17 Ekim 2010 Pazar

Ezel 39.Bölüm izle

--------------------------------------------------------------------------------
Ezel 39. yepyeni fragmanı yayında izle - dizi izle
Ezel 39. bölüm fragmanı ile izleyicileri internet başına kitlemeyi başarırken 18 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 39. bölümü ile izleyicilere nefis bir seyir sunarak televizyon başına kitleyecek. Ezel 39. bölüm özetini diziden hemen sonra sitemizde bulabilirsiniz. Ezel 39. bölüm fragmanı için tıklayınız. Dizi izle

Ezel 39. bölüm fragmanı için tıklayınız...

Ezel 39. bölümde neler olacak? Ezel 38. bölümde Ramiz dayının Ezel'e rest çekmesi sonucunda Ezel her şeye en baştan başlama kararı aldı ve mahallesine geri dönmeye karar verdi. Ezel 39. bölümde bu oyuna devam ederken neler yapacak Ramiz dayıya kendini affettirebilecek mi?

Ezel 39. bölümü yine hareketli bir fragmanla gündeme otururken 39. bölümde neler olacağı tam bir merak konusu olmuş durumda. Ezel 39. bölüm fragmanı yayına girmesiyle insanları internet başına kitlerken bu aksiyon dolu fragmanı ile reyting rekoru yarışında ben varım dediğini gösterdi.

Ezel 39. bölümde ailesinin yanına dönmekle işe başlarken Ali ile buldukları bir tamir hanede çalışıp eski hayatına tamemen dönmek ister. Ezel 39. bölümde evine geri döner ailesinin geri toplamıştır. Ezel ilk başta annesi ile bir tartışma yaşasa da evine dönmeyi başarmıştır.

Ezel 39. bölümde Ramiz dayıyla yolları ayırdığı için Ramiz dayı ali ile iş yapmaya karar verir. Ezel 39. bölümünde Ramiz dayı Kenan'ı öldürmeye karar vermiştir ve Ali'ye öldür emrini verir. Ezel 39. bölümde Ali Kenan'ı öldürmeye gider. Ezel 39. bölümdeki tüm gelişmeler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Ezel 39. bölümde neler olacak? Ezel ailesi ile tekrar bir yuva kurabilecek mi? Ali Kenan'ı öldürebilecek mi? Ramiz dayı Ezel'i affedecek mi? İşte tüm bu soruların yanıtı Ezel dizisi 39. bölüm özetinde. Ezel 39. bölüm özeti dizi yayınlandıktan hemen sonra sitemizde.

Ezel 39.Bölüm izle - Ezel 40.Bölüm fragmanı - Ezel 39.Bölüm izle - Ezel 40.Bölüm fragmanı izle
pembe maske pembe maske pembe maske