Mayıs 2010 Fragman Video İzle Muzaffer Bey’in katili bulunuyor Güllü, hapishaneden çıktıktan sonra çiftliğe her zamankinden farklı bir şekilde dönmüştür. Artık çiftlikteki ve fabrikadaki tüm işleri üzerine devralmalı ve aktif bir şekilde bu işleri yürütmelidir. Ama Güllü bu konularda hiç tecrübesi olmadığı ve nasıl davranması gerektiğini bilmediği için bocalamaktadır. Köylüler, Güllü’yü hala teneke mahallesinin Güllü’sü olarak gördükleri için sıkıştırmakta, Zekai ise Güllü’ye doğru yolu göstermeye çalışmaktadır. Halide ile Kemal ise sıfırdan kurdukları yeni hayatlarına ilk adımlarını atmışlardır. Ama Kemal’in yaşamayı düşündüğü ev bir zamanlar Güllü ile evlendiklerinde oturmayı hayal ettikleri evdir. Kemal bu durumu Halide’ye açıklamaya karar verir. Jandarma, Muzaffer Bey’in katilini bulmak için tüm gayretiyle araştırmalarına devam etmektedir. Herkes Güllü’nün silahının üzerindeki diğer izin kime ait olduğunu büyük bir heyecanla beklemektedir. Aydın ise çiftlikteki yeni hayatına hemen alışmıştır. Aydın’ın gelişi biraz olsun Güllü’nün yalnızlığına iyi gelmiştir. Ve çiftlikteki o gergin hava hemen dağılmıştır. Muzaffer Bey’in Zaloğlu’na verdiği toprakları Güllü’nün geri alması Zaloğlu’nu deliye döndürür. Güllü ise verdiği karardan vazgeçmeyecektir, Zaloğlu aklının başına gelmesi için zincire vurulacaktır. Ve herkesin beklediği son nihayet gelmiştir. Muzaffer Bey’in gerçek katili sonunda ortaya çıkmıştır

Gönülçelen 11.Bölüm izle

Gönülçelen 11 yeni bölümü 14 mayıs çarşamba günü yayınlanacak.Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı son dizisini 7 mayıs ekranlarda görmeyenler acaba dizi kaldırıldı mı diye şüphe duydular.Peki dizi bu hafta neden yayında yok , dizi reyting kurbanı mı oluyor? Dizinin fragmanı atv’de ve internet sitelerinde yayınlanmayınca dizi izleyenleri tarafından ‘dizinin kaldırıldığı, kanalın değiştiği gibi yorumlara neden oldu.7 Mayıs fragmanı yayınlandığı halde dizi yayın akışında yoktu. Fakat Asis yapım ve Atv tarafından yapılan açıklama bu endişeleri giderdi. Dizinin 7 mayısta yayınlanmamasının sebebi daha önce İngiliz top model Amber Le Bon ‘un oynadığı ünlü şampuan reklamının yeni yüzü olarak seçilen Tuba Büyüküstün, 15 Arap ülkesinde gösterilecek olan reklam filmi için yurt dışına gitti.Yeni yayınlanacak olan 11.bölümün bazı sahnelerinin yetişmemesinden dolayı Gönülçelen’in yeni bölümüyle 14 Mayıs’da kendi kanalı atv’de yayınlanacağı açıklandı.


12 Mayıs 2010 Çarşamba

Parmaklıklar Ardında 101. Bölüm Fragmanı

Nisan’ın doğum günü neşeyle devam ederken, Kutsiye tecritte kalmıştır. Veysel’i konuşturursa Kutsiye’yi tecritten çıkaracağına söz veren Ekrem, suratına tüküren Kutsiye’den intikam almak için bir sürü numara çeker.

Parmaklıklar Ardında 101. Bölüm Fragmanı

Tek Türkiye 106. Bölüm Fragmanı

Ardil’de taş üstünde taş kalmıyor… Dila çaresizliğin ağırlığında ezilirken, Kezban’ı korku dolu anlar bekliyor… Şivan, Tarık için kurşunlara hedef olurken, Kırmızı zafer kutlamaları başlatıyor… Tarık çok kaliteli bir oyunda ama yapabileceği hiçbir şey yok..

Aşkı Memnu 74.Bölüm Fragmanı

Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırıyor. Kendisine kurulan tuzağı öğrenen Behlül, Bihter’in hâlâ vazgeçmediğini anlar ve onu hayatından tamamen çıkardığını ispatlamak için harekete geçer.

Kurtlar Vadisi Pusu 91. Bölüm Fragmanı

sizce Kurtlar Vadisi Pusu 91. Bölüm Fragmanı da neler olabilir yorum yaparak aklınızdakileri buraya yazabilirisniz

Parmaklıklar Ardında 100. Bölüm izle

B2 koğuşundaki kadınlar, en ağır suçlardan hüküm giymiş mahkûmlardır. Kimileri talihsiz, mağdur kadınlar, kimileriyse iflah olmaz suçlulardır. Fakat onlar aynı zamanda, birer eş, birer anne, birer evlattır. Belki de hepsinden önemlisi; Onlar birer kadındır… İçinde bulundukları ortamda, çoğu zaman güçlü mahkûmların kendi koydukları kurallar, hapishane kurallarının önüne geçer.Parmaklıklar Ardında 100. Bölüm Fragmanı Hazır İzleyebilirsiniz…

Tek Türkiye 105. Bölüm izle

Tek Türkiye 105. Bölüm 13 Mayıs 2010 Perşembe Stv’de Ardil’de taş üstünde taş kalmıyor… Dila çaresizliğin ağırlığında ezilirken, Kezban’ı korku dolu anlar bekliyor… Şivan, Tarık için kurşunlara hedef olurken, Kırmızı zafer kutlamaları başlatıyor… Tarık çok kaliteli bir oyunda ama yapabileceği hiçbir şey yok.. Kanundan kaçmıyor, kaçak gözüküyor.. Kanlı eller Tarık için seferberlik ilan ediyor, Hizbulkıyam ayakta.. Dehşete düşüren plan içinde planlar gözleri yaşartacağa benziyor…

Aşkı Memnu 73.Bölüm izle

Aşk-ı Memnu 73. bölümü (Firdevs Bihter’in planına engel mi oluyor?) Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümünde Behlül gerçeği öğrendi. Bihter ve Firdevs Hanım köşeye sıkıştı. Aşk-ı Memnu'nun 73. bölüm fragmanı ve Aşk-ı Memnu dizisi ile ilgili en yeni gelişmeler beyazgazete'de. Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümünde Behlül gerçeği öğrendi. Bihter ve Firdevs Hanım köşeye sıkıştı. Aşk-ı Memnu'nun 73. bölüm fragmanı ve Aşk-ı Memnu dizisi ile ilgili en yeni gelişmeler beyazgazete'de. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümünde Bihter ve Firdevs Hanım köşeye sıkıştı. Hizmetçi Katja, Behlül'e nasıl tuzak kurduklarını anlattı... Aşk-ı Memnu'nun önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümünde yine nefesler tutulacak. Beşir hasta yatağında ölüm kalım savaşı verecek. Acaba Beşir sağlığına kavuşabilecek mi? Öte yandan Beşir'in özel eşyalarının olduğu kasanın anahtarı Cemile'nin eline geçecek. Korkularıyla yüzyüze kalan Bihter, anahtarı kendi eliyle Cemile'ye verdiği için büyük pişmanlık duyacak. Behlül'le yaşadıkları ilişkiye dair izlerin de bulunduğu kasa acaba açılacak mı? Yasak aşk ortaya mı çıkıyor? Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümü 13 Mayıs Perşembe günü Kanal D'de yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 90. Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni 90. son bölüm fragmanı video İzle Kurtlar Vadisi Pusu 90. en son bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 90. en son bölümde neler olacak? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 90.bölüm fragmanı dizi izle Kurtlar Vadisi Pusu 90. bölüm 13 Mayıs gecesi Star TV ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Kurtlar Vadisi Pusu 90.bölüm (KVP 90) yine izleyenlerini yeni heyecanlara sürüklüyerek, ekran başına toplayacak. Kurtlar vadisi Pusu 90. bölümde izleyicilerin cevabını bulacakları sorular arasında, İskender'in, kendisini kimin sattığını öğrenip öğrenemeyeceği, Polat'ın, kendisiyle görüşmek isteyen İnci’den ne isteyeceği, İskender'in, İnci’nin Polat’la görüştüğünü öğrenince ne yapacağı, Memati’yi İskender’in tuzağına düşürmek isteyen Zaza'nın nerede pusu kuracağı ve baskına Abdülhey’i de alarak giden Memati'nin, Zaza’nın tuzağından nasıl kurtulacağı yer alıyor. Kurtlar Vadisi 90. bölümde, ayrıca, örgütün yeni liderinin, Zaza’dan istediğini alabilmek için kiminle görüşeceği, Zaza'nın, kadının isteklerini bu kez kabul edip etmeyeceği, Polat ve adamlarını ele geçirmek için elindeki son kozu kullanmaya karar veren İskender'in, kendi pususuna mı düşeceği, İskender’i yakalamaya çok yaklaşan Polat Alemdar’ı bekleyen büyük sürprizin ne olacağı gibi sorulara da aydınlık getirlicek. Kısacası, KVP 90, yine herkesi ekran başına bağlayacak. Türkiye’nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 89. bölümü yine soluksuz izlendi. Vadi’nin en son yayınlanan bölümünde Türkiye hakkında önemli kararlar alındı… Türkiye’yi Amerikan çıkarları doğrultusunda yönetmek isteyen ABD ajanı Aron Feller, Türkiye’yi yönetmesi için Turan Kaçgar’ı seçti. Bu duruma medya patronu Davut Tataroğlu ve kızı inci çok üzüldü.Terör örgütü temsilcisi Leyla Zara Aynacı, Zaza Dayı’yı tehdit etti. Ve Dayı’nın tüm gelirine el koymak istedi...Zaza Dayı ise bu tehdide çok sert tepki gösterdi ve Aynacı’ya rest çekti... Kendisini tehdit eden Aynacı’ya kızan Zaza Dayı örgüte vereceği tüm desteği çekeceğini söyledi... ZAZA DAYI TEDİRGİN Zaza Dayı örgütün tehdidine aldırış etmiyor gibi görünse de bir hayli tedirgin oldu.Örgüt, Zaza Dayı’nın bir adamını tutarak onu öldürmek istedi. Zaza Dayı ölümden sağ kolu Cevher sayesinde kurtuldu… Ama Cevher, Zaza Dayı kadar şanslı değildi... KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ'NDE. Gazi Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından hazırlanan öğrenci gazetesi Gazite'nin tanıtım buluşması kapsamında Mimar Kemaleddin Salonu ‘nda düzenlenen konferansa Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu konuk olarak katıldı. Gazi Üniversitesi'nin Rektörlük binasının içerisinde bulunan ve Mimar Kemaleddin Salonu ‘nda düzenlenen konferansa Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Tuncay Arıca ve çok sayıda öğretim görevlisi katıldı.

pembe maske pembe maske pembe maske