15 Haziran 2010 Salı

Aşkı Memnu 78. Bölüm izle

aşkı memnu 78. bölüm izle

Aşk-ı Memnu 78. Bölüm fragmanı: Tehlike çanları kimin için çalıyor? 78. bölüm - dizi izleyelim

Aşk-ı Memnu Dizisi 17 Haziran'da 78. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. VAşk-ı Memnu 78. bölümünde veda öncesi son bölüm olan Aşk-ı Memnu 78. bölümde 77. bölümden büyüyen gerilim devam ediyor ve 78. bölümde ipler gitgide daha da geriliyor.

Aşk-ı Memnu 77. bölümde köşkte yaşanan şok gelişmeler 78. bölümde gerilimin tırmanacağının işaretlerini vermişti. Özellikle Nihal'in Behlül'e 'Herkes sana neden güvenmiyor? Yoksa hayatında biri mi var?' soruları ikili arasındaki gizemli aşkı bozdu ve Behlül'ü çılgına çevirdi. Behlül'ün Nihal'e cevabı "Bana güvenmiyorsan bu işi burada bitirelim" olmuştu.

Anlaşılan o ki Aşk-ı Memnu'da Tehlike Çanları çalıyor ve adım adım finaldeki gelişmelere uygun bir seyir sürüyor. Bihter'i intihara götürecek süreçte en önemli adımlardan birini Taşev Kumpası'yla Adnan'dan geldi. Adnan aradığı ikilinin geri dönmesi ve reddetmesi üzerine daha da hırçınlaştı ve yAşk-ı Memnu 78.yeni bölümde yasak aşka dair önemli ipuçlarını ve şüpheleri taşımaya başladı.

Aşk-ı Memnu 78. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında süregelen gelişmelerde dizide olayların bu haftada süreceğini gösteriyor. Aşk-ı memnu 78. bölümde Adnan hiddetle köşke giriyor ve söylediklerinden sonra Behlül ortamdan çekilip çıkıyor. Bihter yine telefonlara sarılmış ve annesi can havliyle onu durdurmaya çalışıyor. Çünkü Bihter'in gizlediği sır ortaya çıkarsa bu sır Firdevs hanımı da yakacak ve bütün hayalleri sulara düşecek.

Aşk-ı Memnu 78. yeni bölümünde çok büyük gelişmeler olması bekleniyor. 78. bölümde Bihter'in derin derin düşündüğü ve uzaklara daldığı görülüyor. Öte yandan Behlül sahil kenarında bir cipte Adnan'la konuşuyor ve sonra arabaya biniyorlar.

Anlaşılan o ki Aşk-ı Memnu 78. bölümde finaldeki büyük gelişmelere zemin hazırlayan olaylar yaşanacak ve finalin ipuçlarını mukadder olacağız. Aşk-ı Memnu 78. bölümde Bihter'in gözünün önünden yaşadıkları bir film şeridi gibi geçecek ve bakalım dizinin sonunda ne olacak?

Sizde Aşk-ı Memnu 78. bölümde yeni bölümü ve finaliyle ilgili değerli yorumlarınızı paylaşabilir ve okurlarımıza görüşlerinizi iletebilirsiniz..

Aşkı Memnu 78. Bölüm izle
pembe maske pembe maske pembe maske