19 Ekim 2010 Salı

Unutulmaz 55.Bölüm izle

Hapishaneden gelen Cemil'in intihar haberi ailenin üzerine bir bomba gibi düşer. Bu haber en çok da Eda'yı etkilemiştir. Türkan artık yaşananlara dayanamaz haldedir.

Feyyaz hayatının en zor iki kararını vermenin eşiğindedir. Bir yanda büyük mücadelelerle bugünlere getirdiği Arslanlı holding, öte yanda da canı gibi sevdiği eşi Saadet. Feyyaz'ın kararları nasıl sonuçlar doğuracaktır?

Her şey Batu'nun ve ona yardım eden Burak'ın istediği gibi gitmektedir. Feyyaz Arslanlı ve holding avuçlarının içindedir artık. Ve Harun olanlarla ilgilenecek durumda değildir. Batu'nun yıllardır beklediği an acaba gelmiş midir?

Başlarına gelen felaketlerle Eda'yı ne kadar çok sevdiğini ve bir kız kardeşe sahip olmanın ne demek olduğunu bir kere daha anlayan Melda, Eda'nın ondan istedikleri karşısında ne diyeceğini bilemez. Eda, ablası Melda'dan ne isteyecektir?

Eda ve Yağmur'a yeniden kavuşan Harun, hiç beklemediği bir noktaya doğru gittiklerinin farkında değildir. Yaşananların gölgesi onları adım adım izlemektedir. Onu derinden sarsacak şok nedir? Ve bu acıyı ona kim yaşatacaktır?

Unutulmaz 55.Bölüm izle - Unutulmaz 56.Bölüm fragmanı
pembe maske pembe maske pembe maske