25 Aralık 2010 Cumartesi

25 aralık 2010 diziler izle

Armi’nin Ozan’a geri dönmesine anlam veremeyen Bilge çok sert tepki verir. Şüpheli davranışları yüzünden Ali Eylül’ü takibe alır. Ali ve Eylül hiç beklemedikleri bir anda karşı karşıya gelir.
Armi, her şeyi Eylül’e anlatır.Babasının katili olduğunu ispatlayana kadar Ozan’ı affetmiş gibi davranacağını açıklayınca Eylül karşı çıkar ama lafını dinletemez. Ama esas kıyamet Bilge ile Armi arasında kopar. Ozan’ın affettiğini öğrenen Bilge ablasına resti çeker. Sınıf atlamak için çok çalışan Cansu başarısını Yeliz ablası ile de paylaşmak ister. Bilge ve Armi onu her seferinde engellediği için o da kendi başına hastaneye Yeliz’i görmeye gider. Eylül, yıllar sonra bulduğu tacizcisi ile hesaplaşmak için eski arkadaşı Fiko’dan yardım ister.Annesinin kışkırtmaları ile Eylül’den şüphelenen Ali onu takip etmeye başlar. Ancak gördükleri onu fena yanıltır. Ozan ile barışma hayalleri kuran Gaye ve Armi’den kurtulduğunu zanneden Berkay’ı büyük bir süpriz beklemektedir.

0 views

Küçük Kadınlar 109.Bölüm izle



Bitmeyen Şarkı 16.Bölüm izle
film izle Bitmeyen Şarkı 16.Bölüm izle

Kevser’in İstanbul planı karşısında Feraye Toprak’ı herkese açıklayacağını söyler. Kadir Yaman’ın yeni iş bağlantılarına engel çıkarır.

Feraye Sırma’yla buluşmak üzere harekete geçer. Servet babasına İstanbul’a taşınacaklarını açıklar. Kadir Kara’yı onun öldürdüğünü bildiğini söyleyerek Servet’i köşeye kıstırır. Zahide Feraye’den kurtulmak için gittikçe bilenir. Fakat Zafer’in Yaman’ın yeni evini yakmasıyla olaylar yön değiştirir.

Bu yangın gizli işler çeviren Dilara’nın başına dertler açar. Kevser Feraye’nin restini göremez, geri adım atar. Kevser ve Servet’in İstanbul hayalleri bir anda yıkılır.

Kevser bunca yüke dayamaz, çaresizlik içinde bir hamle yapar. Onun bu girişimi Feraye’yi yavaş yavaş kuşatan yeni olayların habercisi olur.

Bitmeyen Şarkı 16.Bölüm izle



Akasya Durağı 100.Bölüm izle
film izle Akasya Durağı 100.Bölüm izle

Akasya Durağı 100. son bölüm fragmanında yeni gelişmeler oluyor. İşte Akasya Durağı 100. bölüm fragmanı ve Akasya Durağı 100. bölüm özeti…
Akasya Durağı 99. bölüm özeti
Durak yıkılıyor, gözyaşları sel oluyor
Akasya Durağı’nın mülk sahibi Mazhar Bey ameliyat olmuş ve hastanede yatmaktadır. Mazhar Bey’in oğlu Olgay, babasından habersiz yıkım ekibi ile gelerek durağı yıkmak ister. Başta Nuri Baba, Osman Aga ve Sinan olmak üzere bütün şoförler yıkımı engellemek için direnirler. Maho Ağa ve kadınlar da şoförlere destek olur ve yıkımı engellemek isterler. Fakat çabaları bir sonuç vermez ve durak yıkılır. Şoförlerimiz sokağa attıkları birkaç iskemle ve plaj şemsiyesi ile taksi hizmetlerini sürdürmeye çalışırken onları bekleyen sürprizden habersizdirler. Sinanın taksisine bir bar sahibi biner ve barını satışa çıkardığından bahseder. Sinan bu işten nemalanmak için müşteri arayışına girer ve para babası Maho Ağa’yı barı alması için ikna eder ancak, aklına gelmeyen başına gelecektir. Dilek’in erkek arkadaşı üniversiteli Fırat, yurttan atılmış ev aramaktadır. Dilek erkek arkadaşını annesi Safiye ile tanıştırır. Safiye kızına layık gördüğü bu gence evinin bir odasını kiraya vermek ister ve Osman karşı çıkmasın diye Fırat’ı kadın kılığına sokar. Fırat, Osman Aga’ya Emel olarak tanıtılır. Olanlar olur ve Arif, Emel’i görünce yıldırım aşkına tutulur. Emel’i istemeye geldiklerinde her şey arap saçına döner.

Akasya Durağı 100.Bölüm izle



Öğretmen Kemal 12.Bölüm izle
film izle Öğretmen Kemal 12.Bölüm izle

Öğretmen Kemal 12. Bölüm Özeti

Batuhan aldığı darbe sonucu ağır yaralanmıştır ve yaşam savaşı vermektedir.

Kemal Hoca’dan başka herkes Batuhan’ı Yiğit’in dövdüğünü düşünmektedir. Yiğit’in bu suçlamadan kurtulması Batuhan’ın kendine gelmesine ve olayın asıl faillerini açıklamasına bağlıdır.

Kaan Batuhan’ın intikamını almak için korkunç bir plan yapar. Olabilecekleri önceden kestiren Kemal öğretmen, daha kötü gelişmelere engel olmaya çalışır.

Batuhan’ın başına gelenler Peri’yi harekete geçirir. Peri artık oyunlar oynamak yerine olayları sona erdirecek bir karar verir.

Evine kadar gelen sapık Asya’yı taciz etmeye devam eder. Evden çıkıp kaçmaktan başka kurtuluşu olmayan Asya kapıyı açtığında hiç beklemediği biriyle karşılaşır.

Balonu takip eden Cücü ve ekibi korkunç bir şey keşfeder ve Balon hakkındaki gerçekleri Haluk Hoca’ya anlatmaya karar verirler.

Reha annesinin sakladığı sırrı Zeynep’e söyleyecektir. Bu sır Zeynep’in tüm planlarını alt üst eder.

Yiğit, Batu’yu yaralamaktan tutuklanır, bu zor döneminde yanında Kemal Öğretmenden başka kimseyi bulamaz

Öğretmen Kemal 12.Bölüm izle




Lale Devri 14.Bölüm izle
film izle Lale Devri 14.Bölüm izle

Zümrüt’ün evlenme tehditi karşısında sarsılan Necip, her şeyi göze alarak Zümrüt’e hayır der. Artık Çınar’ın gerçek babasının kim olduğunu öğrenme zamanı geşmiştir. Necip, Zümrüt’ün istediğini İkbal’e anlatır. İkbal’in Çınar’ı kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Necip’i Zümrüt’le evlenmeye ikna etmek zorundadır. lale bir yandan annesiyle ilğilenirken bir yandan da kızı için hazırlıklara başlar. Yaptığı her şey İkbal’i rahatsız etmektedir, gelin kaynana sürekli tartışmaya başlammıştıkr. Lale doğacak bebeklerine Çınar’ın isim vermesini ister. Çınar çok mutlu olmuştur. Yeşim basına servis edilen görüntülerden haberdar olur. Hemen Çınar’dan yardım ister. Böylece Çınar’ın güvenini kaznmış olacaktır.


Lale Devri 14.Bölüm izle



Küstüm Çiçeği 14.Bölüm izle


Küçük Kadınlar 110.Bölüm Fragmanı
film izle Küçük Kadınlar 110.Bölüm Fragmanı

Küçük Kadınlar 110. Bölüm Fragmanı Star tv ekranlarında yayinlandığı zaman sitemize eklenecektir. Keyifli seyirler dilerim…

Küçük Kadınlar 110.Bölüm Fragmanı







Bitmeyen Şarkı 17.Bölüm Fragmanı
film izle Bitmeyen Şarkı 17.Bölüm Fragmanı

Bitmeyen Şarkı 1 Ocak Fragmanı Atv ekranlarında çıktığı zaman sitemize eklenecektir. Buradan takip edebilirsiniz. İyi seyirler dilerim…

Bitmeyen Şarkı 17.Bölüm Fragmanı



Küstüm Çiçeği 15.Bölüm Fragmanı
film izle Küstüm Çiçeği 15.Bölüm Fragmanı

Seneler evvel bin türlü engeli aşarak, birbirlerinin hasmı ailelerinin sözünü dinlemeden kaçıp evlenen Asuman ve İsmail; İstanbul’da evlenir, üç çocuk büyütür, Kilis yemekleri yaptıkları lokantalarının ününü herkese duyurmayı başarırlar!
Gel gör ki, gün gelir bu aile saadeti büyük bir sarsıntı ile ağır hasar alır.
Asuman ve İsmail’in boşanması; devamında başta çocukları, torunları, damatları, gelin ve damat adayları; akrabaları, yakın ahbap ve komşuları olmak üzere herkeste bir domino etkisi gösterecektir.
O güne kadar güllük gülistanlık gidiyor zannedilen hayatlar birden allak bullak olacak, akla kara birbirinden ayrılacak, aklı başında görünenler bile yollarını şaşıracaktır!

Küstüm Çiçeği 15.Bölüm Fragmanı



Lale Devri 15.Bölüm Fragmanı
film izle Lale Devri 15.Bölüm Fragmanı

Lale Devri 15. Bölüm Fragmanı show tv ekranlarinda yayinlanacak olan 14. bölümden hemen sonra televizyonda ciktiği andan itibaren sitemizden seyredebilirsiniz…

Lale Devri 15.Bölüm Fragmanı




Öğretmen Kemal 13.Bölüm Fragmanı
film izle Öğretmen Kemal 13.Bölüm Fragmanı

Öğretmen Kemal 13. Bölüm Fragmanı fox tv ekranlarinda yayinlanacak olan 12. bölümden hemen sonra web sitemizden yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz..

Öğretmen Kemal 13.Bölüm Fragmanı



Akasya Durağı 101.Bölüm Fragmanı
film izle Akasya Durağı 101.Bölüm Fragmanı

Akasya Durağı 101. Bölüm Fragmanı Kanal d ekranlarında çıktığı zaman sitemize eklenecektir. Buradan seyredebilirsiniz. İyi seyirler dilerim…

Akasya Durağı 101.Bölüm Fragmanı
pembe maske pembe maske pembe maske