25 Şubat 2010 Perşembe

Galatasaray Atletico Madrid maç özeti

UEFA Avrupa Ligi maçlarında geçen hafta Atletico Madrid ile berabere kalan Galatasaray bu akşam Ali Sami Yen stadında rövanş maçına çıkıyor. Maç saat 20:00'da Star TV ekranlarından şifresiz olarak gösterilecek.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Quique Sanchez Flores, golcü oyuncu Diego Forlan ile birlikte Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Flores, yakım olarak deplasman maçlarında daha iyi oynadıklarını ve iyi sonuçlar aldıklarını belirterek, "Bu durum bizim için enteresan ve güzel bir şans olarak gözüküyor. Kendimizi iyi bir maç oynamak için mecbur hissediyoruz. Yeterince motivasyona sahibiz. Tur atlamak için rakibimizden daha iyi oynamamız gerektiğinin farkındayız. Bizim için her turnuvanın ayrı bir önemi var. Kulüp ve oyuncular olarak kendimizi yeterli hissediyoruz. Bu gibi maçlarda iki ekipten biri tur atlamayı başarabilecek. Bunun da farkındayız" dedi.

İspanyol çalıştırıcı, Galatasaray'da hangi oyuncuya önlem alacakları şeklindeki bir soruya, "İlk maça istinaden bir oyuncu seçmemiz gerekirse, üzerinde strateji kurmak için karar verilecek oyuncu Keita olacaktır. Bilincinde olduğumuz bir diğer şey ise maçı hep birlikte, takım olarak kazanmamız gerektiğidir. Maç oynanmadan, hangi oyuncunun yıldızlaşacağını bilemiyoruz" diye cevap verdi.
Flores, hasta olan oyuncusu Agüero'nun yarınki maçta oynayabileceğini sandığını, ancak ilk maçta sakatlanan kaleci De Gea'nın takımdaki yerini alamayacağını sözlerine ekledi.

FORLAN: "MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ"
Atletico Madrid'in golcü oyuncusu Diego Forlan, Galatasaray karşısında ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini belirterek, "Rakibin ismi o kadar önemli değil. Her zamanki sistemimizde maçımızı yapacağız. Mücadelemizi vereceğiz. Yarinki maç bizim sistemimizi çok değiştirecek bir maç değil" diye konuştu.
Golcü oyuncu, 'Ali Sami Yen cehennemi' olarak adlandırılan bir yerde maç yapacak olmalarının hatırlatılması üzerine, "Bunlar bizi motive eder. Ben ve arkadaşlarım, dünyanın birçok yerinde futbol oynadık. Bunu pozitif yönleriyle görmeye çalışırız ve motivasyon olarak kullanırız" açıklamasında bulundu.

ATLETİCO MADRİD, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Atletico Madrid, teknik direktör Quique Sanchez Flores yönetiminde, Ali Sami Yen Stadı'nda gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık tutulan antrenman Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Atletico Madrid'de, Alvaro Dominguez sarı kart cezalısı olması nedeniyle takımdaki yerini alamayacak. İlk maçta sakatlanan kaleci David de Gea'nın da yarın forma giyemeyeceği, ancak hasta olan Sergio Agüero'nun durumunun maç saatinde kesinleşeceği belirtildi.


Galatasaray Atletico Madrid maç özeti
Galatasaray Atletico Madrid maçı izle
pembe maske pembe maske pembe maske