1 Eylül 2010 Çarşamba

Çocuklar Duymasın 5. Bölüm izle

Light Selami'den boşanan 'Dominant Gönül', yeni sevgili adayını Meltem ve Haluk ile tanıştırır. Ancak adamı hiç beğenmeyen 'Taş Fırın Erkeği Haluk' ,yorumunu saklamaz: " Selami, Light da olsa erkekti, bu herif light bile değil, 'zero erkek'! " diyerek tepkisini ortaya koyar. Havuç ablasının arkadaşına aşık olur. Ancak kızın bundan haberi yoktur. Platonik aşkı için şarkılar besteleyen Havuç, sonuçta kızdan randevu koparmayı başarır.

Havuç randevu yerine gittiğinde onu bekleyen kötü bir sürpriz vardır. Havuç'un aşık olması duygusal sahnelere neden olurken, Beton Orçun da aynı kıza aşık olur. Küçücük Orçun'un aşkı için Havuç'la mücadeleye girmesi, izleyenlere kahkahalar attıracak durumlar yaratır.

Bu arada Beton Orçun'un okula kayıt ettirilme zamanı gelmiştir. Ancak Orçun'u okula kayıt ettirmek sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Meltem ile Gönül bilgisayarda çiftlik oyunu oynayıp, "sanal çiftçilik" yapmaktadırlar. Bu durum Haluk'un dalga geçmesine yol açar. Ancak bilgisayar oyunundan habersiz olan, temizlikçi Emine, çiftçilik konuşmalarını gerçek sanınca ortalık karışır. Haluk, kendi inşaat şirketini kurmanın planlarını yapmaktadır. Şirkette Havuç'un inşaat mühendisi, Duygu'nun da şirket avukatı olacağı günlerin hayallerini kurmaktadır.

Ancak bilmediği bir şey vardır, Havuç mühendislikten vazgeçip, şarkıcı olmak istemektedir. Ancak bunu bir türlü babasına söyleyememektedir. Çünkü Taş Fırın Erkeği Haluk'a göre şarkıcılık bir meslek değildir. Duygu ise, babasının hayal ettiği gibi avukat değil, hakim olmak istemektedir.

Haluk'un çocuklarıyla ilgili hayalleri tuzla buz olmak üzeredir. Hüseyin ve Şükrü, Taş fırın Erkeği Haluk'un şirketinde güvenlik olarak işe girmişlerdir. Peş peşe problemler yaratan ikili, işten kovulmanın eşiğine gelir. Bu arada, Haluk eski laptopunu Hüseyin ve Şükrü'ye hediye eder. Bu hediye, " Çaycı Hüseyin ve Şükrü'nün internetle imtihanına dönüşür. İkilinin mail adresi almasından, chat yapmasına kadar, yaptıkları her deneme, birbirinden komik sahnelere yol açar.

Çocuklar Duymasın 5. Bölüm izle
pembe maske pembe maske pembe maske