28 Mart 2010 Pazar

Haneler 42. Bölüm izle

Türk işi Avatar, Haneler’de.

Haneler, gişe rekortmeni tüm zamanların en çok izlenen filmi Avatar’ı ti’ye alıyor. Türk yapımcı Avatar’ı kendi yorumu ile tekrar çekip, yönetmenini delirtiyor.

Türk işi Avatar bu hafta Haneler’de. Zengin bir yapımcı tüm dünyada bütün zamanların en çok izlenen filmi Avatar’ı yeniden çekmek için kolları sıvar. Ancak filmi çekmekle görevli genç yönetmen, yapımcının imkansız istekleri karşısında deliye döner.

Yaban’da ise ortalık yine karışıyor. Yılanoğlundan kaçan Yaban ve Pınar bir köy evine sığınırlar. Olan bitenden habersiz köylü karı – koca, Yaban ve Pınar’ı evlerinde konuk ederler.

Antrenör Yılmaz Vural’ın çakması Murat Hoca, hastaneden maçı yönetmek için kaçar. Bir kolunda serum diğer kolunda hemşire stada gelir ve maçı birbirine katar.

Fakir Ama Mutlu Bir Hane’de ise Fakir aile, karınlarını bir güzel doyuracakları sosyetik bir düğün davetiyesi ele geçirirler. Ancak her şey oraya gidecek güzel kıyafet bulmaya bağlıdır. Kütüphane’de ise kabadayı Abuzer hapis cezasını kitaplar arasında çekmeye devam eder ama mahallede herkes onu çoktan makaraya almıştır.

A Sosyal Bir Hane’de ise kendilerini playstation iki adam sevgililerinin gözleri önünde intihar etmelerini bile fark etmezler. Gamsız Bir Hane, Hasas Bir Hane ve Emlakçı skeçleri ile de yine çok gülecek, çok eğleneceksiniz.

Haneler 29 Mart

pembe maske pembe maske pembe maske