13 Ağustos 2011 Cumartesi

Limit Yok izle

Ya bir hap sizi daha zengin ve daha güçlü kılabilseydi? Eddie (Bradley Cooper) perişan halde yaşayan New York lu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.

Limit Yok izle

Aşağı Yukarı Yemişliler 1. Bölüm izle

Çok Güzel Hareketler Bunlar dizisinde tanıdığımız yüzler şimdi ATV ‘nin yeni dizisinde buluşuyor. İlk kez stand up show şeklinde değilde dizide buluşan ekip belli ki gülmekten kırıp geçireceğe benziyor.

“KAZMA, KÜREK; SEVDA, YÜREK…”
İstanbul’a hayallerinin peşinden gelip, o hayallerini bir inşaatta inşa etmeye çalışanların hikayesi…
BKM Mutfak’ta girdikleri her karakter ile seyircinin sevgisini kazanan, hem ekranda hem tiyatro sahnesinde, hem de rol aldıkları sinema filmlerinde başarılı işlere imza atan isimler, şimdi kendi yazdıkları bir komedi dizisi ile ATV ekranında!Yılmaz Erdoğan’ın öğrencileri, kendi kanatlarıyla uçmak için ayrıldıkları yuvalarına ” AŞAĞI YUKARI YEMİŞLİLİLER” olarak dönüyor!Şahin Irmak, Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, Murat Eken, Gülhan Tekin ve Burcu Gönder ustaları gibi hem yazıyor hem oynuyorlar.BKM Film yapımı AŞAĞI YUKARI YEMİŞLİLİLER, İstanbul’a hayallerinin peşinden gelip, o hayallerini bir inşaatta inşa etmeye çalışanların hikayesi… Mikail, Sülo, Ali, Serhat, Recep, Emine ve Menekşe’nin hikayesi…İstanbul’da yaşamanın, hayat kurmanın, hele ki daire sahibi olmanın hiç de kolay olmadığının hikayesi…





Aşağı Yukarı Yemişliler 1. Bölüm izle

Zehirli Sarmaşık 1. Bölüm izle

Yakut ve Sinem iki yakın arkadaştır. Yakut’un annesinin hastalanması üzerine Sinem’le birlikte yola çıkarlar. Fakat Mesude Hanım çoktan gözlerini kapamıştır bile. Yakut annesini kaybetmenin acısıyla boğuşurken Sinem, Yakut’a bırakılmış olan mektubu bulur.

Mektupta Yakut’un öz annesinin ülkenin tanınmış zengin simalarından Ceyla Benderli olduğu yazmaktadır. Yetimhanede büyümüş olan Sinem bunca yıl Yakut’u annesi sandığı Mesude Hanım’dan boşuna kıskanmış olduğunu anlar. Ne var ki, gerçeği Yakut’a bir türlü söyleyemez. Sonunda Ceyla Benderli’yi ve çevresini daha yakından tanımaya karar verir ve bunun için korkunç bir plan yapar. Benderli Çiftliği’ne girmeye karar vermiştir bir kere.



Zehirli Sarmaşık 1. Bölüm izle

İstanbulun Altınları 2. Bölüm izle

Reşat, tamirat bahanesiyle mutfağına giren İsmet ve temizlik bahanesiyle yatak odasına giren Emine’den kurtulmak için bir plan yapar. Bu sırada kadın hakları savunucusu İsmet, Reşat’ın annesi Saadet’i Reşat’a, Emine’yi de kocası Ahmet’e karşı ayaklandırma çabasındadır.

Mustafa, babası Ahmet’i köye dönmeye ikna etmeye çalışırken Emine’nin yaptığı Kayseri mantısı, bütün planları altüst eder. İsmet’in iyice etkisi altında kalmaya başlayan Fahri evlerden sonra kuzeni Reşat’la ortak dükkanlarını da yanlış kişilere kiralamayı başarır. Ayşegül babası ve kocası Tankut arasında kalmaya devam ederken, Reşat, önce kızının, sonra eski karısının geçmişleriyle ilgili bazı sırları öğrenir.




İstanbulun Altınları 2. Bölüm izle


10 Ağustos 2011 Çarşamba

Kurşun Bilal 4. Bölüm izle


Çıyan tuzak kurarak etkisiz hale getirdiği Bilal’i öldürmekten vazgeçer ve kardeşini öldüren Bilal’e olan kinini, çok farklı şekilde tatmin etmeye kararlıdır.

Bu arada trajik ve ürkütücü bir İstanbul cinayeti daha Kurşun Bilal’in yardımıyla çözülmeyi bekler. Kendisinden 30 yaş küçük bir kadınla evli olan Necati Poyraz isimli otel sahibi, bir işadamı evinde ölü bulunur. Bilal, şüphe halkasına giren herkesi kendi yöntemiyle sorgular ve olay yerinde bulduğu bir Akik taşına gizlenmiş şifreyle cinayetin beklenmeyen sonunu ortaya çıkarır. Yüzüne olan yabancılık ve beyin aktivitelerinde ölüler dünyasına olan yakınlık Bilal’e yakında olacakların daha ilk adımıdır. Çıyan gerçek kimliği ve karanlık yönü ile Bilal’e yeni oyunlar hazırlayacaktır.



Kurşun Bilal 4. Bölüm izle

6 Ağustos 2011 Cumartesi

ödünç sevgili izle

IMDB Puanı: 5.5
Yapım:2011 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen:Luke Greenfield
Oyuncular:Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, John Krasinski, Ashley Williams, Colin Egglesfield, Steve Howey, Christopher Peuler, Geoff Pierson, Jill Eikenberry, Jonathan Epstein, Kirsten Day, Leia Thompson, Lindsay Ryan, Mark La Mura, Mary O’rourke, Mary O\’rourke, Sarah Baldwin
Senaryo:Jennie Snyder, Jennie Urman
Senaryo (Kitap):Emily Giffin
Yapımcı:Hilary Swank, Andrew A. Kosove, Pamela Schein Murphy, Yolanda T. Cochran, Aaron Lubin, Molly Smith, Broderick Johnson
Görüntü Yönetmeni:Charles Minsky
Müzik:Alex Wurman
Süre:1 saat 43 dk
Gösterim Tarihi:27 Mayıs 2011 (Türkiye)
Konu: Çok yakın iki arkadaş olan Rachel ve Darcy mesleklerinde de oldukça başarılıdır fakat avukatlık yapan Rachel’ ın hayatındaki tek eksiklik aşktır. Darcy bu eksikliği sürekli ona hatırlatmaktadır ve 30. yaşgününden sonra herşey çok değişir. Rachel bu doğum gününün ardından kendisini hukuk fakültesinden aşık olduğu Dex’in kollarında bulur ama bu herşeyi daha çok karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Çünkü Dex nişanlıdır ve nişanlısı Rachel’ ın de çok yakından tanıdığı bir isimdir. Günler hızla geçerken yaklaşan düğün Rachel’ ı içinden çıkılması imkansız bir durumla başbaşa bırakır. İyi seyirler…

Alternatif 1

videobb izlemek için tıklayın. Video yarım kesildiğinde modeme reset atarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Alternatif 2

Movshare izlemek için tıklayın

Alternatif 3

Videozer izlemek için tıklayın

pembe maske pembe maske pembe maske