27 Şubat 2010 Cumartesi

Çok Güzel Hareketler 28 Şubat

Boğaç, Ramazan’la başkanlık yarışında, Havuçlu Anne, Kazım’a sürpriz peşinde!

Karısının çalışmasını istemeyen adam, karısına tuzak kurarak onu iş görüşmesine geldiğine neredeyse pişman eder. Acaba kadın, kocasının yıldırma politikalarına nasıl dayanacak?

Hoşlandığı kızı tavlamak için arkadaşından taktikler alan adam, iş uygulamaya geldiğinde her şeyi birbirine karıştırır ve ortaya dengesiz bir insan profili çıkar.

Boğaç’ın hırçın davranışlarından bezen sınıf arkadaşları durumu öğretmenlerine iletir. Öğretmen sınıfta olup bitenleri cep telefonuna kaydedince, erken seçime karar verilir ve sınıfta kıyasıya bir mücadele başlar.

Kapısının önünden geçip giden herkesten yardım isteyen kadın, bu davranışı ile yanlış anlaşılınca hırsızlıkla suçlanır. Kadının savunması ise işin yalnızlıktan kaynaklandığı yönündedir.

Gece eve dönerken alkollü araba kullanmaması konusunda kocasını uyaran kadın, kocasının umursamaz tavrı ile karşılaşır. Adamın bu sorumsuzluğu, çiftin başına epey dert açar.

Bu hafta Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne müdavimlerine sürpriz var. Hatice, 3. çocuğuna hamiledir. Kazım çocuğu istemeyince, Hatice tüm ikna yöntemlerini kullanır. Fazıl da doğmamış çocuğu kıskanıp evden kaçınca müjdeli haber pek de müjdeli olmaz. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ı kaçırmayın!.


Çok Güzel Hareketler 28 Şubat

Çok Güzel Hareketler 28 Şubat izle
pembe maske pembe maske pembe maske