24 Aralık 2010 Cuma

kızım nerede 2. bölüm izle

Zafer büyük umutlarla depoya gelir ancak Zeynep'in yerinde bir maket vardır. Başına aldığı darbe sonrası kendini su dolu bir tankın içinde bulur. Bu sırada Kağan onu kurtarır.

Bahadır, İpek'in çocuklarına karşı olan tutumundan memnun değildir. İpek kafasını dağıtmak için Nihat'ın evine gider... Eve geri döndüğünde ise İpek'i kötü bir sürpriz beklemektedir...

Şüpheli Zafer'i tekrar arayıp polise haber vererek çok yanlış yaptığını ve bunun bedelini ödeteceğini söyler. Zafer ve Kağan telefon kayıtlarını tekrar tekrar dinleyerek Zafer'i arayan kişinin kimliğini tespit ederler.

Kağan, Rüzgar'la tekrar konuşur ve onu Zeynep'le arasında olanları itiraf etmeye zorlar. Emre ise üzerindeki baskılara daha fazla dayanamayarak Suna ve Zafer'in evine gider, onlara Zeynep ile Rüzgar'ı öpüşürken gördüğünü söyler. Şok olan Suna ve Zafer, Rüzgar'la konuşmaya giderler. Mine ve Kemal duyduklarına inanamazlar. Zafer ise çok sinirlidir, bu durum kardeşlerin arasındaki bağların zarar görmesine yol açacaktır.

Yaşanan olaylar Zafer ve Suna'nın evliliklerini de olumsuz yönde etkilemektedir. Suna, kocasına olan inancını yavaş yavaş yitirmektedir. Zafer ise çok sinirlidir ve ailenin tüm bireylerini konuşmak için evine çağırır...

kızım nerede 2. bölüm izle
pembe maske pembe maske pembe maske