24 Aralık 2010 Cuma

unutulmaz 63. bölüm izle

Harun ve Eda, onları bekleyen acı, ıstırap ve korku dolu geceden habersiz hayatlarının en mutlu anını yaşamaktadırlar. Öte yandan Batu intikamını almaya başlamıştır ve durmaya da hiç niyeti yoktur. Gecenin mutlu yüzü kasırgaya dönüşürken, Harun ve Eda sonu gelmez bir kabusun içine yuvarlanırlar. Özellikle de Harun…

Batu'nun Ece'ye yaptığı beklenmeyen teklif, iki kardeşin yollarını ayrılma noktasına getirecektir. Son yaşananlardan oldukça bunalan Melda, kendine yeni bir yol çizmeye hazırlanırken, annesinin ona anlatacakları bu isteğine son verecektir. Bu arada Ferda'nın vereceği bir karar, Güler ailesinde büyük kavgaların yaşanmasına sebep olacaktır. Arslanlı ailesi için artık yeni bir dönem başlamıştır. Acı ve hüzün dolu bir dönem. Yağmur da bu büyük hüzünden payına düşeni alacaktır. Annesini öldü zanneden küçük kız, sevdiklerini kaybetmenin acısını bir kez daha yaşayacaktır.

Harun için artık tek bir amaç vardır. Ne pahasına olursa olsun Kenan'ı bulmak ve yaptıklarını ona ödetmek. Kenan'ı arayan başka biri daha vardır. Ama onun amacı Harun'dan çok farklıdır!

Harun'u ve Yağmur'u kaybetmek istemeyen Ece için artık kılıçları çekme zamanı gelmiştir. İki kadın arasındaki savaşta, Eda'nın alacağı derin yara uzun müddet kalbini kanatacaktır. Aras da Harun'a karşı harekete geçer. Hem de Harun'un hiç beklemediği bir şekilde.

unutulmaz 63. bölüm izle
pembe maske pembe maske pembe maske