14 Haziran 2010 Pazartesi

Cumaya Kalsa 10. Bölüm Fragmanı

cumaya kalsa 10. bölüm fragmanı


cuma’ya Babalar Günü sürprizi

Cuma, evdekilerin tam bir Babalar Günü sürpriziyle karşılaşıyor. Babalar gününde herkes Cuma’ya hediye alacaktır. Kerem, Çiğdem’den daha iyi hediye alarak onu ezmek için can atmaktadır. İşsiz Çiğdem borç içindedir, iyi bir hediye alamamıştır. Bu yüzden canı sıkkındır, çünkü beş parasız olduğunun açığa çıkmasını istememektedir.

Şebnem de iki hediye almıştır. Çiğdem’e, hediyelerin küçüğünü kendi adına vermesini söyler. Fakat Çiğdem hediyeleri karıştırır, büyük hediyeyi verir. Cuma hayatı boyunca hayal ettiği hediyeyi alınca sevinçten havalara uçar, Çiğdem’i baş tacı eder. Şebnem de kıskanmaya başlar.

Cuma ve Kerem, çok zengin bir kadın olan Vildan’ın evini baştan aşağı yenileyecektir. Vildan sürekli fikir değiştirdikçe Kerem sinirlenmektedir. Cuma ona patronun müşteri olduğunu söyler. Sonra Kerem’le Vildan arasında bir ilişki başlar. Cuma bu ilişkiye itiraz eder, Kerem aldırmaz. Üstüne üstlük, patronun müşteri olduğu sözüyle, Vildan’la birlik olur, Cuma’yı iyice sinirlendirir. Bu sürtüşme kavgaya kadar gider.

Cumaya Kalsa 10. Bölüm Fragmanı
pembe maske pembe maske pembe maske