20 Mart 2010 Cumartesi

Çok Güzel Hareketler Bunlar 21 Mart

BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar – 14 Mart Pazar

“METELİKSİZSİNİZ TÜRKİYE”DE TÜRKİYE’NİN YETENEĞİ ARANIYOR. TABUTÇU, ALİ RIZA BEY’İN PEŞİNE DÜŞERKEN; KAZIM ve HATÇE’Yİ BÜYÜK BİR SÜPRRİZ BEKLİYOR!

“Yeteneksizsiniz Türkiye”ye karşı “Meteliksizsiniz Türkiye” bu hafta BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar”da! Robot dansı yapan adam, jimnastikçi kız, rapçı Ersin ve sesinin güzelliğini tüm Türkiye’ye duyurmak isteyen Fatih Ürek bile jürinin karşısında ter dökecek.

Karısını bütün özel günlerinde aynı restauranta getiren adam bu kez yer ayırtmayı da unutmuştur. Şansına tüm masalar da doludur. Adam masaları boşaltmak için insanları kaçırtmaya çalışmakta, karısı ise olayları izledikçe çileden çıkmaktadır. Adam kavga etmekte olan bir çifti gözüne kestirmiş ve karısının gönlünü almak için avına çoktan odaklanmıştır.

BKM Mutfak’ın tabutçusu işleri kötü gittiği için yine çok dertlidir. Çıraklığını yapan oğlunu mahallede ki kızlarla flört ettirerek kızların babalarına kalp krizi geçirtmek niyetindedir.

Bunun için de kızlarının nüfusu hayli kalabalık olan baba, Ali Rıza Bey seçilmiştir.

Askere giderken kız arkadaşını, en yakın arkadaşına emanet etmeyi düşünen adam, farkında olmadan bir sınavdan geçecektir. Adam sınavı geçebilecek midir? Yoksa, asıl sınava tabi tutulması gereken kişi kız mıdır?

Havuçlu Anne ve Hıyarlı Baba, bebeğin kontrolü için doktora gelmiştir. Hazır doktora kadar gelmişken Kazım, bebeği aldırmak için baskı yapar. Hatçe, hayır dedikçe Kazım ısrar eder. Ancak ikilinin bu gereksiz tartışmasına doktorun bir sözü nokta koyacaktır.



Çok Güzel Hareketler Bunlar 21 Mart
pembe maske pembe maske pembe maske