30 Eylül 2010 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölüm izle

İsrail ve Amerika'nın işbriliği olması sonucu nükleer silahların Kuzey Irak olduğunu öğrenen Polat Alemdar , burdan silahları alabilicek mi? Bu Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında cevap bulucak. Geçen bölümde Aron Feller ve İsrailli Shamir’i ele geçiren Polat Alemdar ve ekibi, Amerikan üssünden çıkmayı nasıl başaracaklar? Polat’ın Amerikan üssünde olduğunu öğrenen Başbakan ne yapacak? Polat, elinden kurtulmayı başaran Feller’den önce nükleer bombaya ulaşabilecek mi? gibi soruların cevabını bulduk. Yaralı olan Shamir'i esir alan Polat , Kuzey Irak'a gireke oradaki bombayı almaya giderler.

Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölüm izle - Kurtlar Vadisi Pusu 96.bölüm fragmanı

Umut Yolcuları 7.Bölüm izle

Çocuk şube ve Asayiş şube kıran kırana bir mücadeleye girişir. Bu sefer ki mücadele diğerlerinden farklıdır, olaylarda beraber görmeye alıştığımız iki ekip eğlenceli bir maçta, halı sahada karşı karşıya gelir.

Aslan babası tarafından, kaçarak evlenen ablasını ve eniştesini öldürmesi için İstanbul'a gönderilir. Aslan uzun süredir görmediği ablası ve eniştesinin yanında bir iç hesaplaşma yaşar. Babası, Aslan'a rahat vermemektedir. Aslan babasını oyalamaya çalışmaktadır, ancak ablası Ayşe, Aslan'ın valizindeki silahı bulur ve olaylar gelişmeye başlar.

Umut Yolcuları 8.Bölüm izle - Umut Yolcuları 8.Bölüm fragmanı - Umut Yolcuları 7.Bölüm izle

Deli Saraylı 3.Bölüm izle

Tahir Albay esir düşmüş , Cezzar paşanın evindeki zinadan da alıkonmaktadır. Deli Saraylı 3. bölüm özeti, Perizat Sultan Tahir Albay`ın kurtulması için kolları sıvar .Küçük Esat`ı da yanına alarak Olgayı ziyaret etme bahanesi ile Tahir Albay`ın alıkonduğu yeri öğrenir. Deli Saraylı 3. bölüm fragmanı, Ancak hesapta olmayan bazı olayların gelişmesi üzerine Hüsrev , Emir Zahir , Ayyar ve evin diğer erkekleri silahları kuşanıp çatışarak Tahir Albay`yı kurtmaya karar verirler.

Deli Saraylı 4.Bölüm izle - Deli Saraylı 4.Bölüm fragmanı - Deli Saraylı 3.Bölüm izle

Kılıç Günü 3.Bölüm izle

Çocuğunuzun doğduğu gün öleceğinizi öğrenseydiniz ne yapardınız? Günlerinizin sayılı olduğunu, son nefesinize 90 gün kaldığını… Ya hayatınız boyunca ertelediğiniz o “büyük hesaplaşma”nın tam da o anda kapınıza dayandığını, üstelik, karşınızda Türkiye’nin en büyük şer imparatorluğu olduğunu bilseydiniz?! Ve üstelik, hayatınız boyunca unutmadığınız “ilk aşk”ın o şer imparatorluğunun içinde olduğunu görseydiniz..?! Ali Kılıç, bütün bunları aynı gün yaşadı. Otuzlu yaşlarındaki bu genç adam, kızını kucağına aldığı gün, aynı zamanda da hayatının “son 90 günü”nü yaşadığını öğrendi. Üstelik, unutmaya, yok saymaya çalıştığı bir eski hesap, tam da o gün beklenmedik bir şekilde yeniden karşısına çıktı. Türkiye’nin en büyük iktidar odaklarından biri, bütün kötülüğü, bütün sınır tanımazlığıyla, yeniden Ali’nin karşısındaydı artık. Şimdi, dünyanın en eşitsiz, en adaletsiz savaşı başlamak üzere: Musa’nın karşısında Firavun, Davut’un karşısında Golyat! Ali’nin, elinde büyüdüğü Hafız’ın basireti ve kılavuzluğu, ve can pahasına yanından ayrılmayan bir avuç dostu dışında hiç bir şeyi yok. Bir yanda ölüm korkusu, diğer yanda yeni doğmuş kızı ve öbür yanda da, yaralı kalbine sığdırmaya çalıştığı “iki kadının aşkı”. Ama, bütün gücüyle üstüne çöken bu kabusla savaşma azmi tam. Elinde sadece o çılgın cesareti ve “kılıç günü” geldiğinde kabzasından kavramayı beklediği o kılıç var: bütün hesapları kapatacağı, bütün acıları giderecek ve adaletin şaşmaz keskinliğiyle kesecek o kılıç! Değer yargılarınızı yeniden düşünün: inançlarınızı, olur ve olmaz dediklerinizi, kabul ve red ettiklerinizi… Kılıç Günü geldiğinde göreceklerinize inanın. …ve o gün, ilk taşı günahsız olanınız atsın!

Kılıç Günü 4.Bölüm izle - Kılıç Günü 4.Bölüm fragmanı - Kılıç Günü 3.Bölüm izle

Kollama 96.Bölüm izle

intikam ateşi büyüyor.yiğit ölüm kalım savaşı verirken hastehaneye kaldırılıyor.necip yiğitin haberini duyunca şok üstüne şok yaşıyor.kaya minik sühadan sonra yiğit içinde planlar kuruyor.memduhun ölüm haberi emniyeti yasa boğuyor.

Kollama 97.Bölüm izle - Kollama 97.Bölüm fragmanı - Kollama 96.Bölüm izle

Çakıl Taşları 11.Bölüm izle

Beşi bi yerde Neşet'in gönül terini titretip yolundan döndürmeyi başarır. Ertesi gün ne olursa olsun derse gitmeye kararlıdırlar. Bu büyük hayal gerçek olur. Herşey eskisi gibidir, tek bir farkla. Ayçin'in yerinde yerler esmektedir. Karalar bağlayan Cenker'e, Sevil akıl verir. Ayçin'i sevindirmek için ona bir hediye alacaktır. Acemi centilmen Cenker, hediyesini onayazacağı bir kartla taçlandırmak ister. Melek yüzlü şeytan Müge, Neşet'le Zeynep'i yakınlaştırmak için kolları sıvar. Baba kızı yeniden bir araya getirir.

Süleyman dede rahatsızlanınca dükkanı Ekrem devralır. Bin bir numarayla Sevil'i de yrdım etmeye ikna eder. Ancak ateş ve barut dükkanda yan yana duramaz, ortalığı darmaduman ederler. Ayçin'i takibe alan Naile, onun Cenker'le buluştugunu görür. Tam genç aşıkların arasına girecekken kainat güçleri devreye girer.

Çakıl Taşları 12.Bölüm izle - Çakıl Taşları 12.Bölüm fragmanı - Çakıl Taşları 11.Bölüm izle

Kavak Yelleri 131.Bölüm izle

Efe, büyük bir kaza geçirir. Bu kazanın Efe’ye etkileri ne olacak? Efe, gizemli arkadaşı Sıla’nın sırlarını öğrenirken ona bir süpriz hazırlar.Efe’nin yeni işi Mine nin şirketine gitmesidir.Güven’in Aslı’ya kırgınlığı devam ederken bu yetmezmiş gibi Aslı’nın çalıştığını öğrenen Güven, üzerine titrediği çay ocağını yerle bir eder. Uzun süredir görmediği bir dostundan aldığı telefonla Güven, eski mesleğine geri dönmenin eşigindedir.

Deniz, Mine'yi tekrar kazanmak için umutlanır. Fakat ciddi bir rakibi vardır, Erdal. Erdal'ın da Mine'ye ilgisi var. Mine ile Deniz'in yolları iş nedeni ile tekrar kesişir. Diğer taraftan Erdal, kapalı kapılar ardında bir işler çevirir.Aslı, Fikret'in bir tanıdığına rastlar. Acaba Efe'ye giden yol bu kişiden mi geçecek? Bununla birlikte Aslı, Güven'in gönlünü almak için Fikret'in tavsiyesiyle Güven'e bir jest hazırlar. Bakalım Aslı'nın bu çabası ikilinin barışmasını sağlayacak mı ? Öte yanda Fikret'in Mine'nin şirketine yapacağı teslimat ikiliyi birbirlerinin dibine getirir. Yoksa buluşma bu sefer mi?

Kavak Yelleri 132.Bölüm izle - Kavak Yelleri 132.Bölüm fragmanı - Kavak Yelleri 131.Bölüm izle

Hanımın Çiftliği 37.Bölüm izle

Muzaffer Bey çiftlik sahibidir. Çiftlikte ev işlerine Muzaffer Bey’ in metresi ve Gülizar bakmaktadır.Muzaffer Bey’in sıska yeğeni Ramazan ise evlenmeye karar vererek şehirden Güllü isimli bir kız getirdi.Muzaffer Bey bu sırada Ankara’ ya gitmişti.Geldiğinde Muzaffer Bey bu kızı görürse ona göz dikebilirdi.Bunun için Gülizar , Bey gelmeden önce Ramazan ile Güllü’ yü evlendirip bir eve sokmalıydı.Ama Bey buna çok kızardı.Çünkü kendinden habersiz bir iş yapılmasını istemezdi.
Muzaffer Bey Ankara’ dan geldi ve Güllü’ yü gördü.Gördüğü an ona hayran kaldı.Güllü de Bey’ i çok beğenmişti.Güllü, Gülizar’ı çiftlikten attırıp çiftliğe hanım olmak istiyordu.Muzaffer Bey, eskiden köylünün ektiği ama sonradan kendisinin ekmeye başladığı toprakları kendi üzerine geçirmek istiyordu.Bunun için mahkemeye başvurmuştu bile.Bunu köylüler duyduktan sonra sinirleri iyice gerildi ve Muzaffer Bey’e düşman kesildiler.Bunların başında Habib vardı.Habib, köylüyü her zaman bu konuda kışkırtıyordu.Muzaffer Bey Güllü’ ye gözü dikti ve onunla evlenmeye karar verdi. Bu başta çiftlik olmak üzere köyde de büyük bir tedirginlikle karşılandı.Ramazan dayısına bu konuda rest çekti ve dayısı da onu çiftlikten kovdu. Gülizar da aynı tepkiyi gösterince Ramazan’ a olanların aynısı Gülizar’ ın başına da geldi.Köylüler, Güllü ile olan bu ilişkiden sonra Muzaffer Bey’ in çok ileri gittiğini anladılar. Habib köylüyü bu olaydan sonra dini de kullanarak ayaklandırdı. Bir gün Muzaffer Bey Güllü’den baba olacağı haberini alınca çok sevindi. Bunun üzerine çiftlikte çiftlik ağalarıyla birlikte bir parti verdi.O gün bir karar aldı ve Güllü’ ye söyledi.Bu karar Avrupa’ ya beraber gitmeleriydi.
Güllü doğum yapmıştı ve Avrupa’ ya gitmek için hiçbir engel kalmamıştı. Muzaffer Bey’ de Ankara’ da işleri halletmek için çiftlikten ayrıldı.Habib bunu gördü.Köylü tam ayaklanmıştı.Habib, Muzaffer Bey Ankara’dan dönerken yolu ağaç dalıyla kapatmış onun gelmesini bekliyordu.Muzaffer Bey geldi ve orada durdu.Yoldaki dalı almak için arabasından dışarı çıktığında Habib gizlenmiş bir şekilde Muzaffer Bey’ i vurdu.Ardından soluğu evde aldı.Muzaffer Bey’ in öldüğü ertesi gün anlaşılabildi.Soruşturma açıldı.İlk başta Habib ve ailesinden başladılar.Habib inkar ediyordu.Habib karda yürümüş izini belli etmiyordu.Soruşturma tamamlandı. Fakat Muzaffer Bey’ i kimin vurduğu anlaşılamamıştı.
Güllü, bir iki hafta yas tuttuktan sonra çiftliğin hanımı olmuştu.Bütün işlerle o uğraşıyordu.Bir gece Habib çiftliği yakmak için köylüyü toplayarak gitti.Güllü’ nün bebeği ağlamaya başlamıştı.Güllü bebeğini orada bırakarak kendini pencereden aşağı attı ve kaçmaya başladı.Çiftlik cayır cayır yanıyordu. Habib, Güllü’ nün peşinden koşup onu yakaladı.Onu öldürecekti.Onu öldürürse bütün topraklar köylüye kalacaktı.Güllü yalvarmaya başladı.Habib onu öldürmekten vazgeçti.
Güllü’ de hiçbir resmi kuruma şikayet etmeyeceğini söyledi.Habib oradan kaçmaya başladı.Güllü sorguya çekilmesine karşı hiçbir şey söylemedi.Fakat Habib’ in iki kardeşi ile diğer köylüler bütün suçu ona yüklediler. Habib ise hiçbir zaman ele geçmedi.

Hanımın Çiftliği 38.Bölüm izle - Hanımın Çiftliği 38.Bölüm fragmanı - Hanımın Çiftliği 37.Bölüm izle

Gönülçelen 22.bölüm izle

Hasret, sürpriz bir kararla Murat’ın okuldaki derslerine girmeye başlar. Ancak burada karşılaştığı eğitim onu çok zorlayacaktır. Hasret’i kaptırmak istemeyen Levent gözünü iyice karartır.

Gönülçelen 23.bölüm izle - Gönülçelen 23.bölüm fragmanı - Gönülçelen 22.bölüm izle

29 Eylül 2010 Çarşamba

Öyle Bir Geçer Zamanki 4.Bölüm izle

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümündeneler olucak? Öyle bir geçer zamanki 3.bölüm , Öyle bir geçer zamanki ,Öyle bir geçer zamanki oyuncuları , Öyle bir geçer zamanki 3.bölüm fragmanı

Kanal D iç yapımlarına ait bir dizi olan Öyle bir geçer zamanki dizisi hayran sayısını kısa sürede milyonlara ulaştırdı. Dizinin tutkunları dizinin yeni bölümünü merakla bekliyor. Bizde sizler için diziyle yeni bölüm fragmanını yayınlıyoruz.

Dizinin bu bölümü büyük süprizlere dolu yepyeni bölümüyle hu hafta sevenleriyle buluşucak.Geçen hafta hatırladığımız gibi dizide önemli olaylar olmuştu.Carolin’in Ali’ye yazdığı aşk mektubu Osman’ın minik ellerinden sofraya bomba gibi düşmüştür. Uğradıkları şokun ardından yaşanan sessizlik Berrin’in babasını suçlamasıyla fırtınaya dönüşür. Berrin, Mete ve Ali arasında yaşanan şiddete gözyaşlarıyla tanık olan Osman’ın küçük yüreği pişmanlıkla sıkışır. Babası evi terk etmiştir, hem de onun yüzünden.Yeni bölümde Carolin ve Cemile karşı karşıya gelicek.Bakalım Ali bu iki kadın arasından kimi tercih edicek.

Gözü yollarda babasını bekleyen Osman, sonunda bir hastane odasında da olsa aileyi bir araya getirir ama bu çok da uzun sürecek bir kavuşma olmayacaktır. Gururunu ailesi için hiçe sayarak Ali’ye giden Cemile, sürpriz bir karşılaşma yaşayacak ve hiç akılda olmayan bir işe kalkışacaktır.Küçük Osman dizinin en sevimli oyuncusu.

Öyle Bir Geçer Zamanki 4.Bölüm izle - Öyle Bir Geçer Zamanki 4.Bölüm Fragmanı

Fatmagülün Suçu ne 3.bölüm izle

Ellerinden kayıp giden hayatlarını, başkalarının çizdiği yolda sürüklemek zorunda kalan iki gencin hikayesi..

Fatmagül bir sahil kasabasında, fazla saf ağabeyi Rahmi ve onunla mecburen evlenmek zorunda kalan yengesi Mukaddes’le birlikte yaşıyor..

Askerden yeni dönen nişanlısı Mustafa ile evlenmek için gün saymakta.

Ancak Fatmagül’ün başına gelenler olayın seyrini tamamen değiştirecek.

Fatmagülün Suçu Ne 3.Bölüm izle - Fatmagülün Suçu Ne 3.Bölüm Fragmanı

28 Eylül 2010 Salı

Kapalı Çarşı 38.Bölüm izle

Arda hislerini Diyar’a açacak mı?

Zaten aklı Fırat’ta kalan ve acı çeken Diyar, bir de babasının baskısıyla uğraşır. Kendine İstanbul’da bir hayat kurduktan sonra yeniden Hereke’ye dönmek ağır gelmiştir. Öte yandan Elif daha iyi bir hayat için Fırat’ı annesinin yanına taşınmaya ikna etmek için uğraşır. İyice sıkışan Fırat bir an önce harakete geçmek ister. Ve içine düştüğü cendereden kurtulmak için çılgın bir yol bulur.

Öte yandan Fırat’la Diyar’ın ayrılması Arda’ya umut vermiştir. Belki de Diyar’a hislerini açmanın tam zamanıdır.

Ziya’nın gidişiyle Mahmut dükkanı da boşaltmak zorunda kalır. Fakat yıllarının geçtiği Hüner Halı’yı kime devrettiklerinden habersizdir.

Hereke’de olmak sadece Diyar’ı değil,Dilek’i de sıkıntıya sokmuştur. Gıyabettin’in desteğiyle gizlice oyunculuk sınavına girmekten geri durmaz. Ama bunun için uydurduğu yalan ayağına dolanıcaktır.

Herkes dağılığ başka taraflara savrulmuşken bir gece vakti Mahmut’a gelen telefon süpriz bir gelişmeyle herşeyi değiştirecektir.

Kapalı Çarşı 38.Bölüm izle - Kapalı Çarşı 37.Bölüm izle - Kapalı Çarşı 38.Bölüm Fragmanı

Yaprak Dökümü 163.Bölüm izle

Şevket’in masum olduğunu öğrenen Ali Rıza Bey, tüm çabalarına rağmen, bu gerçeği çevresindeki kimseye anlatmayı başaramaz. Ali Rıza Bey’in çaresiz çırpınışlarının altında yatan sebebi sadece Leyla fark etmektedir.
Şevket’e verilen yirmi dört yıl hapis cezasının şoku herkesi derinden sarsmıştır.

Oğuz’un ağabeyini kurtaracağına inanan Leyla, yaşadığı hayal kırıklığı ve öfkeyle gerçeği itiraf etmeye karar verir. Oğuz’un Leyla’nın bu tehdidine karşılığıysa beklenmedik bir şekilde olur.

Necla ile Ali Sarper arasındaki anlaşmazlıklar su üstüne çıktıkça, Ali Sarper yeni bir Necla ile tanışmaya başlamıştır. Hayatını düzene koymaya çalışan Fikret ise yeni evine taşınmak için hazırlıklarını tamamlarken, Tahsin’in de İstanbul’a taşınma kararı aldığını öğrenir.

Ferhunde’nin Şevket’in kimseyi öldüremeyeceğine dair inancı, bu olayın peşini bırakmamasını sağlar. Çevresindeki ipuçlarını birleştirmeye çalışan Ferhunde, yeni bilgilere ulaşacaktır. Seyfi’yle ilgili tüm defterleri kapattığını düşünen Oğuz’u ise kötü bir sürpriz beklemektedir.

Ali Rıza Bey oğlunu kurtaramamanın acısını yaşarken, Hayriye Hanım’ın sitemleri ve kırıcı davranışlarıyla da yaralanmaktadır. Babasının Oğuz’un evinde kalarak daha fazla üzülmesini ve kırılmasını istemeyen Ayşe, Ali Rıza Bey’le birlikte evden ayrılır. Ali Rıza Bey’in iradesi dışında başlayan bu süreç, koca çınara her şeye rağmen yeni bir umut olacaktır.

Alıntı : Yaprak Dökümü 163.Bölüm izle - Yaprak Dökümü 163.Bölüm Fragmanı - Yaprak Dökümü 162.Bölüm izle

Sakarya Fırat 35.Bölüm izle

Çeliktepe Karakolu, Osman’ın taşkın davranışları yüzünden şokta… Bir asker, hele Osman Kanat tüm bunları yapabilir mi? Osman Kanat’ın karanlık yolculuğu sürerken, sınırdaki ıssız dağlarda heyecan dolu, nefes nefese bir takip yaşanıyor. Poyraz Timi tatsız, Nihan şaşkın…

Sakarya Fırat 35.Bölüm izle - Sakarya Fırat 34.Bölüm izle - Sakarya Fırat 35.Bölüm fragmanı

Çocuklar Duymasın 10.Bölüm izle

Çocuklar Duymasında 29 Eylül Perşembe tarihli yeni bölümünde, Taşfırın erkeği Haluk hayatta yapmıcağı birşey yapıyor, genç görünmek için küpe takılıyor 2 ailenin çocukları anne ve babalarını korumak için birbirlerine giriyorlar, bu sırada tabiki aile’nin fertleri Haluk’un küpe takması şoku içersindeler.

Çocuklar Duymasın 10.Bölüm izle - Çocuklar Duymasın 9.Bölüm izle - Çocuklar Duymasın 10.Bölüm fragmanı

22 Eylül 2010 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 95.bölüm izle

Başladığı günden beri zirveden inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda da macerasına hızını kesmeden devam ediyor. Polat Alemdar, terörün arkasındaki istihbarat savaşlarını bir bir deşifre etmek için harekete geçiyor. Kurtlar Vadisi Pusu, Polat Alemdar'ın eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra yüzünü değiştirmeye karar vermesiyle başlıyor. İsrail gizli servisinden bir tim, Hatay'da 4 polisi şehit eder. Tim yakalanır ancak bu saldırıyı terör örgütü kisvesi altında yaptıklarını söylerler. İstihbarat, timi kaçırır. Polat, 4 polisi şehit eden timin İncirlik'te olduğunu öğrendikten sonra, son bir kez bu timi ele geçirmek ve İncirlik'te dönen nükleer silah pazarlığını bozmak için harekete geçecektir…

Kurtlar Vadisi Pusu 95.bölüm izle - Kurtlar Vadisi Pusu 94.bölüm izle - Kurtlar Vadisi Pusu 95.bölüm fragmanı

19 Eylül 2010 Pazar

Aşk Bir Hayal 41.Bölüm izle

Yıllar sonra Şirin bebeğin hayatlarına girişiyle yeniden mutluluğu yakalamaya çalışan Asmin ve Altay güzel günlerin keyfini çıkartmaktadır. Altay'ın yardımcısı Ayfer'in güzelliği ve Altay'a olan düşkünlüğü küçük kıskançlıklara neden olsa da! Gazetecilerin Altay'ı sürekli takip etmeleri her anını kaydetmelerinden kimi zaman yanlış anlaşılmalara neden olacak görüntüler çıkmaktadır. İşte gazetelere yansıyan böyle bir görüntü Asmin'i çileden çıkarır ve soluğu Mardin de alır. Sonunda kazanan aşk olur ve iki sevgili barışır.
Öte yandan Miran Yunanistan'dan Asmin ve Altay'ın hayatındaki tüm gelişmeleri takip etmekte yıllardır süren kini azalmadan daha da büyümektedir. Bunca yıl geçmesine rağmen Miran'ın Asmin'e olan takıntısının geçmemesi Fatma'nın sinirlerini iyice bozmuştur. Miran'la ilgili herşeye şüpheyle yaklaşmaktadır. Nevin ve Miran'ın Simi adasındaki buluşmalarından sürpriz bir aşk doğar. Cezaevinden çıktıktan sonra daha da takıntılı ve tutkulu olan Nevin içindeki karmaşık duyguları bu kez de aşk adı altında Miran'a yönlendirir. Diğer tarafta Atıf zor günler geçirmektedir. Şirket mali açıdan zor durumdadır. Nevin bunu öğrenince Miran'dan yardım ister. Miran dört koldan intikam düşüncesiyle Altay'ın da hala ortaklığı bulunan şirketin hisselerini satın alır.
Asmin ve Altay herşeye rağmen acılarını sarıp sarmalayıp hayata tutunmaya çalışırken Miran ve Nevin'in işbirliği yine kara günlerin habercisidir.

Aşk Bir Hayal 41.Bölüm izle - Aşk Bir Hayal 40.Bölüm izle - Aşk Bir Hayal 41.Bölüm fragmanı

Behzat Ç 1.bölüm izle

Behzat Ç – Bir Ankara polisiye dizisi sadece 4 gün sonra ekranlarda.

Daha öncesinde ödüllü olarak şurada sorduğumuz soruya yanıt veren ve bilen ilk 3 kullanıcı bizlere yayınlanmasını istedikleri yazıyı İletişim kısmından gönderdikleri takdirde Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı içerik olmadığı sürece yayınlayabiliriz.

Tam olarak başlama tarihi : 19 Eylül 2010 – Akşam 20:00

Pazar günlerin vazgeçilemez polisiye dizisi StarTv ekranlarında sevenleriyle kavuşması için son günler.

Behzat Ç 1.bölüm izle - Behzat Ç 2.bölüm izle - Behzat Ç 2.bölüm fragmanı

Geniş aile 56.bölüm izle

Cevahir’e askerdeyken bir süre kur yaptığı Su adlı bir kızdan telefon gelir. Su, Cevahir’i görmek için İstanbul’a yola çıkmıştır. Cevahir, hemen Su’yu eve atmanın yollarını araştırır. Ancak bütün aileden kurtulmak kolay değildir. Şeytana bile pabucunu ters giydiren Cevahir bunun da bir yolunu bulur. Dedesinin kaza geçirdiğini söyleyerek herkesi apar topar Kayseri’ye yolcu eder. Evde bir Zeynep, bir de Zekai kalmıştır. Fakat Cevahir’in evdeki hesabı yine çarşıya uymaz. Su’yu gizlice eve sokar ama evde yalnız kalmayı bir türlü başaramaz. Çünkü Zeynep de yardım için arkadaşı Vakkas’ı eve almıştır. Sadece evde değil sokakta da işler karışır. Kayseri otobüsü yolda arıza yapınca Kuddusi, babasını arar ve gerçeği öğrenir. Kirişçioğulları bunun hesabını sormak üzere eve geri dönerler. Zeynep’in abisi ise hapishaneden ziyarete Koyu Bilal’lerin evine gelir. Böcek ilacı deneme işine giren Ulvi ise yanlışlıkla kendini ve Sevim’i böcek ilacı ile zehirlemeyi başarır.

Geniş aile 56.bölüm izle - Geniş aile 55.bölüm izle - Geniş aile 56.bölüm fragmanı

Arka Sıradakiler 126.bölüm izle

Kerem tarafından kaçırılan Gamze'yle ilgili sırlar nihayet aydınlanmaya başlıyor. Oktay ve arkadaşları, Keremin saklandığını düşündükleri eve giderler. Evde buldukları kamera kayıtları karşısında hepsi şoke olur. Oktay izlediği görüntülerden dolayı Gamze'nin öldürüldüğünden emin olur. Bunalıma giren Oktay'ın Kerem?den intikam almaktan vazgeçip geçmeyeceği ise ayrı bir merak konusudur.

Ölümden kurtularak, yoğun bakımdan çıkan Sibel'i kötü bir sürpriz beklemektedir. Sibel'in hastalığıyla ilgili yeni bir sır ortaya çıkar. İzleyenler, öğrense de, Sibel, bu sırrı İbo'dan gizlemeye karar verir.

Hastaneye yatırılan Zehra ise uyuşturucuya karşı amansız bir mücadele vermektedir. Zehra'yı bir an bile yalnız bırakmayan Ali, hastanede gördükleri karşısında dehşete düşer. Öte yandan hücreye atılan Sedat'ı iyi bir sürpriz beklemektedir. Bu sürpriz yeni ve gizemli olayların başlangıcı olacaktır.

Askere uğurlanan Rıza otobüste, kendisi için acı bir gerçekle yüzyüze gelir. Ne yapacağını şaşıran Rıza, kaderine razı olur.

Arka Sıradakiler 126.Bölüm izle - Arka Sıradakiler 125.Bölüm izle - Arka Sıradakiler 126.Bölüm fragmanı

18 Eylül 2010 Cumartesi

Yahşi Cazibe 10.bölüm izle

Azeri asıllı olan Cazibe Abbasova, Türkiye`de çalışma izni almak için kağıt üzerinde bir Türk vatandaşı ile evlenmeye karar verir. Bu tarz işlere el altından aracılık eden Gül Hanım vasıtası ile bir süredir ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal’e ulaşır. Üç yıl evli kalmaları hiçbir şekilde boşanmamaları gerekmekte ve bu üç yıl gerçek bir evlilik olduğuna denetçileri inandırmak zorundadırlar. İthalat şirketinde çalışan, zor günler yaşayan ve yüklü bir para alacağı için bu nikahı kabul eden, nikaha kadar evleneceği kişiyi bile görmeyen Kemal, Cazibe’yi ilk kez nikah salonunda görür. Ama kişilikleri farklı olduğu için daha ilk dakikada kavga etmeye başlarlar. Kemal “Ben bununla evlenmem” deyip çekip gidecekken bu işe aracı olan kişi Kemal`i kolundan tutup ikna eder. Cazibe oturma iznini alır almaz Kemal`le boşanacak, nikah kıyıldıktan sonra herkes kendi hayatına dönecektir. Her şey konuşulup anlaşılmışken karşı komşuları olan psikopat, yabancılar şube komiseri Peker Pekmez’e bu çifti izleme ve rapor hazırlama görevi verilir. Kendilerinin denetleneceğini anlayan çakma evliler çareyi bir süre birlikte aynı evde yaşamakta bulurlar. Böylece Peker Pekmez evli olduklarına inanacak. Sonra bir bahane ile çift ayrılacaktır.

Yahşi Cazibe 10.bölüm izle - Yahşi Cazibe 10.bölüm fragmanı - Yahşi Cazibe 9.bölüm izle

Küçük sırlar 11. bölüm izle

Ayşegül’ün oyunları ayağına dolanır. Neslişah ve Ömer’i ayırmaya çalışırken hesap etmediği şeyler, şimdi hayatını mahvetmek üzeredir. Çetin de durumu zorlaştırmak için elinden geleni yapar. Ayşegül her zamanki gibi yeni bir kurtuluş yolu bulur. Bu yolun adı ise; Aslan Cem’dir.
Su, ağabeyinin etrafındaki tehlikenin farkındadır. Ama şimdi başka dertleri vardır. Annesinin peşindedir. Onu annesine götürebilecek tek kişi ise Çetin’dir.
Su, Demir’in girdiği kıskançlık krizlerini engellemek için ona gerçeği söylemek zorundadır.
Çetin ise Demir’den kurtulmak için Su’yun annesini bulmayı kafasına koyar.
Arzu, Ali’nin gerçek yüzünü görür. Biricik’e sığınacak kadar yalnız kalır. Ama onun daha sağlam bir desteğe, Su’ya ihtiyacı vardır. Cesaretini toplayıp Su’ya gittiğinde, Su’yun tavrı, bundan sonrası için hem ikisinin ilişkilerini belirleyecek, hem de Su’yun kaderini etkileyecektir.

Küçük sırlar 11.bölüm izle - Küçük sırlar 10.bölüm izle - Küçük sırlar 11.bölüm fragmanı

fenerbahçe beşiktaş maç özeti

Spor Toto Süper Lig ilk derbi maçı 19 Eylül 2010 günü Fenerbahçe ile Beşiktaş Spor Toto liginde ilk derbi maçını oynayacaklar.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 19 Eylül 2010 tarihinde başlayacaktır maçın başlama saati henüz belli değildir.

Dev maçı bekleyen onlarca taraftar bu maçın biletlerinin biran önce satışa çıkarılmasını istiyor. Sarı Lacivertli ekip 3 maç seyircisiz oynama cezası bitiyor ve Beşiktaş karşısında seyircisini arkasına alarak dev maçı kazanmak istiyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş güçlü kadrosu ile nasıl bir maç olacak herkes merakla bekliyor. İddaa servisleri tek maça 2.20 oranlar verirken iki takıma bu maçta spor yorumcuları üst biteceği söylüyorlar.

Stad: Şükrü Saraçoğlu
Saat: Belli değil
Canlı izle: Dijitürk şifreli olarak
Radyo: Radyo Spor
Maç Özeti: Maç bitiminde eklenecektir.
Maç bileti ne kadar: Derbi maçında 1 hafta kala açıklanacaktır.
İddaa Oranları: FB 2.20 - BJK 2.20

15 Eylül Günü Satışa Çıkartılacak Biletler
Türk Telekom Migros ve kale arkası tribünü : 66 tl.
Fenerium Üst H-1 Blok : 132 tl.
Fenerium Üst C-D-F-G : 154.tl
Fenerium Alt G blok : 205 tl.
Fenerium Alt B-F blok : 255 tl.
Fenerium Alt C-E blok : 305 tl.
Fenerium Alt D blok : 315 tl.
Sarı ve Lacivert : 160 tl.

Yukarıdaki Bilet fiyatları Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından belirlenmiştir. ....


fenerbahçe beşiktaş maç özeti

gizlikalsin sitesi

yeni acilan ve hemen tutulan gizlikalsin sitesi sitemap yapmıştir

13 Eylül 2010 Pazartesi

Türk Malı 19.bölüm izle

Show TV'nin beğenilerek izlenen dizisi Türk Malı yeniden ekranlara geliyor... İşte Türk Malı'nın 18. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Türk Malı 19.bölüm izle - Türk Malı 19.bölüm fragmanı - Türk Malı 18.bölüm izle

Arka Sokaklar 171.bölüm izle

Arka Sokaklar 170. Bölüm - 13 Eylül 2010 Pazartesi - Kanal D

Rıza Baba ve Şirin, Çocuk Şube’ye gidip Zahide Amiri ziyaret ediyorlar. Müjgan, Şirin’i emniyete bırakır ve gider. Şirin’e bakmakta Rıza Baba’ya kalır. Melek Komiser çok utanır, yapacağını şaşırmıştır. Rıza Baba ve Şirin, Çocuk Şube’ye gidip Zahide Amiri ziyaret ederler.
Narin mahallenin serserisi Selim’den hamiledir. Babası, Narin’i Hikmet Bey’e besleme olarak vermek ister. Narin’in ağabeyi Eşref ailesine karşı gelir ve kızı korumak için evden kaçırır. Selim’den de kardeşinin intikamını almak ister.

Elif ameliyattadır. Herkes Elif’ten gelecek güzel haberi beklemektedir.

Arzu eşi tarafından darp edilir ve sokağa atılır. Ekip, Arzu’nun eşi Fikret’in peşine düşer. Arzu yattığı hastaneden kaçmak ister ve yolları Engin Başkomiser ile kesişir...

Havva’nın okul arkadaşı Selin, kızın okula gelmemesinden ve telefonlara çıkmamasından şüphelenip, ekipten yardım istemeye gider. Ekip’tekiler de Havva’nın ailesi ile görüşmeye giderler. Ancak kızın annesi ve abisinden aldıkları cevaptan tatmin olmazlar. Ağabey Çetin eski uyuşturucu satıcısıdır.

Metin, Tekin ve Tunç, Beyoğlu’nda yürürken sokak çalgıcılarını ve topladıkları bahşişleri görüp bu işe el atmaya karar verirler. Canay’ı da ekiplerine katıp kendilerini sokağa atarlar. İşin sonu Beyoğlu Karakolu’nda bitecektir.

Arka Sokaklar 171.bölüm izle - Arka Sokaklar 171.bölüm fragmanı - Arka Sokaklar 170.bölüm izle

10 Eylül 2010 Cuma

film izle

Vizyon Sinema Filmleri sitesinde vizyondaki son filmleri izleyebilirsiniz. Filmleri indirmenize gerek kalmadan, online olarak izleyebiliyorsunuz. Sitemizde son çıkan filmler yer almaktadır. Vizyondaki Film İzle sitemizde görmek istediğiniz, izlemek istediğiniz filmler varsa bize iletişim formundan bildirmeniz yeterli, film 1 gün içerisinde siteye eklenecektir. Titanic 2 filmi İzle linkine tıklayarak da bu aralar çok izlenen Titanic 2 filmini online izleyebilirsiniz. Ayrıca Kategoriler'den, Aşk Filmleri | Aksiyon filmleri | Dram Filmleri | Komedi Filmleri | Korku Filmleri | Macera Filmleri | Polisiye Filmleri | Politik Filmleri | Romantik Filmler kategorileri arasından istediğiniz kategoriye girerek, Film seçimi Online film izleme işlemi yapabilirsiniz.İyi Seyirler.

2 Eylül 2010 Perşembe

Gönülçelen 19. Bölüm izle

Hasret, güvendiği ve sevdiği erkeğin kendisine annesi konusunda yalan söylediğini düşünmekte ve çok acı çekmektedir. Murat, bir yandan Hasret'e her şeyi onun iyiliği için yaptığını anlatmaya çalışırken diğer yandan da hayatındaki doğruları sorgulamaya başlayacaktır. Kobra'dan aldığı evlenme teklifinin mutluluğu içindeki Gülnaz 'ın hiç beklemediği anda Hasret'le arası açılır. Annesiyle ilgili gerçeği sadece Murat değil, ablası da bilmektedir ve o da kendisinden saklamıştır… Bekir'in ortadan kaybolmasıyla yıkılan Kadriye ve tüm ailenin hayatı, Kadir'in de başını derde sokmasıyla tümden altüst olacaktır. Yaşadıkları yüzünden kendini suçlayan Murat, hiç ummadığı bir anda hayatını değiştirecek ve çevresindeki herkesi şaşkına çevirecek bir karar alır…Bu radikal karardan sonra hiçbir şey eskisi olmayacak, en başta Hasret ve Murat olmak üzere herkesin hayatında yeni bir dönem başlayacaktır.

Gönülçelen 19. Bölüm izle

Çakıl Taşları 8. Bölüm izle

Ayçin ve diğerleri üniversitenin kapısından içeri girebilmek için ecel terleri döker. Melih hemen yanı başında kızına hesap sormaktadır. Yolun sonuna geldiğini düşünen Ayçin, tam her şeyi itiraf edecekken, bir mucize olur. Neşet kanatsız bir melek misali imdatlarına yetişir. Yüksek gerilim hattından kurtulan çocuklar tam rahatlayacakken bu kez de Neşet köşe bucak kaçtığı birine yakalanır. Neşet ve bu sürpriz kişi, çocukların şaşkın bakışları eşliğinde birbirlerine kılıçlarını çeker.Cihan’dan romantik tüyolar alan Ekrem, hemen uygulamaya geçer. Fakat bu tüyolar inatçı kızımız Sevil’e toslar. Böylece Ekrem, Sevil’in ne kadar şahsına munhasır olduğunu bir kez daha hatırlar.Umduğu yaygarayı koparamayan Anıl’ı ise çok daha büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir. Neşet hem yediği kafanın hem de Ayçin’e yaptıklarının intikamını fena alacaktır.Naile’nin kaynanalık hışmından Candan da nasibini alır. İfrit olduğu gelininin kimliğini öğrenmek isteyen Naile kızını görevlendirir. Ancak Naile’nin takip ettiği izler onu en büyük kabusuyla karşı karşıya getirir.

Çakıl Taşları 8. Bölüm izle

Yahşi Cazibe 8. Bölüm izle

Azerbaycan`dan Türkiye`ye çalışmak için gelen Cazibe iş aramaya koyulur. Bulduğu yatılı işleri Kemal`in beğenmemesi üzerine evde bebek bakmaya karar verir. Ancak anne ve babanın bebeği terk etmesi üzerine Cazibe bir anda kucağında küçük bir bebekle kalakalır. Cazibe ortada kalan bebeği sahiplenirken, Kemal ise bebeğin bir an önce gitmesini ister.

Yahşi Cazibe 8. Bölüm izle

Umut Yolcuları 3. Bölüm izle

Ali, babasını öldürdüğünün farkına varır ve kardeşi Gülşah ile beraber sığınacak bir yer arayışına girer. İki kardeş karanlık İstanbul sokaklarında çaresiz kalır. Zahide, Çocuk Şube Müdürü olduktan sonra şubeye taze kan gelmiştir. Çocuk şube, yeni müdürün sihirli dokunuşları ile değişmeye başlar. Zahide bir süre sonra Nasuh'u da yanına alır. İlk vakaları, babasını bıçaklayarak öldüren 12 yaşındaki Ali ve olaylara tanık olan kardeşi Gülşah'dır. Çocuk şube polisi durumdan haberdar olduğunda Ali ve Gülşah çoktan izlerini kaybettirmiştir. Zahide'nin, Ali ve Gülşah' a bir zarar gelmeden onlara ulaşması için zamanı daralmaktadır. Bu arada Mehmet, Bekir'in yeni yuvasına alışması için elinden geleni yapmaktadır. Okuldan kaçıp, sokaklarda mendil satarak harçlıklarını çıkaran Menekşe ise bir cinayete tanık olur. Menekşe'nin hikayelerine yabancı olmayan ailesi durumu ciddiye almaz, ancak katil Menekşe'yi görmüştür ve izini sürmeye başlar. Nasuh ve Aslı, Menekşeyi koruma altına alır. Aslı'nın mesleğinden çok da hoşnut olmayan nişanlısı Ateş, şubeye yeni gelen Nasuh'a karşı gergin bir tavır takınır.

Küçük hayatların, büyük hataları ve onların ikiye bölünmüş yaşamlarını izleyeceğimiz Umut Yolcuları'nda bildiğimiz gerçekler tekrar sorgulanacak.


Umut Yolcuları 3. Bölüm izle

1 Eylül 2010 Çarşamba

Kavak Yelleri 128. Bölüm izle

En son bölüm özeti

Aslı ile Güven’in arası açılıyor

Güven’in işten atılması ve ev sahibinin yarattığı sorun, Aslı ile Güven’in arasının açılmasına neden oluyor.

Aslı ile Mine, barda Caner tehlikesiyle karşı karşıyadırlar. Caner’in niyeti kötüdür. Kızlar bu hasta ruhlu adamın elinden kurtulabilecekler mi? Güven ise Fikret’le birlikte bara doğru

Kavak Yelleri 128. Bölüm izle

Çocuklar Duymasın 5. Bölüm izle

Light Selami'den boşanan 'Dominant Gönül', yeni sevgili adayını Meltem ve Haluk ile tanıştırır. Ancak adamı hiç beğenmeyen 'Taş Fırın Erkeği Haluk' ,yorumunu saklamaz: " Selami, Light da olsa erkekti, bu herif light bile değil, 'zero erkek'! " diyerek tepkisini ortaya koyar. Havuç ablasının arkadaşına aşık olur. Ancak kızın bundan haberi yoktur. Platonik aşkı için şarkılar besteleyen Havuç, sonuçta kızdan randevu koparmayı başarır.

Havuç randevu yerine gittiğinde onu bekleyen kötü bir sürpriz vardır. Havuç'un aşık olması duygusal sahnelere neden olurken, Beton Orçun da aynı kıza aşık olur. Küçücük Orçun'un aşkı için Havuç'la mücadeleye girmesi, izleyenlere kahkahalar attıracak durumlar yaratır.

Bu arada Beton Orçun'un okula kayıt ettirilme zamanı gelmiştir. Ancak Orçun'u okula kayıt ettirmek sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Meltem ile Gönül bilgisayarda çiftlik oyunu oynayıp, "sanal çiftçilik" yapmaktadırlar. Bu durum Haluk'un dalga geçmesine yol açar. Ancak bilgisayar oyunundan habersiz olan, temizlikçi Emine, çiftçilik konuşmalarını gerçek sanınca ortalık karışır. Haluk, kendi inşaat şirketini kurmanın planlarını yapmaktadır. Şirkette Havuç'un inşaat mühendisi, Duygu'nun da şirket avukatı olacağı günlerin hayallerini kurmaktadır.

Ancak bilmediği bir şey vardır, Havuç mühendislikten vazgeçip, şarkıcı olmak istemektedir. Ancak bunu bir türlü babasına söyleyememektedir. Çünkü Taş Fırın Erkeği Haluk'a göre şarkıcılık bir meslek değildir. Duygu ise, babasının hayal ettiği gibi avukat değil, hakim olmak istemektedir.

Haluk'un çocuklarıyla ilgili hayalleri tuzla buz olmak üzeredir. Hüseyin ve Şükrü, Taş fırın Erkeği Haluk'un şirketinde güvenlik olarak işe girmişlerdir. Peş peşe problemler yaratan ikili, işten kovulmanın eşiğine gelir. Bu arada, Haluk eski laptopunu Hüseyin ve Şükrü'ye hediye eder. Bu hediye, " Çaycı Hüseyin ve Şükrü'nün internetle imtihanına dönüşür. İkilinin mail adresi almasından, chat yapmasına kadar, yaptıkları her deneme, birbirinden komik sahnelere yol açar.

Çocuklar Duymasın 5. Bölüm izle

The Client List Filmi izle

Kasabada hayatını sürdüren oldukça genç ve güzel kadın maddi para durumunun kötüye gitmesi sebebiyle zor günler yaşamaktadır. Sonunda maddi durumunu düzeltmek amacıyla iş bulmuştur ancak bulduğu iş kötüye doğru ilerlemektedir hatta onun için bir tehlikeye dahi dönüşmektedir. 2010 Amerika yapımı olan film dram kategorisinde yer alıyor. Başrollerde ise Jennifer Love Hewitt , Kevin James yer alıyor.

Titanic 2 Filmi izle

Kaderide adaşı gibi olacak dev bir geminin öyküsü. Titanik filmi herkes için beğenilen ve benzeri olamayan bir filmdir. Benzeri olamayan derken bu benzetmesinin ilgi görmediğini ve beğenilmediğini belirtelim. Imdb tarafından çok çok düşük puan alması, filmin gerçekçi gibi görünmemesi, herkes tarafından olumsuz yorum alması filmizle.com.tr ailesi olarak sitemize yakışmayan bir film diyebiliriz. Filmde kullanılan efektlerin berbat durumda olması ve sitede bulundurmamızın sebebi de sadece eksik film denilmemesi yüzündendir.

Sakarya Fırat 31. Bölüm Fragmanı

Sakarya Fırat 31. Bölüm Fragmanı Henüz yayinlanmamıştir televizyonda yayinlandikdan sonra sitemize eklenecektir.

dizi hakkında yorum yapabilirsiniz

Sakarya Fırat 31. Bölüm Fragmanı
pembe maske pembe maske pembe maske