31 Ağustos 2010 Salı

Keskin Bıçak 4. Bölüm izle

Mithat, karacabey ile yapacağı için tesisten ayrılır bu sırada takip edildiğiini farkeder. Mithat ın bir an önce onu takip edenlerden kurtulup izini kaybetmesi gerekir. Ancak işler beklenmedik şekilde iyice büyür. Tesise müşteri kimliği ile giren Dilek ise fırsatını yakaladığı ilk anda araştırma yapmak için Mithat ın odasına girer.

Aslının tesise gelecek olan bir grup turist için bir gezi hazırlaması gerekir. Aklına Kemal in at çiftliği gelen Aslı, Kemal den yardım alır ve gezi programını birlikte yaparlar Aslının Kemal ile vakit geçiriyor olması Mithat ı oldukça rahatsız eder ancak yaşanan bir kaza Mithat ın Kemal e can borcu olmasina neden olur.

Mithat ın etrafında olan bitenin öğrenme arzusunda olan Karacabey Zuhal i tesise yollar. Bu gelişle Zuhal arasındaki engelin Aslı nın olduğu anlar. Mithat a gelen bir telefon gerçeği tüm çıplaklığıyla ona anlatacağını söylüyordur.

Kemal Aslı’yı gerçekten korumak niyetinde mi? yoksa amacı farklı mı? Aslı daha Eren’in yasını tutamadan sürekli kaçmak zorunda kalır. Yeni işine başlayan Aslı burada da rahat edemez. hepsi ve daha fazlası gelecek haftaki bölümde sizlerle olacaktır… Keskin Bıçak 25 ağustos çarşamba akşamı Fox tv’de.

Keskin Bıçak 4. Bölüm izle
pembe maske pembe maske pembe maske