3 Ekim 2010 Pazar

küçük kadınlar 97. bölüm izle

Elindeki fotoğrafa inanmak istemeyen Yeliz, şoktadır. Ceyhun'nun ilan-ı aşk ettiği Armi ise ne yapacağını bilemez, olan biteni bir tek Eylül ile paylaşır. Yeliz ise bir süre hiç bir şeyi belli etmez ve kafasında Armi ve Ceyhun'u rezil etmek için bir plan yapar. Ama önce Armi'nin kafasını Ozan ile ilgili bulandırır. Babalarının Ozan'nın önceki iş yerinde onun şoförü olduğunu açıklar ve Ozan'nın bunu bilinçli olarak sakladığını ima eder.

Yeni yazdığı kitabı beğenilen Bilge ise Gözde'nin yayınevi sahibi babasından özel bir davet alır. Babasının bu ilgisi Gözde'nin Bilge'ye daha da diş bilemesine neden olur. Bilge, Gözde ile ilgili bir gerçeği öğrenir ve ona karşı yumuşar. Kantinciye hırsızlık yaparken yakalanan Cansu tehdit altındadır. Kantinci müdürün kasasını soymasını yoksa kendisinden para çaldığını herkese söylemekle onu tehdit eder.

Ali ise annesi ile Eylül arasında kalır. Annesi oğlu Ali'yi aşkı ile ailesi arasında bir seçim yapmaya zorlar.Yeliz ise Armi ve Ceyhun'dan habersiz Ozan'ı arayarak dörtlü bir yemek organize eder. Her şeyden habersiz Ozan ile yemeğe gelen Armi, Ceyhun'u görünce ikili arasında büyük gerginlik yaşanır. Aptal yerine konulup kandırılmayı hazmedemeyen Yeliz ise yüzleşmek için önce Ceyhun'u seçer.

küçük kadınlar 97. bölüm izle
pembe maske pembe maske pembe maske