30 Mart 2011 Çarşamba

Nuri 6. Bölüm izle

Nuri 6. Bölüm izle

Kanal D’nin başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in de önemli rollerini üstlendikleri sevilen komedi dizisi “Nuri” bu haftadan itibaren artık Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Kahkaha dolu dizinin bu bölümünde; Ley, Nuri ile nikâh tazeleme karar veriyor ve törene Leyla’yı da davet ediyor. Tabii ardından da ortalık şenleniyor.

Nikah tazelemeye karar veren Reyna, Leyla’yı da törene davet eder. Cafe’nin inşaatı nedeniyle evinde kalamayan Leyla, çocuklarıyla beraber geçici olarak Nuri Palas’a yerleşir. Bu durum Reyna’nın canını çok sıkar.
Nikah tazeleme törenine Rayna’nın annesi Fatoş da katılır. Nuri’yle pek anlaşamayan Fatoş’un Mimar Can’dan hoşlanması Nuri’nin çok işine gelir.
Can’ın gizemli telefon konuşmaları Leyla’nın canını sıkmıştır. İnsanlara güveni iyice sarsılan Leyla sonunda öyle bir değişim yaşar ki çevresindeki herkes şaşkına döner. Leyla’daki bu değişim Nuri’nin dünyasını allak bullak eder.

nuri son bölüm izle

29 Mart 2011 Salı

izmir çetesi izle

izmir çetesi izle


Sakız adası’nın kahramanları: Selami ve Ateş

Cemal, Selami ve Ateş Kazım’ın tuzağından kurtulduklarını sanırken Yunan askerleri tarafından adaya kaçak giriş yapmaya çalıştıkları gerekçesiyle hapse düşerler. Kurtulacaklarından tamamen ümitlerini kestikleri anda hayatlarını kurtaracak asıl bilgi Cemal’in hafızasından gün yüzüne çıkar ve özgür bırakılmak bir yana Sakız Adası’nda kahraman ilan edilirler.

27 Mart 2011 Pazar

izmir çetesi 5. bölüm izle

Despina ile Cemal’i birlikte görünce dünyası başına yıkılan Katya, her şeyi geride bırakıp memleketine dönmeye karar verir. Ancak bu karara isyan eden Mira, annesini gitmekten vazgeçirmek için Ateş’in de yardımıyla boyundan büyük bir işe kalkışacaktır.

Cemal ise bu kararı kabul edemez. Katya’yı da konuşarak ikna edemeyeceğini fark edince, denize düşen yılana sarılır misali çareyi Selami ve Ateş’te arar. Onlarla bir kez daha iş birliği


izmir çetesi 5. bölüm izle izlemek için tiklayin izmir çetesi 5. bölüm izle

24 Mart 2011 Perşembe

Kolpaçino Bomba izle

Kolpaçino Bomba’nın Hikayesi

Özgür (Şafak Sezer) zengin bir ailenin evladıdır. Ancak hayatından memnun değildir. Ne cimri babasından destek görmekte, ne de zengin kayınpederinden… Özgür’ün geçmişten gelen sevgilisi olan Şale (Özlem Hasgül) çıkaracağı albüm için maddi destek beklemektedir. Bu desteği bulamayınca Özgür’ü, gizlice çektiği bir şantaj kaseti ile tehdit eder. Kalbi kırık bir kadının ‘kadınca’ intikamı
gibi görünen bu durumun arkasında aslında çok büyük hesaplar vardır.

Özgür bu durumdan çıkabilmek için kolpaçı arkadaşları Sabri (Aydemir Akbaş) ve Tayfun’dan (Ali Çatalbaş) yardım ister. Kendisine çok güvenen bu ekip, Özgür’ü kurtarmaya çalışırken, kendilerini daha büyük belaların içinde bulurlar…

Yapım Firması: Su Filmcilik A.Ş
Yapımcı: Tayfun Topal
Yönetmen: Şafak Sezer
Senaryo: Şafak Sezer
Kaan Ertem
Suat Özkan
Serkan Şengül
Müzik: İskender Paydaş
Görüntü Yönetmeni: Kamil Çetin
Oyuncular:
Şafak Sezer
Aydemir Akbaş
Ali Çatalbaş
Kemal İnci
Serkan Şengül
Ebubekir Öztürk
Melis Tuğba Türk
Arzu Yanardağ
Ferdi Merter
Kadir Kandemir
Kubilay Penbeklioğlu
M. Ali Kaptanlar
Fatoş Sılan


Kolpaçino Bomba izle

pembe maske pembe maske pembe maske