24 Aralık 2010 Cuma

çocuklar duymasın 21. bölüm izle

Yaklaşan yılbaşı öncesi, işyerinde bir ofis-parti düzenlenecektir. Partinin konsepti 80'li yıllar olarak belirlenir. Herkes partiye 80'li yılların kostümleri ile gelmek zorundadır. Partide dönemin yerli ve yabancı şarkıları söylenir. 80'li yılların bir pop starı partiye sürpriz sanatçı olarak katılır. Sürpriz sanatçıyı karşılarında görenler şaşırır.

Yasemin, Haluk'la Meltem'in telefon konuşmasını yanlış anlar. Haluk'un Meltem'i aldattığını düşünen Yasemin, bunu herkese anlatınca ortalık karışır. Yeni yıl heyecanı herkesi sarmıştır. Herkes yeni yıla nasıl gireceğini konuşmaya başlar. Haluk'un yılbaşı hakkındaki görüşleri şaşırtırken, güldürmeye devam eder. Haluk ve ailesinin yeni yıla nerde, nasıl gireceği merak konusudur.

Meltem, Haluk'un, kendisine sadece ismiyle hitap etmesine bozulmaktadır. Haluk kendisine "Aşkım, Canım, Bir tanem…" diye hitap edene kadar yatakları ayırmaya karar verir. Yatakların ayrılmasına Haluk'un vereceği tepkiler bilinmemektedir.

Orçun yeni yıl hediyesini heyecanla beklemektedir. Kendisine Cep telefonu alınacağını düşünen Beton Orçun, hayallerine kavuşmak veya hayal kırıklığına uğramak üzeredir. Yakup kahvesinin kapılarını sanal aleme açar. Kahve ve çay siparişlerini internet üzerinden alacak olan Yakup'un bu girişimi Şükrü ve Hüseyin'i çileden çıkarır.

çocuklar duymasın 21. bölüm izle
pembe maske pembe maske pembe maske